Dnevni horoskop za 12. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 12. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 12. februar 2020, astro napoved. Preverite napoved ali smernico za vaša astrološka znamenja. Astro dnevne novice: odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Če boste danes spojili svojo čustveno naravo z umom in življenjsko silo, lahko ustvarite otipljive rezultate, ki jih vzpodbudite z intuicijo.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Ob 0.37 preide luna v znamenje tehtnice

Luna v znamenju tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu. Namenite si kakšen pravi čaj in ob njem sproščeno pokramljajte.

Rojstva na današnji dan:

Ana Pavlovna Pavlova, ruska plesalka
Zoran Mušič, slovenski slikar, grafik
Princesa Astrid Norveška
Saša Vegri, slovenska pesnica
Darren Aronofsky, ameriški filmski režiser in scenarist
Aiken Veronika Prosenc, slovenska filmska producentka in režiserka
Jennifer Stone, ameriška filmska in televizijska igralka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Finančne skrbi se bodo danes kopičile, lahko se pojavijo tudi finančne obveznosti, na katere ste popolnoma pozabili. Dan, v katerem boste imeli občutek, da se nič ne odvija kot ste želeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi ugodne lune v tehtnici boste danes z veseljem pomagali drugim ljudem. Pričakujte prijetne, s čustvi obarvane energije, ki vas bodo povezale v ljubezni in harmoniji.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zavedali se boste prijetnosti in znali s pomočjo energije lune v tehtnici uživati v drobnih trenutkih. V ljubezni bodo vaši občutki mešani zato danes nikar ne iščite bližnjic.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določene zadeve zadržite raje zase, saj vas bodo danes veliko spraševali. Umirjena energija vas bo obiskala v večernih urah, ko vam bodo najbolj na kožo pisane ljubezenske dogodivščine.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Saj veste, kdor čaka, dočaka. Priklopite se na potrpežljivost in ujemite s pomočjo lune v tehtnici s čustvi obarvano energijo današnjega dne, ki se bo širila tudi na odnose.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

S težavo boste danes, ko bodo vsi zaradi lune v tehtnici zamišljeni karkoli dopovedali. Nihče ne bo hotel popuščati v svojih stališčih, vendar se boste kljub temu iztrgali iz konfliktnih situacij.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Izognite se napakam in temu, da se z zadevami ukvarjate popolnoma nezainteresirano. V ljubezni ne boste preveč optimistični, nikakor pa ne boste popustili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zavedate se, da vaša moč z nepravimi koraki in ljudmi peša. Danes bi morali pogledati resnici v oči, kar z vplivom lune v znamenju tehtnice danes niti ne bo tako težko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju čustev se boste morali odločiti in sprejeti pomembno odločitev. Prilagodljivost bo adut, ki vam bo koristil na delovnem mestu. Več časa boste namenili sebi in prostemu času.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes prihaja veliko mešanih sporočil, ki vas lahko naredijo zmedene in neodločne. Manj se ozirajte na mnenja drugih in s pomočjo lune v tehtnici poslušajte svoj razum.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Uspehi se bodo na področju dela vrstili. Dan z luno v tehtnici bo namenjen počitku in interesnim dejavnostim. Priporočljivo je, da poslušate med vrsticami in da ne sklepate prehitro.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri delu se boste prijavili za opravljanje koristnih reči. Plačilo bo izostalo, a boste doživeli notranje zadovoljstvo, da ste končno storili nekaj za dobrobit skupnosti in podjetja.

Preverite tudi vaš ljubezenski horoskop.