Osebni namig za lepše leto 2021 glede na dekado astrološkega znamenja, v kateri ste rojeni

Predviden čas branja: 9 minutes

OVEN

Rojeni od 21. do 31. marca
Vse kar si boste zastavili lahko dosežete, vendar se boste morali najprej znebiti navideznega nezadovoljstva, ki vas vsekakor ovira pred napredkom in večjimi koraki. Prihaja veliko obveznosti in nalog, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost in dobro motivacijo.

Rojeni od 1. do 10. aprila
Pazite s financami, saj boste zmedeni in včasih preveč neodločni. Boljše se boste počutili ko boste imeli na razpolago več možnosti, takrat boste delovali bolj kvalitetno in sproščeno. Pravočasno se pripravite na vprašanja, ki bodo od vas zahtevala diplomacijo.

Rojeni od 11. do 20. aprila
Popazite, da ne bi prehitro zavrnili možnosti za novosti, ki se vam nakazuje. Potrebujete spremembe, saj ste že naveličani podobnih korakov. V ljubezni ne boste želeli natančno začrtane poti in tokrat boste najprej preverili osebo, ki vam je všeč.

BIK

Rojeni od 21. do 30. aprila
Kljub temu da se boste trudili ohraniti mirne živce, vam bo v odnosih z bližnjimi prekipevalo, saj vas bodo jemali za samoumevne. Pripravite se na nekaj zanimivega, kar bo popestrilo vaš vsakdanjik. Samozavest se bo izboljšala, tudi všeč si boste.

Rojeni od 1. do 10. maja
Privoščite si naklonjenost zvezd in si naredite prijeten in razigran scenarij za prihodnost. Bodite pozorni tudi na odzive drugih, ko boste predstavili svojo zamisel, saj boste odgovore dobili med vrsticami. Presenetili boste s svojo izvirnostjo.

Rojeni od 11. do 21. maja
Marsikdo vas bo skušal razjeziti, kar vam ne bo všeč, saj si boste želeli predvsem umirjenosti. Preden se boste v pomembni situaciji odzvali, se vprašajte zakaj se z določeno osebo sploh še ukvarjate in zapletate. Prihajajo priložnosti, kar vas lahko še dodatno zmede.

Osebni namig za lepše leto 2021 glede na dekado astrološkega znamenja, v kateri ste rojeni

DVOJČKA

Rojeni od 22. do 31. maja
Precej raztreseni boste, še posebej tisti, ki vas čaka veliko pomembnih obveznosti. Umirjenost vas bo vodila na področja, ki ste jih v zadnjem času nekoliko potisnili na stran. Ko se boste lotili pomembnih opravkov, boste želeli to opraviti temeljito in brez spodrsljajev.

Rojeni od 1. do 10. junija
Bodite še posebej pozorni, kakšen vtis boste pustili v krogu, ki ja za vas pomemben. Delo si boste znali popestriti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam pisane na kožo, zato boste zelo razpoloženi za nove priložnosti, ki pa lahko v sebi skrivajo tudi kakšno zanko.

Rojeni od 11. do 21. junija
Morda vas bo zmedla odločitev, ki bo od vas zahtevala veliko mero prilagajanja. Pazite, lahko se vname konflikt, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Mirna, globoka čustvena energija vam bo dopuščala, da se brez zadržkov predate ljubljeni osebi.

RAK

Rojeni od 22. do 30. junija
Prisluhnite in potem svetujte po svoji moči. Poslovno življenje in čustva bodo v tesni povezavi. Tokrat se temu ne boste mogli izogniti, kljub temu, da se boste trudili. Morda pa vam bo to odprlo pot, ki bo drugačna.

Rojeni od 1. do 11. julija
Izkazali se boste pri težjih opravilih ter nalogah in vsekakor lahko pričakujete kakšen prijeten kompliment. Pred vami je odličen čas, ki si ga boste v veliki meri popestrili sami. Poslovni uspehi se bodo stopnjevali in to vas bo vzpodbujalo k odločitvam.

Rojeni od 12. do 22. julija
Življenje vas bo vabilo k prijetnejšim stvarem. Lažje se boste predajali ustvarjanju in poglabljanju vase. V ljubezni prihaja nadležen občutek, ki se ga boste najlažje rešili s prijetnim pogovorom v dvoje. Po srečanju boste še bolj zmedeni, vendar zadovoljni.

Osebni namig za lepše leto 2021 glede na dekado astrološkega znamenja, v kateri ste rojeni

LEV

Rojeni od 23. julija do 1.avgusta
Morda ne boste takoj našli rešitve za izziv, ki je za vas zelo pomemben, a če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil v krajšem času in vas celo presenetil s svojo vsebino. Več boste naredili in storili, če se boste povezali s pravimi osebami.

Rojeni od 2. do 12. avgusta
Na poslovnem področju boste lažje kot v preteklih letih zablesteli. Vse skupaj se lahko zaključi še boljše, kot ste pričakovali. Ne odločajte se le na podlagi svojega mnenja, ampak upoštevajte več dejstev.

Rojeni od 13. do 23. avgusta
Če se boste odločili, boste vse skupaj, tudi zahtevne zadeve opravili tako, da vas bo nekdo pohvalil, kar pa vas naj ne dvigne previsoko. Z nekom se boste spontano znašli skupaj v situaciji, ki ne bo najbolj enostavna.

DEVICA

Rojeni od 24. avgusta do 2. septembra
Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi nekomu ugodili. Z dobrim nastopom boste ustvarili odličen vtis v svojem delovnem okolju. Na poslovnem področju boste znali ujeti srečo in jo obrniti v bolje stanje na računu.

Rojeni od 3. do 12. septembra
Notranji nemir, ki vas bo spremljal, boste premagali s tem, da se pogovorite z nekom, ki vas vedno znova spravi v odlično voljo. V ospredju bodo odnosi s sodelavci in prijatelji, kjer bo znova prišla do izraza vaša nesebična pomoč.

Rojeni od 13. do 22. septembra
Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali prilagajati. Pozorni bodite na okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, kar vas bo notranje umirilo, saj se najboljše znajdete sami. Priložnost vas bo ujela.

Osebni namig za lepše leto 2021 glede na dekado astrološkega znamenja, v kateri ste rojeni

TEHTNICA

Rojeni od 23. septembra do 3. oktobra
Vaša odločitev je, ali boste končno naredili korak v prihodnost. Imate velike ambicije, vendar bo potrebno najprej intenzivno razmisliti, kako bi jih lahko brez težav udejanjili. Marsikdo vas ne bo jemal resno, vendar skušajte kljub temu vztrajati.

Rojeni od 4. do 13. oktobra
Preden se boste užaljeni umaknili, raziščite, kaj je krivo za določeno situacijo. Dokončajte vse posle ob zahtevanih rokih, v nasprotnem primeru se lahko zapletete v razne nejasnosti in nesporazume z vsemi povezanimi.

Rojeni od 13. do 23. oktobra
Potrebovali boste več pozornosti bližnjih, tudi sami boste vračali usluge in svetovali. Predajanje razigranim skušnjavam bo mikavno, vendar bi težko našli poti iz slepe ulice, zato se o vsem skupaj najprej prepričajte.

ŠKORPIJON

Rojeni od 24. oktobra do 2. novembra
Držite se predvsem tistih ljudi, ki vas spoštujejo. Morda se vam bo izpolnila srčna želja, o kateri sanjarite že dlje časa. Ljubezen bo v sebi skrivala mnogo dobrih in ugodnih rešitev, zato lahko mirno stopate korak za korakom naprej.

Rojeni od 3. do 12. novembra
Želite si sprememb in zelo nepotrpežljivi boste, če se ne bodo razvile, še posebej tisti, ki imate svojo pot skrbno začrtano. Poskušali boste rešiti zadeve, postavljali boste nove smernice, ki pa marsikomu ne bodo pisane na kožo.

Rojeni od 13. do 22. novembra
Končno boste pripravljeni na nekoliko drznejši korak. Poskusite se čim prej dogovoriti, tudi glede novih pogojev, ki vas usmerjajo k boljšemu počutju. V nasprotnem boste zmedeni in nekoliko neopredeljeni pri svojih odločitvah.

Osebni namig za lepše leto 2021 glede na dekado astrološkega znamenja, v kateri ste rojeni

STRELEC

Rojeni od 23. novembra do 2. decembra
Čeprav si nikakor ne boste hoteli priznati da ste popolnoma utrujeni, si vzemite čas zase, sicer vas lahko doleti stres. Določena situacija bo od vas zahtevala veliko zbranosti. V službi boste lahko pokazali kaj čutite in kaj si želite.

Rojeni od 3. do 12. decembra
Imeli boste priložnost ujeti boljše poslovno dogajanje. Veliko uspešnejši boste, če boste sami s sabo zadovoljni. Preveč vprašanj vam bodo zastavljali prav tisti, ki vam niso preveč všeč in vas nervirajo s svojim obnašanjem.

Rojeni od 13. do 21. decembra
Odgovorite na kočljive zadeve s preudarnimi odgovori, kar bo najpametnejša rešitev. Večinoma ljubite mirne odnose in razumevanje, sedaj pa boste pokazali svojo drugo plat, ki pa bo marsikoga precej šokirala.

KOZOROG

Rojeni od 22. do 31. decembra
Običajno iščete zagotovilo, da ste povsod najboljši, tokrat pa se boste znali tudi spustiti nižje. Oddajali boste pozitivno energijo in se znali dobro prilagoditi situacijam, ki vedno ne bodo najbolj enostavne. Planeti vam prinašajo ugodnosti v komunikaciji.

Rojeni od 1. do 10. januarja
Poskrbite, da boste v prednosti pred ostalimi. Nekdo dvomi v vašo predanost, zato je čas, da mu s svojo iskrenostjo dokažete, da se krepko moti. Opazke drugih vam ne bodo prizanesle, posebno na poslovnem področju, kjer boste pod drobnogledom.

Rojeni od 11. do 20. januarja
Odločitve bodo tokrat načelne in pravilne. Prilaganje tokrat ne bo potrebno, izognite se prepiru, čeprav imate opravka s tistimi, ki v nedogled vztrajajo pri svojih dejstvih. Zapišite si vse, kar je pomembno, saj lahko spregledate pomembno informacijo.

Osebni namig za lepše leto 2021 glede na dekado astrološkega znamenja, v kateri ste rojeni

VODNAR

Rojeni od 21. do 30. januarja
Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda nekoliko tvegano. Vsekakor je zunaj običajnega in pripravljeni ste na vse, kljub temu pa bodite previdni. Prehodili boste številne poti glede pomembnega cilja.

Rojeni od 31. januarja do 9. februarja
Prihaja čas ravnovesja, skladnosti in dobrih iztočnic. Raziskovanje in pridobivanje odgovorov boste nadgradili in se tako naučili nekaj novega. Tokrat ne boste pretiravali, ampak boste premišljeno izbrali samo pomembne zadeve.

Rojeni od 10. do 18. februarja
Pred vami bo priložnost, da začnete znova. Premislite, še zlasti, če niste najbolj zadovoljni s trenutno situacijo na področju ljubezni. Bodite previdnejši, tokrat je vse skupaj preveč mikavno, da bi bilo resnično.

RIBI

Rojeni od 19. do 28. februarja
Oseba, ki je za vas zelo pomembna bo pokazala, da se lahko znajde brez vas, kar vam ne bo všeč. Ne morete se znebiti občutka, da gredo določene zadeve mimo, brez da bi vas seznanili o njih. Morda le zato, ker ne zaupate.

Rojeni od 1. do 10. marca
V primeru težav z medsebojnimi odnosi raje upoštevajte pravila sproščenega življenja, kot da bi pretiravali z razčiščevanjem. Zaupajte sebi in se prenehajte neprestano ozirati na druge. Nečesa ne boste želeli spregledati z odprtimi očmi.

Rojeni od 11. do 20. marca
Zapomnite si, počasi se daleč pride. Ni še prepozno za drugačen korak, po katerem bo vse spet prijetno, zato nikar samo ne čakajte. Tokrat boste veliko bolje pripravljeni, zato nikar ne obupajte prehitro.

Pripravljeno za Sensa.si