Preverite vpliv retrogradne Venere na vaše astrološko znamenje!

13. maja nastopi Retrogradna Venera, ki se bo direktno začela gibati 25. junija. Retrogradni spektakel bo z duhovnega vidika zelo močan in lahko prinese močna intuitivna spoznanja ali sanje v zvezi s stvarmi, ki se nanašajo na področje ljubezni. Če boste poznali vpliv retrogradne Venere se boste lažje znašli.

To je čas zdravljenja in odpuščanja v odnosu do sebe, drugih in tudi do denarja, zato boš s tem vplivom verjetno opazila takšno osebno naravnanost.

OVNICA

Pred pošiljanjem krutih sms sporočil poveži ljubeče vibracije in razmisli, če ga je resnično potrebno obtoževati za vse, kar naredi narobe. Ko se približuješ težkim pogovorom, si vzemi čas, da se osredotočiš in globoko poslušaj, čeprav ti to ni najbolj pisano na kožo. Prihaja veliko moči in volje, zato se pripravi na burno dogajanje na ljubezenskem področju, vendar pričakuj tudi nedorečenosti.

BIKICA

Vse bo v obdobju retrogradnega gibanja Venere povezano z denarjem. S svojim vladajočim planetom v tem obdobju najprej poskrbi za finančne zadeve. Povečaj svoj proračun tako, da odpraviš nepotrebne stroške. V tem obdobju na področju čustev ne boš najbolj globoka in pri stvari, ampak bolj zmedena, raztresena in površna, česar ostali pri tebi običajno niso vajeni, zato boš presenečala s svojimi dejanji.

Preverite vpliv retrogradne Venere na vaše astrološko znamenje!

DVOJČICA

Retrogradna Venera v tvojem znamenju je pravi čas, da se posvetiš svojim najbolj pomembnim osebnim in poklicnim ciljem. Ta vpliv povečuje željo po lepoti. Vendar to ni čas za kakršno koli preobrazbo, zato s kakšno drastično spremembo glede videza ali glede ljubezni še malce počakaj. Izogni se predvsem kritičnim samogovorom in nikar preveč ne ogovarjaj, saj bo imela laž v tem obdobju zelo kratke noge.

RAKICA

Tvoja umirjena narava bo pripravljena za sprejemanje potrebnih informacij na najbolj subtilnih področjih. Psihična stabilnost se bo povečala, občutljivost pa se bo za nekaj časa umaknila. Zaupaj svojim vibracijam in sledi svojim nagonom, saj boš točno vedela, kaj je najboljše zate. To je odličen čas za branje duhovnih knjig in udeležbo na virtualnih delavnicah, ki ti lahko pomagajo razširiti tvoja obzorja.

Preberite tudi SPADATE MED NAJBOLJ ZADRŽANE IN UMIRJENE ŽENSKE?

LEVINJA

Prijatelji, mreženje in vodstvo so ključne teme, s katerimi se boš soočala v obdobju retrogradnosti. Objemi svojo radovednost, upoštevaj svoj skriti jaz in se podaj novim izkušnjam naproti. Tvoja privlačnost bo povečana, tudi precej lahko zaslužiš, saj boš prej kot ostali zaznala dobro ponudbo. Motile te bodo le opazke tistih, ki te želijo spreminjati, saj boš v tem obdobju še bolj svojeglava in poguma kot običajno.

DEVICA

Tvoji profesionalni cilji potrebujejo izpopolnitev, vendar ti bo retrogradna Venera prinesla tudi nekaj zapletov in ovir. Pomembno bo, da se v vsako stvar ali odnos previdno poglobiš in prisluhneš. Spremljal te bo občutek, da si še bližje svojim sanjam, zato se nikar ne vdaj, ampak ostani osredotočena na bistvo. Tisti, ki so ti najbližje, te bodo podprli. Čeprav boš morda občutila negativen odziv nekaterih, ne dovoli, da te to spravi v slabo voljo.

Preverite vpliv retrogradne Venere na vaše astrološko znamenje!

TEHTNICA

Tvoj vladajoči planet v retrogradnem gibanju ti omogoča, da se bolj intenzivno potopiš globoko v svoje vrednote. Ta vpliv ti podaja odgovore, kaj moraš spremeniti v življenju, da boš lahko bolj pristna in usklajena, zato mu skrbno prisluhni. Pazi, da se ne bi ujela v površne odnose, ki ti ne prinašajo dolgoročnega zadovoljstva. Pojdi v globino in spoznaj tudi tisti notranji del svojega zaznavanja.

ŠKORPIJONKA

Zdaj je čas, da prebudiš svojo erotično pravljico, po kateri hrepeniš. Naredi tisto, kar se ti zdi dobro, in poskusi pustiti ostale v njihovem svetu. Venera v svoji retrogradni fazi ti bo pomagala pri iskanju najglobljega občutka užitka. Tvoja narava spodbuja domišljijo in tvojo moč. V tem času ne boš dovolila, da bi ti kdo narekoval tvoje korake. Želela boš osvajati in seveda biti osvojena, s strani prave osebe.

STRELKA

Upoštevaj vse, kar prihaja v tem obdobju v tvoje naročje, še posebej v ljubezenskih odnosih. Razmišljala boš o tem, ali se počutiš varno, podprto in razumljeno. Če tega ne boš zaznala, se boš odločila, da se v določenih odnosih ali situacijah neobremenjeno pomakneš naprej. Ta zanimiva Venera ti bo če si v resnem razmerju morda pomagala razumeti, kaj vaju zadržuje in kaj je tisto, kar bi lahko morda skupaj izboljšala.

Preverite vpliv retrogradne Venere na vaše astrološko znamenje!

KOZOROGINJA

Če imaš občutek, da ti v življenju primanjkuje vznemirljive, polne življenja, in živahne energije, je zdaj pravi čas za ustrezne spremembe in kakšno s tveganjem podkrepljeno dejanje. Ta vpliv prinaša bujno energijo v vsakdanje življenje, zato jo sprejmi z odprtimi rokami. Osredotoči se na vibracije ljubezni in lepote, ki bo v tem obdobju na vrhu tvojih zanimanj. Na področju dela in izobraževanja se boš morala v tem času izogniti površnosti.

VODNARKA

Retrograden vpliv Venere ti kljub raztresenosti prinaša romantiko in veselje. Lahko pričakuješ še večjo mero ustvarjalnosti in boljše pogoje da okrepiš umetnico v sebi. Zdaj je čas, da aktiviraš svojo notranjo provokatorko, vendar bodi pozorna na izbor besed, da slučajno koga ne užališ. Razpršene misli te bodo naredile bolj površno, vendar kljub temu zelo ljubko in privlačno za nasprotni spol.

RIBICA

Bodi pozorna na priložnosti, ki jih retrogradna Venera prinaša profesionalno in osebno. Dom, družina in medsebojni odnosi bodo tvoja prioriteta. Želela boš narediti pomembne spremembe. Toda raje deluj počasi in ostani disciplinirana. V tem obdobju boš sanjarila manj kot običajno, vse kar se bo dogajalo na področju ljubezni pa boš želela večkrat preveriti. Tokrat ne boš med najbolj naivnimi.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi PRIHAJA RETROGRADNA VENERA V ZNAMENJU DVOJČKOV