Kaj vam prinaša retrogradna Venera v znamenju dvojčkov?

Venera, ki se nahaja v spogledljivih dvojčkih stopa od 13. maja do 25. junija v retrogradno gibanje. Venera vpliva na ljubezensko in spolno življenje, ter vse kar je povezano z denarjem.

Čeprav so retrogradne preizkušnje lahko zahtevne, podarjajo tudi priložnost, da ponovno pregledate in predelate ljubezensko ter finančno področje.

Kaj vam prinaša retrogradna Venera v znamenju dvojčkov?

Kaj lahko pričakujemo od retrogradnega gibanja Venere v dvojčkih?

V času retrogradnosti ni najbolj priporočljivo, da bi drastično spremenili svoj videz, saj boste preveč drzni. Če na skrivaj sovražite nekoga, to sedaj ne bo več skrivnost. V tem obdobju se pogosto pojavljajo čustvena vprašanja, in ker je znamenje dvojčkov značilno po svoji klepetavosti, pričakujte razpršene odgovore, ki vas lahko še bolj zmedejo. Kako lahko retrogradno gibanje Venere uporabite v svojo korist?

Če želite čim bolj izkoristiti ta vpliv poskušajte ujeti več miru, predvsem pa se naučite osredotočiti se na bistvo.

Pripravite se na trde pogovore, ki se jim boste sicer izogibali. Bodite potrpežljivi in ​​prijazni. Ne pozabite, da je prav, da so vaša mnenja individualna in da pri njih vztrajate. Venera je planet, ki je na vaši strani, tudi ko se giba retrogradno, zato izrazite na glas svoje frustracije in potrebe, vendar komunicirajte umirjeno in z ljubeznijo. Ta čas izkoristite za delo v ozadju, ki načrtuje vašo naslednjo potezo. Prihaja močna možganska nevihta, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

Preverite ujemanje s svojo ljubljeno osebo.

Retrogradno gibanje Venere v dvojčkih je čas, ko se vaša resničnost lahko precej drastično spremeni.

Za seboj boste sposobni pustiti nezdrave odnose ter se končno spopasti z nerešeno travmo. Tisti, ki ste v resnih odnosih, se lahko znajdete v položaju, ko se naklonjenosti ohladijo in se pojavijo težave.

V tem času se lahko pojavijo resne kršitve dogovorov, ki lahko celo pomenijo konec ljubezni.

Kaj vam prinaša retrogradna Venera v znamenju dvojčkov?

Čeprav je ločitev sama po sebi lahko boleča, lahko s pomočjo nje kasneje sami sebi priznamo, da se je pod površjem razmerja skrivala močna napetost. Oboroženi z jasnejšim občutkom, kaj hočete, boste po končani retrogradnosti pritegnili pravo partnerstvo. Spremljajte v tem času svoje naložbe. Čeprav ni čas za uvajanje novih strategij, je skrajni čas, da preučite svojo krivuljo uspešnosti in se prepričate, ali se giblje navzgor.

Preberite tudi LJUBEZEN: ČESA SI ŽELI VAŠE ZNAMENJE V ODNOSIH?