Vodnar: letni horoskop 2020

Vodnar: letni horoskop 2020 napoveduje da boste postali še bolj kreativni in sposobni navdihniti vse v okolici. Planeti bodo namenili prednost drastičnim spremembam v vašem družbenem življenju. Nova poznanstva prinašajo nove priložnosti za rast. Večina vaših ambicij in želja bi se lahko izpolnila, če boste znali ukrepati takoj. Vaša impulzivna narava bo postavljena v ospredje. Občutek nejasnosti vas naj ne zavede. Ne izogibajte se novih priložnosti, ki prihajajo.

V začetku letošnjega leta vas bodo razveselili profesionalni odzivi. Morda boste čutili pritisk z vseh strani, vendar bo le ta pozitivno usmerjen Prihaja možnost prevelikih izdatkov za nepotrebne stvari, kar vam lahko zelo hitro prikliče finančno nestabilnost. Pri sklepanju ali iskanju rešitev za svoje težave se lahko srečate tudi s težavami. Ostati bi morali potrpežljivi, še posebej ko začnete novo delo. Najprej umirite misli in si vizualizirajte svoj načrt. V mesecu maju boste sicer ambiciozni, vendar morate razumeti, da za uresničitev sanj ne morete samo računati na srečne okoliščine.

Vodnar: letni horoskop 2020 vam svetuje, da ste osredotočeni na cilj in da se izogibate zapravljanju časa za nepotrebne stvari.

Ko se bo Saturn gibal v direktni smeri, bodo vaši prihodki stabilni, izdatki pa zmanjšani. Tisti na raziskovalnem področju pričakujte ugodne rezultate. Letošnje leto vam bo prineslo nagrade za vaša dosedanja prizadevanja. Vaša prizadevanja bodo dobila priznanje in uspeh na delovnem mestu, ki bo cenjen tudi s strani drugih.

Poslovno finančno področje

Vodnarji, leto bo prineslo pozitivne in negativne rezultate na področju vaše finančne rasti. Nadzirati morate svoje izdatke in jih zmanjšati. Potem bo leto pozitivno obarvano. V začetku leta lahko finančno zrastete, saj se vam obetajo dodatni zaslužki.

Vodnar: letni horoskop 2020
Morda se boste sredi leta srečali z nekaj zamud pri prejemanju plačil, vendar bo vaše delo ostalo cenjeno. Ugodne kombinacije denarnih transakcij vas bodo pozitivno motivirale. Na področju dela se boste ves čas razvijali. Večje spremembe so na vidiku, vi pa boste imeli v rokah ključ zanje. Pomlad vam lahko prinese selitev ali menjavo zaposlitve. Z lahkoto se boste prilagodili novemu poklicnemu okolju. Saturn vam bo pomagal narediti nekaj dolgoročnih načrtov za karierno prihodnost.

Vodnar: letni horoskop 2020 Trdo delo, ki ga boste opravljali, bo začelo prinašati dobre sadove v jesenskem obdobju, zato nadaljujte s svojim tempom.

Leto bo ugoden čas za ustanovitev novega podjetja ali dopolnitev dejavnosti. Če želite skleniti poslovno partnerstvo, bodite odprti tudi za nove predloge, ki bodo drugačni od vaših začrtanih poti. Plodno obdobje za naložbe prihaja aprila. Če boste potrebovali kakršno koli denarno pomoč, jo lahko dobite od bratov in sester ali bližnjih prijateljev. Vaši glavni cilji bodo doseženi do oktobra.

Zdravje in počutje

Leto 2020 bo odlično za zdravje. Planetarna slika ni edini vzrok za to, pomemben bo tudi vaš odnos do zdravja, ki pa bo tokrat takšen kot mora biti. Če se vas bodo dotaknile težave, boste pripravljeni iti k zdravniku, izboljšati stanje, preizkusiti različne gibalne terapije, ki vam lahko pomagajo tako fizično kot energijsko, zateči se k ritualom, ki lahko pozitivno napolnijo vaše telo.

Torej, v letu 2020 bo zdravje v vaših rokah. Ker boste zelo čustveni in ranljivi, bo šport odlična rešitev za še boljše počutje. Ne dovolite, da bi se negativna energija in naselila v vaše miselne procese. Če trpite zaradi mišičnih težav, bodite previdni in se sprostite, ko boste imeli priložnost. Ne preskakujte obrokov in ne iščite na področju zdravja nobenih bližnjic.

Izobraževanje

Vodnarji, ki se izobražujete, boste morda še vedno v dilemi, katero usmeritev bi izbrali. Pomagali vam bodo mentorji in ljudje, ki vedo, kaj vas veseli. Na področju bančništva, managementa, poučevanja in financ lahko pričakujete odliko. V septembru se lahko pojavijo nenadne težave. Bodite pozorni, ker neumna napaka lahko povzroči nepopravljivo stanje. Razmislite o zaslužku z izobraževanjem mlajših.

Družinsko življenje

Vodnarji boste svoje družinske vezi odkrili v novi luči. Vaša čustva in občutki bodo vedno znova presenečali vaše bližnje. Leto je več kot ugoden čas, da se ponovno približate svoji družini. Utrdite svoje mesto v družinskem krogu. Posvetite se dobremu počutju tistih ki so vam iskreno hvaležni. Zaupajte vase in v svoje odnose ter se z zaupanjem soočite z družinskimi napetostmi. Prilagodljivost bi vam na tem področju lahko podarila umirjenost.

Vodnar: letni horoskop 2020

Vodnar: letni horoskop 2020 napoveduje vztrajnost

Vaša prizadevanja bodo za družinske člane nekakšen podporni steber. Družina vam bo stala ob strani, ne glede na sonce ali dež. Vaše razumevanje bo neverjetno pozitivno naravnano in odnosi bodo močni. V sredini leta, ko prihaja nekaj napetosti, se lahko počutite sami.

Ljubezensko področje in odnosi

Vaša ljubezen, strast in čustva se bodo v letu 2020 malce umaknila iz obzorja. To ne pomeni, da se ne boste pripravljeni poglobiti. V čustveno obarvanih situacijah boste precej impulzivni, zato bodite pozorni, igrajte počasi, stabilno in varno. Ohranite svoj jaz in pokažite svetu, da nič drugega ne more vplivati na vas, niti ljubezen in poroka.
Planeti dajejo prednost vrnitvi nekaterih starih energij v vaše življenje. Bodite dovolj pozorni, da se soočite. Nekatere stare rane se lahko znova aktivirajo. Za nasvete o ljubezni in poroki se zanašajte na družino in prijatelje.

Samskim se bo pojavila ljubezenska izkušnja, ki lahko vse skupaj postavi na glavo. Živite v sedanjosti, vendar imejte jasen načrt tudi za prihodnost, to bo vaša formula za srečno ljubezensko življenje. Predvidljivost, stabilnost, varnost in zadovoljstvo se v septembru umikajo iz obzorja, zato lahko v tem času doživite izgube, tudi na področju prijateljskih odnosov. Svoja čustva bi bilo smiselno v tem letu deliti odkrito, saj boste le tako na področju čustev izpopolnjeni.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju tehtnice, raka in bika. Napetosti prihajajo z ovni in kozorogi. Privlačila vas bo energija rib in levov.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020