Vam dolga razmerja niso najbolj pisana na kožo?

Se večkrat sprašujete, kaj delate narobe, da preprosto ne zdržite dolgo v določenem ljubezenskem razmerju? Morda so krive lastnosti vašega znamenja. Poskusite se poglobiti v ponavljajoče se vzorce in se preprosto, s pomočjo kratkih nasvetov, usmerite k sreči. Za dober odnos se je potrebno potruditi in dolga razmerja so tista, ki nudijo varnost.

Oven

Ste zelo ekstremna oseba s svojo najboljšo in najslabšo platjo osebnosti. Strastni v ljubezni, vendar prav tako naporni, če ni vse tako, kot ste si zamislili. Verjetno ste opazili, da vas nekateri preprosto obožujejo, drugi pa sovražijo. Pri vas vmesne poti ni. Oseba, s katero ne boste ponavljali svojih vzorcev, mora biti zares posebna.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: strelcem, ki vam edini zna resnično slediti in vas umiriti.

Bik

Biki imate problem v komunikaciji. Ne znate iskreno in direktno izraziti svojih čustev, in to napako ponavljate v nedogled. Krivijo vas, da govorijo stenam, čeprav jih vi poslušate. Da bi v naslednjem razmerju lahko resnično bili uspešni, se naučite biti bolj odprti in povejte, kaj je tisto, kar vas moti ali bremeni.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: škorpijonom, ki je tako strasten, da ne potrebuje veliko komunikacije.

Dvojčka

Dvojčki imate težave z lastno identiteto, saj se težko odločite, kdo in kaj v resnici ste, kar pa nasprotni strani povzroča dvome in negotovost. Ko boste spoznali svoje globoke želje in namen, boste v razmerju veliko lažje funkcionirali, saj se ne boste več nenehno spreminjali iz ene oblike v drugo.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: levom, ki ima toliko dela sam s sabo, da vaše neodločnosti večkrat ne opazi.

Vam dolga razmerja niso najbolj pisana na kožo?

Rak

Rakova občutljivost je lastnost, ki jo druga znamenja težko prenašajo. Ne ponavljajte napake z reakcijami užaljenosti in občutljivosti in ne nosite v razmerja starih vzorcev, ki vas še samo dodatno obremenjujejo. Ne obremenjujte se, če se partner takoj ne odzove, to še ne pomeni, da je vse izgubljeno.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: kozorogom, ki je trden in stabilen in ga vaša občutljivost ne bo zmotila.

Vam dolga razmerja niso najbolj pisana na kožo?

Lev

Ljudje so utrujeni od vašega prevelikega ponosa in hvaljenja, ki včasih presega vse meje. Je že res, da je lev kralj živali, vendar se mora tudi kralj kdaj prilagoditi in se spustiti na realna tla. Partner se bo naveličal ves čas hvaliti vašo osebnost, zato se lahko začnejo prepiri in nesoglasja.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: dvojčkom, ki še sam ne ve, kaj si točno želi od odnosa.

Ljubezenski horoskop

Devica

Device ste preveč stroge do sebe in posledično tudi do partnerja, kar je v skoraj vsakem odnosu zelo moteče. Prav je, da imate svoje principe, vendar je v razmerju bolj priporočljivo, da jih ohranite zase ter da se tudi vi kdaj prilagodite. Nikar ne pričakujte, da bodo vsi uživali v pretirani čistoči.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: ribami, ki so tako v svojem svetu, da jih vaši principi ne zmotijo.

Tehtnica

Tehtnice ste tako obremenjene z resnimi in preudarnimi odločitvami, da vas spontani partnerji delajo nemirne. Zapomnite si, ljubezen ni racionalna oblika odločitve. Dovolite si biti bolj sproščeni in impulzivni, tako boste v partnerstvu bolj zaželeni in manj nervozni, ko ne boste dobili natančne razlage za vsak korak.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: rakom, ki je zaljubljen v ljubezen in pravila, kakor tudi vi.

Škorpijon

Škorpijonom razmerja ne uspevajo, ker želijo vse takoj in zdaj, ker živijo po svojem skrivnem načrtu, ki pa ga partner težko zazna. Naučiti bi se morali sprejemati kompromise, s takšnim načinom bodo lažje dolgoročno srečni v razmerju. Brzdati pa morajo tudi svoje ljubosumne izpade.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: bikom, ki je umirjen in stanoviten, tudi prilagoditi se zna.

Strelec

Strelci veliko razmerij v svojem življenju pokvarite, ker bežite pred odgovornostjo. Res je, da ima veliko ljudi rado svobodo, vendar si vaš partner kljub vsemu zasluži vedeti, kje sta v odnosu in kdaj boste spet prišli. Poskusite si dovoliti bližino in uživajte v povezanosti s sorodno dušo.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: ovnom, ki razume, da potrebujete čas zase, saj je tudi njegovo življenje polno obveznosti.

Ljubezenski horoskop

Kozorog

Kozorogi ste v razmerjih znani kot dolgočasna bitja, ki malce egoistično pričakujejo pozornost, sami pa je ne znajo dati. Poskusite biti bolj zabavni, bolj direktni ter manj obremenjeni z denarjem in poslovnimi zadevami, kar vam krade vašo energijo, potrebno za sožitje v ljubezenskem odnosu.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: rakom, ki je nežen in čustven, in to tako, da bo s svojim pristopom očaral celo vas.

Vam dolga razmerja niso najbolj pisana na kožo?

Vodnar

Vodnarji ste v razmerju oseba, ki je navdušena nad vsem, dokler se nekdo trudi za vas. Ko dobite občutek, da nekoga ne zanimate več, prehitro odidete iz odnosa, ne da bi se prej odkrito pogovorili o morebitnih možnostih nadaljevanja razmerja. Bodite nekoliko bolj sočutni in lažje boste sproščeno živeli.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: lev, ki je sam sebi zadosten, bo z vami in vašim egom dolgoročno z lahkoto krmaril.

Ribi

Ribice ste romantična bitja, ki po tihem pričakujete, da vam bo partner vedno in v vsem ustregel. Vendar se te vaše labilnosti in nečimrnosti nasprotna stran hitro naveliča. Če želite ohranjati daljša razmerja, razmislite tudi o tem, da se je dobro z zadevami konkretno spopasti.

 • NAJLAŽJE SE UJAMETE Z/S: devico, ki je velik komplikator in uživa v prejemanju pozornosti in nežnostih.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KO SE LJUBEZENSKA PRAVLJICA KONČA