Uran v biku vas lahko popelje v kaos

Lansko leto je Uran vstopil v znamenje bika, kar je zaznamovalo enega izmed pomembnih astroloških dogodkov. Po kratki retrogradnosti v znamenju ovna, se je Uran pomaknil v bika, kjer bo ostal do aprila 2026. V tem obdobju bo planet inovacij, sprememb in nepričakovanih dogodkov prinesel svetu veliko nove energije.

Uran je znan kot planet upora, ki prinaša živahne energije in spremembe. Ureja odkrivanje, iznajdbe, novosti tako v smislu političnega, kot v smislu dejanskega gibanja naprej.

1Potovanje Urana v biku

Uran v biku
Uran v biku

Uran rabi približno 84 let, da obkroži sonce, kar pomeni, da ostane v vsakem znaku približno sedem let. Ta številka simbolizira dodaten namig o moči Urana. Sedem je pomembna številka v numerologiji in ima zanimiv mističen pomen. V Tarotu je sedem arkan povezanih s Kočijo, kar pomeni, da z energijo sedmice premagujemo konflikte in se premikamo v pozitivni smeri.

Najpogosteje se v času Urana v biku napoveduje obdobje gospodarskega nazadovanja, pomešano z ekstremnimi primeri propadanja okolja in kaotičnega vremena. Na zadnje, ko je bil Uran v biku, od leta 1934 do 1941, je nakazoval težke čase, rob druge svetovne vojne, čas velikih preobratov, v katerih se je med drugim odnos do prevladujoče kulture do denarja drastično spremenil. Revolucionarni čas, ki je pustil sledi, lahko nastopi tudi sedaj. Uran v Biku lahko informira družbo v smiselni smeri.

Zdaj je pravi čas, da se začnete pripravljati na zahtevne čase, tako da se prilagodite spremembam. Ko Uran vstopi v drugi znak zodiaka, uteleša arhetip revolucionarne ženskosti, ki se pojavlja. Uran in bik nista najbolj kompatibilna, zato prihaja nelagodna vožnja, z veliko mero prilagajanja.