Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek prihaja intenziven vpliv lune v znamenju škorpijona. Vse kar se že dolgo vleče in zavlačuje, se bo sedaj lažje zaključilo. Polni dobre volje in želje po druženju se boste z veseljem udeleževal srečanj. Zanimala vas bo skrivnostna plat vsega neznanega in lažje boste nekomu, ki mu zaupate povedali kar vam leži na duši.

V torek ob 9.11 uri se luna pomakne v znamenje strelca in prinaša odprt pogled v prihodnost.

Mlaj bo poskrbel da bo vse tako kot mora biti, ter da boste več pozornosti namenil sebi in svojim željam. Želeli se boste izobraževati, širiti obzorja in se podajati novim priložnostim naproti. Malce brezglavo in površno se boste lotevali opravil, vendar vam tega zaradi vašega veselega obraza nihče ne bo zameril. Lažje se boste tudi soočali s kritičnimi točkami in si vzeli čas za prijetne stvari. Prelevili se boste v simpatičnega govornika, ki z veseljem deli svoje misli in izkušnje.

blank

V četrtek ob 13.32 uri preide luna v znamenje resnega kozoroga.

Nihče se ne more odločiti namesto vas, zato tega niti ne pričakujte. Misli se bodo zadrževale na področju dela, kjer si lahko sedaj izborite boljše pogoje. Odgovornost morate prevzeti sami, ter nato nikogar obtoževati, v kolikor vam zadano ne uspe. Približali se boste povezavam z družino in si zaželeli umirjenih pogovorov.

V soboto ob 21.13 uri preide luna v znamenje vodnarja. Prijetna in vihrava energija se bo dotaknila tudi ljubezni, ki konec tedna ne bo dosegala globine, kljub temu pa bo simpatična. Dobro pripravljeno bo tudi vaše telo, zato se boste v športnih dejavnostih dobro odrezali. Želeli si boste napredka, vendar bo primanjkovalo vztrajnosti. Hvaležni boste za vsako pomoč, tudi sami se boste odzivali, nič vam ne bo težko.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!