Tedenski Lunin horoskop za obdobje 2.9.- 8.9.19

Tedenski lunin horoskop
Tedenski lunin horoskop

Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje eleganco in strast.

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju tehtnice. Njeno delovanje bo spodbudilo vaš občutek za lepoto in lažje se boste tokrat notranje umirili. Umirjeno ozračje bo malce zmotila konjunkcija med Soncem in Marsom, ki bo dodala nekaj borbenosti in izredno fizično pripravljenost. Prebujeni bosta vaša strast in spolna energija.

blankV torek zaradi lune v znamenju škorpijona dolgčasa in miru nekako ne bo na spregled.

Prišli boste do pravih odgovorov, tudi situacije, ki bi vas občasno iztirile, vam sedaj ne bodo predstavljale problema, ampak izziv, nabit s čustvenimi vibracijami. Odnosi bodo obarvani s strastjo in prijetnimi nagajivimi mislimi, ki jih bo težko nadzorovati ter ohraniti zase. Srečali boste več prijateljev kot običajno in kramljanja se lahko zavlečejo, seveda v prijetni smeri, celo tako, da pozabite na kakšno resno obveznost. Lahko boste napeti, žalostni, labilni, vzhičeni, vendar vam bo ljubezen kljub temu veliko pomenila.

V četrtek prihajajo razbremenitve, saj se luna seli v znamenje strelca.

S samozavestnim pristopom in neustavljivo spontanostjo boste želi sadove svojega preteklega dela in kljub temu, da boste v določenih trenutkih površni, si lahko obetate dobre rezultate, komplimente in celo kakšno manjšo nagrado. Zaradi ognjene energije vam bo dišala pekoča hrana, užijte pa tudi več tekočine. Nikar pa ne bodite preveč entuziastični, da se ne boste napačno odločili.

V soboto ob 12.37 uri preide luna v znamenje kozoroga in z njo prihaja bolj zadržan vikend, obarvan z delom in raznimi finančnimi načrti, ki se bodo prepletali v vaših mislih. Za sprostitev in ljubezen se boste morali zbrati in si vzeti več časa, v nasprotnem primeru bodo odnosi nekoliko bolj zadržani.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!