Tedenski Lunin horoskop za obdobje 16.3.-22.3.20

V ponedeljek se boste zaradi prijetne lune v strelcu podali z manj straha in dvomov. Kljub dogajanju vas bo nekje v notranjosti spremljal svetel občutek. Zadnji krajec bo pripomogel k temu, da zaključite z določenimi cikli in se povzpnete višje.

Ob 17.25 uri preide luna v znamenje resnega kozoroga.

Če ne boste imeli možnosti, da se razvijate, lahko postanete notranje nezadovoljni. Veliko boste tudi v torek razmišljali o finančnem področju, kratkoročno in dolgoročno.  Lažje boste premagovali notranje dvome ter paniko ki se lahko pojavi.

blankV sredo, ko bo nastopila konjunkcija med Luno in Marsom se lahko še povečajo nestrpnost, netolerantnost, vznemirjenje in razdražljivost.

Prepirljivost lahko povzroči glavobole in slabše počutje. Žal bo prisotnega manj razumevanja za potrebe in želje drugih. Pomagata vam lahko borbenost in zmogljivost. Ogromno fizične in psihične energije boste porabili za to, da si izboljšate trenutno situacijo.

V četrtek, ko se luna pomakne v znamenje vodnarja boste nekoliko bolj trdni in kljub vsemu bolj prepričani, da bo kmalu vse vredu.

Preganjale vas bodo misli, ki jih boste težko nadzirali, saj vas bodo po eni strani prebujale, po drugi strani pa vas bo situacija ves čas bodla v oči in vam ne bo dovoljevala prave spontanosti. Tudi v petek pričakujte bolj nepričakovano dogajanje, ki pa ga boste težko popolnoma ohranili pod nadzorom. Multimedijske naprave bodo vaša najboljša zaposlitev.

V soboto popoldne luna pride v znamenje rib.

Notranji občutki in predvsem skrbi vas lahko močno obremenijo. Veliko boste sanjali, vendar sanje niti ne bodo imele najbolj pozitivnega pridiha. Čustveni dražljaji bodo povezani tako z življenjem kot z ljubeznijo. Delite svoje misli in zaupajte v jutrišnji dan in lažje vam bo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAKO SE ODZIVATE NA IZGUBE, SPREMEMBE IN ŽALITVE?