Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. februarja

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek se boste zavihteli neobremenjeni, saj bo na vas vplivala luna v znamenju ovna. Polni optimističnih energij se boste z veseljem podali v reševanje težjih in lažjih nalog. Težko vas bo spraviti v slabo voljo in dvomljivost, saj boste prepričani da imate prav in da ste v določeni zadevi najboljši. Lažje kot običajno se boste odločali in se podali novim vznemirljivim korakom naproti. Mnenja drugih vas tudi v torek niti malo  ne bodo zanimala, znašli se boste v številnih simpatičnih besednih dvobojih.

Čustva se bodo zaradi povečanega entuziazma razbohotila, vendar bodite previdni, da s svojo prodorno komunikacijo koga po nepotrebnem ne spravite v zadrego. Nežnosti in romantičnosti ne bo na spregled, bolj vam bodo godili konkretni prijemi, seveda brez odvečnega ugibanja.

V sredo zgodaj zjutraj luna pride v znamenje bika, zato boste zopet bolj zbrani, umirjeni in predvsem vztrajni.

Zadevam boste skušali priti do dna ter zaznati poglavitno bistvo težav. Z veliko koncentracije in z močno voljo se boste lažje znašli tudi v kočljivi situaciji. Bolj umirjeno se boste odzivali, začrtani cilji vas bodo motivirali v pozitivni smeri, saj jih boste želeli stabilno pripeljati do konca. Veliko vam bo pomenila družina in z veseljem se boste družili v domačem okolju, kaj dobrega skuhali ali prebrali.

blank

Četrtek z luno v zemeljskem biku bo ugoden za poglobitev vase in neugoden za deljenje mnenj in iskanje nasvetov. To ni pravi za vsiljevanje svojega mnenja drugim, zato pripombe zadržite vase. Iskali boste stik z oprijemljivim, trdnim in realnim, nerealno pa vas tokrat ne bo pritegnilo.

V petek ob 17.03 uri se luna  pomakne v znamenje dvojčkov.

Prvi krajec bo usmeril vašo pozornost tja, kjer potrebujete novo energijo in voljo. Karkoli boste počeli, se vam bo tudi v soboto in nedeljo dozdevalo lažje izvedljivo in bolj enostavno.  Obremenitve se bodo umaknile, prihaja razpršena energija, ki vsebuje posebno svežino.  Površnost in nepremišljeni koraki pa vas lahko, če ne boste previdni drago stanejo.

Misli bodo jasne in hitre, željne branja, prebiranja in komentiranja. Za poglabljanje ne boste imeli energije, raje boste preskočili vse tisto, kar smatrate, da bi vas lahko obremenilo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ASTRO PROFIL: FILIP JURIČIĆ(ŠVERC KOMERC)