Tedenski Lunin horoskop za obdobje 13.12.-19.12.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. decembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. decembra

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek, ko bo luna v znamenju ovna ne pričakujte počasnih korakov, ampak odločnost in hitre odločitve. Vpliv lahko povzroči nezbrane misli in prinese nekaj nerodnosti, zato se zahtevnih opravil ne lotevajte, saj vam lahko povzročijo jezo. Rešitev zapletov vas vodi v napredek. Oblecite bolj vpadljivo obleko, rdeče barve, okitite se z turmalinom ali ametistom, nadišavite se in si vzemite kar vam pripada. Lažje boste premagovali napetosti, ki vas spremljajo in se jih niste mogli že prej otresti. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim. Tudi samski boste zadovoljni, saj boste ves čas prejemali prijetne komplimente.

V torek ob 9.10 uri preide luna v znamenje bika, sedaj je pravi čas, da nahranite svojo dušo.

Privoščite si močno, raznovrstno hrano z dekoracijo. Ta vpliv prinaša bolj umirjen in stabilen čas. V odnosih lahko pričakujete nekaj zapletov saj boste ljubosumni, ker vas bo spremljal občutek, da se zaradi prevelikega občutka dolžnosti in odgovornosti, nekdo malo manj posveča vam. Več resnosti in urejenega življenjskega ritma bo tudi v sredo okrepilo samozavedanje, tako da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo in bolj odgovorno.

V četrtek ob 21.42 uri preide luna v znamenje dvojčkov in vas usmerja v neobremenjenost in razigranost.

blank

Znali se boste posvetiti sebi, svojemu telesu in užitkom, ki vas bodo popeljali v zadovoljstvo. Če se že nekaj časa borite za uspeh na poslovnem področju, je sedaj ugoden čas za začetek poslovnega sodelovanja. Vpliv vas opozarja, da povejte le tisto, kar vas vprašajo, sicer se boste po nepotrebnem zapletli v besedne dvoboje. Tudi če se trenutno nahajate v kakšnih zapletenih situacijah, boste v petek in soboto pozabili nanje in se za trenutek odtrgali od vseh bremen. Razvijali boste svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali k kreativnim podvigom. Ta čas je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste iznajdljivi in spretni.

V nedeljo ob 10.42 uri preide luna v raka, nastopi tudi Polna luna, zato se boste težje soočili z določenimi strahovi.

Prihaja nekaj obremenjenosti, ki bo posebej izrazita v zasebnih odnosih. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da imajo vse zadeve neka ozadja, ki pa jih ne poznate. Potrebno se bo konkretno pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru deležni številnih nesporazumov, ki vodijo v nezadovoljstvo.

Pripravljeno za Sensa.si