Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje zmeden teden.

V ponedeljek boste vestni in resni, saj se bo luna nahajala v znamenju zemeljskega kozoroga. Nihče se ne more odločiti namesto vas, zato tega niti ne pričakujte. Odgovornost morate prevzeti sami, ter nato nikogar obtoževati, v kolikor vam zadano ne uspe.

V torek popoldan prehaja luna v znamenje vodnarja. Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba brez pomislekov. Imate izredno dober spomin, uporabite ga. Vaše obnašanje bo nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Hitri boste in tako neučakani, da vam bodo težko sledili.

blankV četrtek, ko bo prost dan popestrila Polna luna, se boste težko sprostili, prijatelji pa vam bodo naklonjeni. Še malce potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi, vendar sigurnimi koraki. Srečanje bo napornejše, kot ste pričakovali. Jezila vas bo nepredvidljivost drugih.

V petek se boste podali z energijo lune v znamenju rib. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali čustveno ranljivi. Odlično se boste znašli v svetu sanj, ki lahko ob tehtnem premisleku postane tudi realnost.

Zaradi lune v ovnu lahko v nedeljo zadeve potekajo mimo vašega nadzora, ne glede na to, kako se trudite. Morali boste vložiti nekaj več truda in energije, zato se pravočasno pripravite.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!