Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. marca

V ponedeljek se boste podali z energijo lune v tehtnici. Prihaja nežna vibracija, ki bo umirila tudi najbolj nestrpne med vami. Posvetili se boste predvsem sebi in svojim željam, ki jih boste skušali tudi sistematično popeljati do samega vrha. Lepota in nežnost se bosta rokovali, tudi pravica bo dobila svoj pomen. Razkrivali se boste tudi v torek, ko boste ves čas hrepeneli po skladnosti.

V torek ob 21.38 uri luna preide v znamenje škorpijona. Prodornost bo v sredo in četrtek tista, ki se bo pojavila v skoraj vsaki ljubezenski zgodbi, ter tudi na poslovnem področju, obarvana z rahlo nestrpnostjo. Če vam nekdo ne bo najbolj všeč, boste znali to pokazati na zelo direkten način. Razum boste malce odklopili, bodite pa pozorni na svoje notranje občutke, ki se bodo nizali. Vse skupaj lahko ob nepazljivosti vodi v manjše zaplete in celo nerešljive konflikte.

blank

Burne reakcije so v teh dneh nekaj čisto normalnega, zato jih poskušajte sprejeti na ustrezen način.

Hitri prsti bodo samske v večernih urah večkrat popeljali v spletno klepetalnico in pogovori bodo zagotovo žgečkljivi, vi pa nič kaj sramežljivi.

V četrtek ob 23.43 uri prehaja luna v znamenje strelca. V petek in soboto pričakujte čudovite, neobremenjene energije, ki vas bodo usmerile k optimizmu. Prihaja nekaj rešitev, ki vas bodo navdihnile s pogumom. Delovali boste sproščeno in neodvisno, vsekakor pa boste usmerjeni v zanimive dogodivščine, s katerimi nikar ne pretiravajte.

V soboto, ko nastopi Zadnji krajec, boste sposobni osebnostno napredovati in se spretno soočati z ovirami, ki se bodo morda pojavljale.

V nedeljo prehaja luna v kozoroga. Vaša čustva se bodo ohladila, postali boste bolj resni in kljub prostemu dnevu taktno usmerjeni v reševanje finančnih zadev. Misli bodo obarvane z željo po rešitvah, težko se boste umirjeno predali lenarjenju, saj vas bo vodil občutek, da morate biti bolj koristni.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI SE ZNAJO POVEZATI S SABO SO ROJENE V ZNAMENJU