Tedenski horoskop za obdobje od 6.1. do 13.1.2020 napoveduje povečano motivacijo

V teden se boste zavihteli s povečano delovno vnemo. Sonce v znamenju kozoroga vas bo s svojimi aspekti vodilo k višjim ciljem, tudi motivacije ne bo manjkalo. Lažje se boste soočali z realnimi obremenitvami, primanjkovalo bo le sproščenosti. Na področju odnosov boste hrepeneli po stabilnosti in varnosti.

Za nove začetke teden ne bo najbolj primeren, saj vam bo Polna luna konec tedna prikazala nerealno podobo, ki vas lahko močno zavede.

Venera v vodnarju bo tista, ki vas bo obdržala nad gladino in vam dovolila več drugačnosti. Zapodili se boste v dogajanje, ki ga boste želeli popestriti s kakšnim čisto novim prijemom. Razumeli boste tiste, ki razmišljajo drugače, tudi sami boste pripravljeni na novosti.

Z Marsom v strelcu prihajajo dobro razvita sposobnost za govor ter urejeno razmišljanje.

Sicer boste ambiciozni, vendar le v primeru, če vas bodo zadeve resnično zanimale. Pri pogajanju in v življenju boste strastni, velikodušni in pogumni.

Ne bodite presenečeni, če boste nekomu brez razmišljanja ponudili uslugo, saj bo Mars v tej poziciji vzpodbudil vašo radodarnost in prijaznost. Največ sreče lahko pričakujete rojeni v znamenju bika, leva in device, nekaj smole pa se obeta ovnom, škorpijonom in kozorogom.

Preberite tudi Letni horoskop 2020 za vsa zodiakalna znamenja

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi manjše zoprne situacije, ki se vam bo zgodila, boste nekoliko bolj izpostavljeni. Čeprav boste morda deležni zbadanja, vas to ne bo ganilo. Čas je, da pokažete več poguma in, če je treba, tudi nepopustljivosti. Dovolite si nekaj trenutkov konec tedna zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Ne bo vam žal. Pretirana odgovornost vam v soboto ne bo najbolj pisana na kožo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekomu boste s svojo iznajdljivostjo v sredini tedna prihranili sitnosti in vam bo hvaležen. Več oseb vam stoji ob strani, le zaprosite jih za pomoč, če jo boste potrebovali. Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru, raje odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano z vašim finančnim stanjem. Konec tedna, ko bo nastopila Polna luna, boste potrebovali več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izkoristite začetek tedna tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili, nosilo s sabo pozitiven pridih. Ne analizirajte preveč osebe nasprotnega spola, saj si na koncu vedno ustvarite svojo sliko, ki pa je v nasprotju z dejanskim stanjem. Raje začnite razmišljati bolj optimistično. Konec tedna lahko dosežete velik napredek, vendar morate vključiti možgane in sami ugotoviti določene stvari, ki niso nikjer zapisane.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaše razpoloženje se bo iz trenutka v trenutek spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste sredi tedna dokaj sproščeni. Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil romantične občutke, povezane z neustavljivo strastjo. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima smisel. Družinski član bo konec tedna zaradi kočljive situacije nekoliko nestrpen.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V domačem okolju ne pozabite na nekaj pomembnih obveznosti, ki vas utegnejo ujeti v napačnem trenutku. V določenem odnosu nočete popustiti le zaradi vpliva starih izkušenj. To je morda slabo, saj se energije vendarle spreminjajo. Konec tedna boste dosegli nekaj pomembnega, kar vas bo dvignilo in napolnilo s samozavestjo. Všeč vam bo, ker se bo vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se izkažete v pravi luči.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čas je, da nehate hliniti prilagodljivost in zahtevate to kar vam pripada. Naj gre za finančno ali kakšno drugo področje, morali boste razčistiti sami s sabo. V sredini tedna prihajajo boljši odnosi, tudi s tistimi, ki prihajajo z novimi zamislimi. Čim prej zavihajte rokave in se samozavestno podajte v reševanje vsega skupaj, kar vas bo napolnilo z navdušenjem. V ljubezenskih odnosih boste bolj nepotrpežljivi, vendar tako le ogrožate dobre odnose.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Teden, ki je pred vami bo prijeten. V veliki družbi boste zelo sproščeni in zadovoljni. Kljub vplivu Polne lune boste izredno dinamični in dejavni. Ne dovolite si, da bi nekdo postal vaš sovražnik, in bodite previdni, preden se spuščate v nesmiselne konflikte. V nedeljo boste presenečali z optimizmom, toda previdno, nikar ne zavajajte nekoga, ki vas zelo resno jemlje. Obljubite le toliko, kolikor lahko izpolnite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvih dneh tedna boste osredotočeni na področje financ. Tudi če boste želeli odklopiti skrbi in se razvedriti, bodo nekje v podzavesti šepetale misli, ki vas ne bodo pustile v brezskrbnosti. Luna se sicer usmerja v vašo smer in nekako čutite, da bo kmalu drugače, toda do takrat ostanite mirni. Nikakor se v nedeljo ne boste strinjali s prijateljem, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi nekdo od domačih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odločite se za nekoliko bolj sproščen teden. Zavedate se, da ste v delo vložili premalo energije, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali boljše rezultate in realizacijo. Priznati si morate, da imate srečo, saj vaši predlogi niso ravno zavidanja vredni. Ne vpletajte se v situacije, ki se vas ne tičejo, saj bi vse skupaj samo še bolj zapletli. Nekdo bo z vplivom Polne lune iskal krivca in vi boste tisti, ki se boste težko izgovorili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poslovno ozračje bo postalo turobno in nič čudnega, če boste v službo prišli s cmokom v grlu. Situacija bo nepredvidljiva, čeprav ste se že pripravili na boj. Nekaj boste končali sredi tedna, vsekakor pa preverite vse skupaj glede določenih podrobnosti, saj lahko nastanejo zapleti. Čeprav boste imeli konec tedna nekaj divjih idej, jih bo najbolje najprej dobro prespati, preden se jim posvetite, saj je vse skupaj preveč nerealno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V tem tednu boste narediti konec nekaterim stvarem, ki so vas v preteklem obdobju čustveno in psihično utrujale. Končno se odpirajo nove možnosti tudi za vas. Vzemite si še nekaj časa, saj si boste s tem izboljšali svojo situacijo na ljubezenskem področju. V petek, ko prihaja vpliv Polne lune vas ne moreta rešiti le spretnost in očarljivost, morali se boste soočiti z nastalo situacijo na direkten način.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite malce bolj previdni in ne vzemite ničesar, kar bo v tem tednu prišlo na vaša ušesa, preveč resno. Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste hitro popravili in se tako končno otresli občutka, da nekoga ne spoštujete dovolj. Zadeve se bodo kmalu izboljšale. V delovnem okolju boste navidezno skromni, čeprav se zavedate svojih dosedanjih dosežkov. Stremite k višjim ciljem in nadaljevali boste v istem slogu kot v preteklosti.