Horoskop lev 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Levi, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

Ste borbenega duha in optimistični. Veste kaj hočete in imate močno odločnost da bi vam uspelo, zato ne dovolite negativnim komentarjem, da vas spravijo v slabo voljo.

Horoskop lev 2020: Osebna rast in zdravje

Horoskop lev 2020 napoveduje za zdravje zelo ugodno leto.

Večkrat boste raje ostali sami in se duševno razvijali, kar bo zelo pozitivno vplivalo na vas. Če se boste potrudili, da ostanete v kondiciji in se držite pravil glede zdrave prehrane, si lahko obetate na področju dela odlično počutje. V svoj vsakdan vključite vadbo ali jogo, to vas bo tudi notranje umirilo.

Od aprila do julija bodite še posebej pozorni na svoje zdravje, saj se vam nakazuje nekaj nerodnih situacij, ki se lahko ob neprevidnosti slabo končajo. Leto se bo končalo z dobrim razpoloženjem in počutjem. Z veseljem se boste pridružili kakšni skupini v telovadnici in s tem združili prijetno s koristnim.

PREHRANA IN ZDRAVJE

Prehranjujte se pravilno in počivajte, kolikor zahteva telo. Veliko se bo dogajalo in mikalo vas bo, da bi preskočili počitek, vendar boste takoj čutili posledice.

Horoskop lev 2020: Osebna rast in zdravje
Horoskop lev 2020

Področja, kjer boste najbolj izpostavljeni:

  • ledvice, prebava, grlo, glava

Priporočljiva hrana:

  • banane, polnovredna žita in kalčki, soja, perutnina, stročnice, rumenjak, listnata zelenjava, ribe, melona, zelje, neoluščen riž, arašidi, orehi, kvas, jajca, mleko…
  • MESEC, KO STE NAJBOLJ VITALNI…november
    MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…marec

NAUČITE SE

Ne čakajte predolgo, saj se vam stvari, ki so za vas ključnega pomena lahko izmaknejo iz obzorja. Zanimive priložnosti pa najprej preučite, preden se optimistično zaženete vanje.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP RAK 2020

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020