Lev: Letni horoskop 2020

Lev: Letni horoskop 2020 napoveduje, da si boste skozi leto 2020 zastavili nove cilje, ki se bodo tudi izpolnili zahvaljujoč planetarnim vplivom. Kljub temu, da boste veliko počivali, se boste skozi leto vrteli v središču pozornosti.

Med letom 2020 se boste veliko naučili. Vzdrževanje higiene bo za vas izrednega pomena. Svojemu zdravju boste podarili prednost pred vsem drugim. Ne pustite, da breme dela vpliva na vaše zdravje. V nasprotnem primeru boste fizično izčrpani in utrujeni. Zaradi retrogradnega gibanja Jupitra in Saturna se boste morda morali spoprijeti s težavami v študiju in karieri. Morda boste dobili priložnost ponovno srečati starega prijatelja. Skupaj se bosta sprehodila po spominu in se spomnila starih dobrih časov.

V pomladnih dneh se izogibajte začetku novih nalog.

Prihajajo tudi finančne izgube, če denarnih transakcij ne boste izvajali dovolj previdno. Več boste lahko zaslužili v mesecu novembru. Dobro ime in slavo si boste zaslužili s svojim trdim delom in predanostjo. Ne pozabite, da samo vi lahko pospešite pot do uspeha. Pomembno je, da uresničite svoje potenciale in se potrudite v vsem, kar počnete.

Poslovno finančno področje

Vaše finančne razmere se bodo v letu 2020 izboljšale. V tem letu lahko pričakujete več virov dohodka. Prepustite se svojim željam, saj bo le to pot do boljše situacije na področju dela. Lahko se vključite v nakup ali prodajo zemljišča, vendar raje v drugi polovici leta, ko bodo vse situacije bolj jasne. Morda boste dobili tudi možnost lastništva vozila, o katerem ste vedno sanjali. Izogibajte se naložbam v mesecu septembru, saj bodo dvomljivega značaja.

Lev: Letni horoskop 2020 napoveduje tveganje

Ne bi smeli brezglavo zapravljati denarja, v nasprotnem primeru se boste morali soočiti s posledicami. Proti koncu leta se bo pojavila želja po menjavi službe, ki bo vedno bolj intenzivna. Tvegajte, vendar se najprej prepričajte, če je nova ponudba res tako ugodna, kot je mamljiva na prvi pogled.

Lev: Letni horoskop 2020

Leto 2020 bo za leve zlato obdobje za rast in razvoj vaše kariere. Dobro se boste odrezali na svojem delovnem mestu in posledično boste polni samozavesti. Premagali boste pretekle težave in si tako utirali pot do uspeha. Izleti in potovanja, povezana s poslom, prinašajo dobre rezultate. Naložbe, opravljene v mesecu marcu in aprilu, bodo koristne. Izogibajte se tračev, ki se odvijajo v vaši pisarni. Poskušajte se izogniti konfliktom in prepirom, saj bodo ovirali mir vašega uma. V tem letu zamenjava službe ni najbolj priporočljiva.

Zdravje in počutje

Levi boste morali biti v letu 2020 na področju zdravja zelo previdni. Obstajajo možnosti, da se ponovijo stare zdravstvene težave. Poskrbite, da boste pravočasno odreagirali. Posvetujte se z zdravnikom in po potrebi izvedite ustrezno zdravljenje. Ker ste vedno preveč optimistični, to za vas ne bo najbolj enostavno. Lahko pride tudi do stresa, kar bo najverjetneje posledica družinskih težav. Voziti morate previdno, še posebej v mesecu septembru. Pazite, da se izognete prerekanju in argumentom, ker bodo povzročali notranje napetosti in skrbi, kar lahko dodatno obremeni zdravje. Odpravili se boste na številna potovanja, med katerimi boste morali skrbeti za svoje zdravje.

Izobraževanje

Leto 2020 bo zlata priložnost za tiste, ki se ukvarjate z raziskavami in razvojem. Poželi boste sladke sadove svojega dela. Vaše trdo delo bo pustilo impresiven pečat. Na področju izobraževanja boste samozavestni. Razumeli se boste s svojimi učitelji in mentorji. Njihova navodila bodo pokazala pravo smer, kadarkoli se boste počutili izgubljene. Če želite visokošolsko izobrazbo, bodo vaši načrti uslišani. Vaša koncentracija vam bo pomagala pri tem, da si boste vse zapomnili prej kot ostali.

Lev: Letni horoskop 2020 povečuje vašo moč

Družinsko življenje

Z družinskimi člani lahko pride do pogostih vezi, zaradi katerih se lahko včasih počutite nerazumljeni. Ti nesporazumi bodo še dodatno povečali vaš stres in skrbi. Posledično se ne boste mogli osredotočiti, prizadete pa bodo tudi druge sfere vašega življenja. Ne zaupajte drugim bolj, kot zaupate svoji družini. Zapomnite si, da je vaša enotnost vaša moč in ne smete dovoliti, da bi vas kdo speljal na krivo pot. Zadnji meseci v letu predstavljajo čas, ko boste pod preprogo pomerili pretekle zadeve in se pomirili z družino in prijatelji. Svojo družino lahko presenetite tako, da na rojstni dan organizirate veliko zabavo.

Znamenje lev

Ljubezensko področje in odnosi

Ljubezen je potovanje in vaše potovanje bo v letu 2020 polno vzponov in padcev. Na pot se lahko odpravite že v začetku leta. V mesecu marcu se lahko pojavijo nesporazumi in uničijo vez, ki jo delite z ljubljeno osebo. Čeprav bo ljubezensko življenje polno težav, boste na trenutke imeli občutek, da sami težko delujete. Veliko stvari se bo odvijalo na površinski ravni, toda ne smete dovoliti, da se vajin odnos poruši. Namesto tega bi morali poiskati bistvo zadeve in rešiti težave. Samski boste spoznali več prijetnih oseb nasprotnega spola, vendar bo pravi čas za resno razmerje prišel šele po mesecu avgustu.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju ovna, leva in kozoroga. Napetosti prihajajo z biki, strelci in devicami. Privlačila vas bo energija tehtnic in škorpijonov.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020