Tedenski horoskop za obdobje 29.6.-5.7.2020 napoveduje občutljivost

V tem tednu pričakujte veliko nežnosti, občutljivosti in kakšen nesporazum. Sonce v znamenju raka bo s svojimi aspekti poskrbelo, da se boste lažje poglobili v prave rešitve in se izognili pretiranemu tveganju in prehitremu delovanju. V kolikor niste povsem prepričani vase, vas lahko situacija močno premami v napačni smeri.

Venera, ki se sprehaja po znamenju dvojčkov bo dovolila drugačen pristop v ljubezenskih odnosih.

Prihajajo tudi soočenja, ki pa ne bodo najbolj enostavna, saj se boste težko zadrževali in prilagajali.  Vaš jezik bo hitrejši od razuma, zato pazite, da koga po nepotrebnem ne užalite. Potrebovali boste predvsem brezskrbnost in močno neodvisnost.

Tedenski horoskop za 29.6.-5.7.20

Merkur v raku lahko povzroči napake, nesporazume in nerodne situacije, ki vas lahko v trenutku vržejo iz dobrega razpoloženja v slabega.

Vendar bo vse bolj kratkotrajnega značaja zato ne bodite občutljivi. Teden bo najbolj naklonjen ovnom, dvojčkom, in levom, nekaj težavic pa lahko pričakujete raki, strelci in kozorogi.

Preberite tudi POLETNI HOROSKOP 2020 ZA VSA ASTRO ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadeve za osebnem področju bodo natančno zastavljene in premišljene. Nekaj se bo ponovilo in vas vznemirilo, čeprav ste bili prepričani, da je situacija v bistvu zaključena. Na ljubezenskem področju predolgo čakate, zato lahko zamudite lep trenutek. Seveda pa se niste sposobni sprijazniti s tem, da se morate prilagoditi. Ne bodite sredi tedna, ko bo luna v škorpijonu preglasni in agresivni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Poskusite delovati bolj umirjeno, le tako boste v tem tednu najbolj zadovoljni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na osebnem področju se s pomočjo Marsa v znamenju ovna zanesite na svoje izkušnje.

Potrebujete nekaj premikov, še posebej če ste se preveč zaprli v svoj svet. Tokrat boste prvi v vrsti, ko se bo na področju dela odpirala možnost za napredek. Notranji občutek vas bo odpeljal na pravo stran, saj popolnoma zaupate vase in v svoja čustva. Tako boste razširili obzorja in se lahko povezali. Zastavite si konkretne cilje, le tako boste zajadrali naprej.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaše sanje bodo v tem tednu nihale. Vse se lahko še spremeni, zato ne delajte prehitrih zaključkov. V ljubezni ste lahko odločnejši, saj vas ljubljena oseba tokrat razume. Vsako oklevanje je odveč, saj je čas, da sprejmete vse situacije, ki se vam obetajo. Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v preteklih dogodkih, ki vas le obremenjujejo. Venera v znamenju dvojčkov bo poskrbela, da bo na ljubezenskem področju vse tako kot mora biti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V prvih dneh tedna boste vse kar se odvija premišljeno končali in pot nadaljevali z dvignjeno glavo.

Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli in vas veselijo. Dogaja se vam več stvari hkrati, zato boste proti koncu tedna malce napeti in nezadovoljni z dogajanjem. Prepoznali boste nekaj priložnosti zase in ne bo vam težko preiti k dejanjem. Na pomoč vam bo priskočil Mars v znamenju ovna, ki vam obljublja več spontanosti in sproščenih pogovorov, v smeri odgovorov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V torek in sredo, ko bo luna v škorpijonu, ne bo odveč več previdnost, posebno v odnosih s tistimi, ki so že po naravi bolj občutljivi. Dokazati morate svojo resnost, kar pa ne bo najbolj enostavno. Z marsikom še vedno ne najdete skupnega jezika, čeprav se trudite na vse pretege. Glede osebnih zadev boste nezaupljivi, toda počasi se stvari premikajo v lepšo smer. Uživali boste v pozornosti in čutili, da je trenutek čisto vaš, zato se boste spogledovali z novimi možnostmi, ki vam bodo zelo všeč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsaka sprememba bo v prvih dneh tedna še kako dobrodošla, še posebej izboljšanje komunikacije.

Zadovoljni boste, ker boste vse razporedili tako, kot vam najbolj ustreza. Pogovor, ki ne bo najbolj enostaven, bo potekal v čudnem vzdušju, ki vas bo proti koncu tedna vznemirjalo. Prešli boste v obdobje, ko vam bo ljubezen nekako na drugem mestu. Boljše počutje na tem področju vam je nakazano v nedeljo, ko se boste končno sprostili v prijetnem objemu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pozornost v prvih dneh tedna za nekaj časa preusmerite drugam. Premislite o novi zgodbi, po kateri hrepenite. Znova se bo odprlo vprašanje, ki bo povezano z vašim intimnim življenjem. V domačem okolju vas bodo zasuli z obveznostmi, zaradi česar se bo nakopičilo tudi nekaj negativne energije, ki se je boste najlažje znebili s športnimi dejavnostmi. Vsekakor se vam ponuja zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti, še posebej tisti, ki ste samski.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pokažite več poguma, saj delujete, kot da se ne znate sami odločiti. Z nekom se vedno pogosteje srečujeta, kar vas bo vznemirilo in pripeljalo do tega, da naredite korak. Ne poskušajte obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov. Navzeli se boste tudi čustev od ljudi, ki so vam blizu, zato boste še bolj usmerjeni svoje odločitve. Izogibajte se konec tedna ljudem, ki vas niso prepričali s prvim vtisom in do vas niso iskreni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni boste nepopustljivi, predvsem zato, ker je na drugi strani nekdo, ki po vašem mnenju le govori, brez dejanj.

Prišel bo trenutek, ko vam bodo popustili živci in takrat se poskusite nekoliko zadržati. Izjemno iznajdljivi boste, saj bo treba poiskati kakovostno rešitev za določen problem, ki vas muči že nekaj časa. V zadnjih dneh tedna ne boste zadrževali svojih želja. Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo povzdignile in popeljale do osebnega zadovoljstva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste v svoje odnose veliko vlagali, boste napredovali bolj počasi, kar vas bo notranje vznemirjalo. Prišli bodo trenutki, ko ne boste vedeli, kaj je prav in kaj ne, saj boste preobremenjeni. Ko boste sestavljali načrt, povezan s prijetnimi dejavnostmi, upoštevajte tudi mnenja drugih, ki so vključeni, saj bi vam lahko v nasprotnem primeru nekdo zameril. Zadnji dnevi v tednu bodo malce nevsakdanji, saj se boste ukvarjali bolj sami s sabo, ter s svojimi skritimi željami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse kar se vam dogaja, lahko vzamete pozitivno, kar boste spoznali kmalu. Stvari so končno takšne, kot vam ustreza, kar vas bo prebudilo. Našli boste nekoga, ki je podobnega razmišljanja. Odprite oči, preden gre vse mimo vas. Konec tedna boste potrebovali dobro voljo in motivacijo, da boste prebrodili čas brez konfliktov. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv Venere v znamenju dvojčkov, ki bo prekinila vaše sanjarjenje in vas usmerila v bolj tehtna izhodišča.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V torek in sredo, ko se bo luna sprehajala po znamenju škorpijona boste znali poskrbeti zase. Ko boste razmišljali o vseh razlogih za in proti, bo odločitev izredno enostavna, saj boste uporabili svojo intuicijo. Sedaj morate priti zadevam do dna in se pogovoriti o vsem kar vas obremenjuje. Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki se že dlje časa nahajate v resnem razmerju. Ne prepirajte se z nekom, ki razmišlja drugače kot vi.

Preberite tudi ŽENSKE ZODIAKA, KI IMAJO DOBER IMUNSKI SISTEM