Tedenski horoskop napoveduje spontanost

Sonce v strelcu je vaša rešitev tega tedna. Razposajene energije, povečana privlačnost in želja po druženju. Vse to bo ugodno vplivalo na vas in vaše delovanje. Pripravljeni boste spontano začeti nekaj novega, brez dvomov in pretiranega razmišljanja.

Merkur v znamenju škorpijona bo odlična popotnica na področju dela, financ in izobraževanja. Hlastali boste po akciji, prodorni in strastni boste tokrat znali ujeti vsako priložnost.

Venera, ki prehaja v znamenje kozoroga bo nekoliko umirila čustveno področje.

Popeljala vas bo v resne odločitve. Mars v škorpijonu bo pomagal tistim, ki ste zaljubljeni, saj se boste z njegovo pomočjo lažje sprostili. Največ sreče v tem tednu pričakujte rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in vodnarja, nekaj zapletov pa se obeta strelcem, kozorogom in ribam.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite v ponedeljek, ko se bo luna sprehajala po znamenju škorpijona previdni pri svoji naslednji poslovni potezi, saj vas nekdo ves čas budno opazuje. Trenutno se nahajate na tankem ledu, zato se nikar preveč ne igrajte z ognjem. Ne čakajte na boljše priložnosti, ampak zagrabite proti koncu tedna trenutne opcije in jih speljite do točke, ki vam prinaša tudi kakšno korist ali morda celo napredek na poslovnem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Manj družabni boste, predvsem pa bolj nezaupljivi in dvomljivi. Premislite, preden boste odgovorili, posebno če je nekdo, s katerim imate opravka bolj ljubosumne narave. Postopoma bosta našla skupni jezik. Bolj popustljivi in razumljivi postajate proti koncu tedna, ko bo luna v kozorogu. Posebno uspešni boste v umetnosti in pri delu z ljudmi. Odločili se boste tudi rešiti stari nesporazum, ki vas vedno bolj bremeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna boste žal malce nezadovoljni, posebno če še vedno sedite na dveh stolih. V karieri se bo drznost obrestovala, v ljubezni pa se lahko z neprimerno komunikacijo zapletete. Pred vami je umirjen in praktičen konec tedna z luno v kozorogu. Veliko se bo dogajalo in znali se boste povezovati na miren način. Čas je spodbuden tudi za učenje in druge intelektualne napore.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaš urnik bo v prvih dneh tedna ravno v nasprotju z zaposlenostjo vaše ljubljene osebe. Nikar ne prenesite slabe volje zaradi tega na vajino delovanje, saj bi si s tem pokvarili čudovit odnos. Srce vas zagotovo vodi k pravi odločitvi. Negotovost boste hitro premagali, saj bodo dejstva počasi pronicala v vašo bližino. V poslovnem krogu lahko počasi presenetite z dobrim predlogom, ki bo zagotovo sprejet.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na vaše počutje bo v prvih dneh tedna pozitivno vplivala oseba, ki je optimistična in razume vašo situacijo. Presenečeni boste, posebno ko boste hitreje prišli do nečesa, kar ni ravno samoumevno. Bolj previdni boste morali biti na področju čustev. Vaša mehka plat bo še posebno občutljiva, čeprav na prvi pogled tega ne boste pokazali. Posvetite več pozornosti notranjemu miru, s tem boste umirili situacijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav občutek v ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu, ne bo ravno fantastičen, bo vaše zadoščenje zaradi opravljenega dela ogromno. Prijetna opravila pa bodo na vrsti kakšen drug teden. Nimate dovolj pravih razlogov, da bi odlašali s finančnim zalogajem. Izredno zgovorni boste, čeprav vas bo nekdo razumel tudi brez odvečnih besed. Nakazujejo se vam zanimive priložnosti, še posebej v soboto, ko boste bolj igrivi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvih dneh tedna boste tako v poslovni okolici, kot tudi v ljubezni počasi razkrivali svoje skrite želje in občutke. Glede nekoga boste ugotovili, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Nekaj kar se bo dogajalo, vas bo proti koncu tedna, ko bo luna v kozorogu močno zmotilo, vendar zadeve ne vzemite preveč osebno. Pazite, da boste vašo vizijo usmerili ločeno od čustvenega dogajanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Praktična energija lune v škorpijonu bo v ponedeljek za vas odlična priložnost, da se pomaknete korak naprej. Videli boste kaj vse je za postoriti. Vsega se lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. Na določeno situacijo boste konec tedna gledali drugače kot doslej in ne boste skrivali, da si želite več razgibanosti. Ne jezite se, če vam nasprotuje nekdo, ki je nepredvidljivega značaja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi vseh opravkov, napetosti in dogajanja, boste v prvih dneh tedna pozabili na prijatelje. Nagradite njihovo potrpežljivost in razumevanje, ter naredite v drugi polovici tedna nekaj posebnega za njih. Najprej morate ugotoviti, kaj si sploh želite, da boste lahko potem v skladu s tem tudi ukrepali in se premaknili naprej. Imejte v mislih, da se vaše želje in potrebe lahko s časom tudi spremenijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Za odgovore na vprašanja, ki se vam postavljajo, se ozrite v preteklost. Čas je za kompromise ter napredek in ne trmasto vztrajanje. Premislite o svojih prednostih, ki vam lahko pomagajo do boljših rezultatov. Na poslovnem področju bo konec tedna prisotnih nekaj neznank, zlasti okoli novih pogojev. Ne zanašajte se le na srečo, saj so vam nakazane nepredvidljive ovire. Potrebno bo uporabiti previdnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezen boste v torek in sredo, ko boste z luno v strelcu entuziastično naravnani pustili v ozadju. Preprosto si želite več svobode, posebno ob ukvarjanju z nekaj zanimivimi in ustvarjalnimi dejavnostmi. Okoliščine vam bodo konec tedna naklonjene, še posebej če se boste odločali povsem samostojno, brez vmešavanja ostalih. Vztrajate, tudi če vam ne bo všeč, saj se boste tako najlažje naučili kako naprej.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Marsikdo bo v prvih dneh tedna, ko bo prisoten Mlaj, od vas pričakoval veliko preveč, kar vas bo nekoliko razjezilo. Vsega res ne boste utegnili opraviti, lahko pa se potrudite po najboljših močeh. Zadnje čase ste bili malo preveč radodarni, tudi tam, kjer vas ne spoštujejo dovolj. Če boste ukrepali takoj, boste lahko težave še pravi čas preprečili. V nedeljo se zazrite vase.