Pripravite se, prihaja razbremenitev, direkten Merkur

Merkur se začne gibati direktno v znamenju škorpijona 20. novembra. Vplival bo predvsem na to, kako razmišljamo in komuniciramo. Ko se premika skozi vodno znamenje škorpijona, so vaše misli pomešane z vašimi občutki. Navdihujejo vas, da postavljate vprašanja in pridete do dna tega, kar se dogaja v našem življenju.

Prihaja razbremenitev, direkten Merkur

Ko pride direkten Merkur Ideje, pogovori in ljudje, ki so plitki ali površni, izgubijo svojo moč.

Namesto tega je to čas globine in intimnosti in je lahko zelo učinkovito obdobje za pogovor o težkih vprašanjih v zvezi z odnosi, denarjem in smrtnostjo.

Škorpijon deluje v temi. Njegov simbol je kraljestvo skrivnosti in laži, vprašanja in odgovori, smrt in preobrazba. Gre za izjemno radoveden znak, ki nikoli ni zadovoljen s tem, kar preprosto leži na površini. Škorpijon ve, da prave zaklade najdemo, ko kopljemo malo globlje, zato se medtem, ko se Merkur premika skozi ta znak začnemo postavljati več vprašanj in iščemo skrite pomene. Vendar morda nismo zadovoljni s tem, kar smo odkrili.

To je čas, ko Merkur sveti na najtemnejših del nas.

Vse bolj se zavedamo svojih strahov in želja ter načinov, kako življenje drugih vpliva na naše. Lahko se povezujemo na veliko bolj intimne načine, ker lahko razpravljamo o stvareh, ki so običajno zunaj meja.

Prihaja razbremenitev, direkten Merkur

Toda Merkur v škorpijonu tudi v direktnem gibanju v vseh nas razkriva skeptike. Čeprav se lahko zdi, da v vsaki situaciji iščemo nekaj narobe, gre v resnici za poudarjanje negativnega razmišljanja, da bi dobili pozitivne rezultate. Z izločanjem informacij in idej, ki ne ustrezajo našim potrebam, naredimo prostor za tiste, ki so pozitivne.

Prihaja direkten Merkur, ki bo stvari postavil na mesto

Ker je čas, ki poudarja tajnost in zasebnost, hitro domnevamo, da se dogajajo stvari, o katerih ne vemo pravega pomena. Ker boste bolj pripravljeni postavljati res težka vprašanja, boste končno lahko dobili odgovore, ki jih potrebujete, da se še bolj približate svoji resnici.

Vas zanima, kje se nahaja vaš Merkur?