Tedenski horoskop 2.9. – 8.9.2019

Tedenski horoskop
Tedenski horoskop

V teden boste stopili zelo precizno naravnani.

Sonce, Merkur, Venera in Mars se bodo sprehajali po znamenju device. V ospredje prihaja delo in želja po večjem zaslužku. Neumnosti in neuporabne informacije vas ne bodo pritegnile, z lahkoto se jim boste izognili in se marljivo podali k napredku. Odnosi bodo vsebovali nekaj dvomov in manjših napetosti, vendar se boste kljub temu lahko dogovorili o pomembnih zadevah.

Konec tedna prihaja energija Prvega krajca, zato boste pohiteli z zaključevanjem pomembnih zadev in se nato z veseljem prepustili bolj prijetnim vibracijam. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, raki in levi, nekaj smole pa boste deležni rojeni v znamenju bika, device in kozoroga.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ponosni boste, saj držite vajeti v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Pogumni boste in to vas vsekakor vodi v pravo smer. Previdni bodite konec tedna v medsebojnih odnosih, saj vas navdaja občutek, da vas preveč prisiljujejo. Pri številnih stvareh ste še neodločni, le v ljubezenskem odnosu točno veste, pri čem ste.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, kar vas muči, se bo v prvih dneh tedna razpletlo po vaših željah, vendar šele, ko ne boste več po nepotrebnem ovinkarili. Ljubezen se prepleta s prijateljstvom in to je za vas najboljša pot. Za določene stvari bi se morali izboriti po neposredni poti, in ne kot do zdaj, po ovinkih. Nikar pa ne izgubite preveč časa ob enem in istem, malce zoprnem vprašanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne morete se ukvarjati z več različnimi opravki, saj fizično niste dovolj močni in tudi razjezite se lahko veliko hitreje kot običajno. Glede najzahtevnejših zadev bi se morali posvetovati. Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz vrveža. Vendar je prisotna zelo velika verjetnost, da vas bo poslovno področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na čustvenem področju se bo končno zjasnilo, toda ne igrajte se z ognjem, temveč bodite iskreni in dosledni. Lahko se podate v novo akcijo, saj ste tokrat odlično pripravljeni. Konkretne odgovornosti vas bodo povezale z notranjimi občutki. Pomembna za vas bosta dom in domače okolje. Odprite oči in poglejte, da je vse skupaj skoraj tako, kot si želite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V sredini tedna boste pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili kar nekaj stopničk hkrati, kar vas bo razveselilo in močno opogumilo.  Nekdo v vaši bližini nekaj zapleta, in zdi se vam, da morate spraševati vedno ene in iste stvari, kar vas vznemirja. Raje se posvetite bolj prijetnim rečem in ljubezni, ki bo v nedeljo dobila lepšo obliko.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj delikatnega se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste postali bolj optimistični. Imate še eno priložnost, vendar pohitite, da vas kdo ne prehiti. Vse se bo dobro izteklo. Konec tedna se lahko posvetite umetniškim načrtom in javnim nastopom, saj boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni kot ste običajno. Čisto nič vam ne bo pretežko, tudi čiščenje ne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvih dneh tedna iznajdljivost uporabite v svoje dobro, saj se vam obetajo odlični rezultati. Namesto da bi za nekaj najeli strokovnjaka, se dela lotite sami, saj vas bo to dvignilo. Poskusiti ni greh, posebno če gre za novo priložnost v karieri ali poznanstvo, kjer iščete neko izhodiščno točko. Zagotovo boste našli nekaj zase, saj ste optimistični in dobro pripravljeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovzetni boste za vse spremembe, ki se bodo dogajale v vaši okolici. Strastna srčna energija vas povezuje z nekom, s katerim se le fizično privlačita, kar ni dovolj za vas. S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko dobite, posebno če je povezano z zanimivim srečanjem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čaka vas fantastičen začetek tedna, ki bo prinesel tudi nekaj več spontanosti. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj ste namreč v obdobju novih začetkov. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste, kot po navadi vse naredili po svoje in se zraven še hudomušno nasmejali. Ostanite sproščeni in razigrani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Velikopotezni načrti bodo v prvih dneh tedna morda preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor, le žalostni boste. Proti koncu tedna boste nekomu priskočili na pomoč zaradi vaše dobre volje in nikakor ne iz kakršnega koli koristoljubja. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pomoč dobrega prijatelja boste v prvih dneh tedna zavrnili, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za daljši klepet. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti. Vaša energija vam bo dala nekaj dodatne motivacije, posebno za srečanje, ki je bilo pred kratkim preloženo. Tokrat se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi, ki bodo nekomu še kako všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne bodite presenečeni, če si boste v zadnjem hipu premislili in odreagirali drugače. Pomagal vam bo nekdo izmed prijateljev ali sodelavcev, ki popolnoma razume in podpira vaša stališča. Preplavljale vas bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste ob tem srečevali z večjimi dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj.