Tara se je intimno zapletla s poročenim starejšim moškim

Sicer vem, da sem stara šele 24 let, vendar vseeno čutim in ljubim kot odrasli. V mojem življenju se je vse skupaj zakompliciralo, ko smo imeli doma zabavo z družinskimi prijatelji. Gospod, ki je očetov dolgoletni prijatelj je nekaj spil in poskusil z osvajanjem. On mi je po tihem všeč že dolgo, vendar si tega nisem upala priznati, saj je 28 let starejši od mene, ter poročen.

Skratka tisti večer sva bila intimna, nato je ponovno izrazil željo za srečanje in jaz se nisem mogla upreti.

Nekaj mesecev je bila to moja pravljica, za katero sem želela, da traja večno. Vse do trenutka, ko je njegova žena po naključju našla najina vroča sporočila, poklicala moje starše in zahtevala razlago. Seveda nisva ničesar priznala, vendar so se mi podrla tla pod nogami, ko mi je naslednji dan hladno napisal, da morava prekiniti vse, da mu družina veliko pomeni. A jaz ga ljubim. Kaj naj naredim?

Tara

Tara, situacija, ki se vam je zgodila, je lahko velika prelomnica za vaše čustveno življenje.

Seveda ste mislila, da bo trajalo večno, ter da se njegova strast ne bo kar tako ohladila. Priznajte pa si, da vse to skrivanje in prilagajanje ni bilo ravno enostavno in da vse to verjetno sploh ni bila prava sreča, ampak le navidezna sreča, ki se je v trenutku tudi razblinila.

Tara se je intimno zapletla s poročenim starejšim moškim

Vsi dobro vemo, da ljubezen ne izbira let, izobrazbe itd., vendar je bilo iz vaše situacije že na samem začetku jasno, da ne bo potovala v večno pozitivno smer.

Zavedati se morate, da so sedaj žal vključeni tudi vaši starši, ki jim vse skupaj ni niti malo všeč. Pojavi se lahko njihova jeza in napad. Celotna situacija pa lahko skrha tudi njihove prijateljske odnose s tem moškim, saj ga bodo začeli gledati v popolnoma drugačni luči, kot do sedaj.

Prva stvar, ki jo morate narediti je vprašanje, koliko vam ta moški dejansko pomeni, ali je to modra samo neustavljiva strast in nekakšna želja po prepovedanem. Predvidevam, da ste poskušali že govoriti z njim in ga vprašati, kaj si on misli o vsem skupaj. Predvidevam pa tudi, da vam ni dal nobenih odgovorov, razen dejstva, da morata končati razmerje.

Poskusite ga razumeti, da mu dom in družina veliko pomenita, tudi sama bi najbrž odreagirala na podoben način.

Nato si čim prej odprite vrata za nekaj novega in se nikar ne prepričujte, da nikogar več ne boste imeli radi. Čez deset let se boste vsemu temu le še nasmejali.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi RAZVAJEN BRAT NAM POVZROČA TEŽAVE

Za lepši dan preberite Dnevni horoskop!