Dnevni horoskop za petek 22. maja 2020

Dnevni horoskop za petek 22. maja 2020
Dnevni horoskop za petek 22. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 22. maja 2020

Dnevni horoskop za petek 22. maja 2020, svetovni dan biodiverzitete. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Danes vas lahko, če ne boste budni obremenijo nastali zastoji v vašem delovanju, znajdete se lahko v občutljivih notranjih čustvenih situacijah.

Dnevni horoskop petek
Dnevni horoskop petek

22. maja ob 15.36 preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen mesni obrok, v kombinaciji z rumeno ali oranžno zelenjavo.

Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte in to opazite šele v službi. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Danes ob 19.39 nastopi Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje.

Narava je neizčrpna zakladnica obilja.

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Charles Aznavour, francoski pevec, kantavtor armenskega rodu
Naomi Campbell, angleška manekenka
Pedro Diniz, brazilski avtomobilistični dirkač
Novak Đoković, srbski tenisač
Arturo Vidal, čilski nogometaš

Na današnji dan so bile države Slovenija, Hrvaška in BiH sprejete v OZN. Brata Wright sta prejela patent za svojo letečo napravo. Umrl je slovenski kipar Boris Kalin.

Dnevni horoskop za današnji dan, petek 22. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V delovnem okolju si preveč belite glavo s pravili in napotki, ki jih posredujejo vaši nadrejeni. Težko se boste prilagajali novim okoliščinam, saj boste z vplivom lune v dvojčkih tudi rahlo zmedeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zavidljivi rezultati vam bodo gotovo dali velik pospešek za nadaljevanje v velikem slogu. Prenehajte odlašati in zaprosite za kredit, če ga nujno potrebujete. Ne boje se soočenj, ki prihajajo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje z luno v vašem znamenju uživajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekoliko težje vam bo danes posebno pri delu. Prepočasni ste, namesto da bi storili nekaj več in razvozlali nekaj, kar vas muči. Premislite glede pomembnejše naložbe, saj ste z luno v dvojčkih dvomljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaše delo bo predvsem usklajevanje, ne pa toliko spreminjanje ali popravljanje preteklih napak. Držite se tega, da boste hitreje in uspešneje opravili nalogo, ki je ključnega pomena.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 22. maja 2020

Na delu vas dolgočasijo z določenimi pravili. K sreči pa se še vedno lahko dogovorite, najbolje sami, brez kakršnih koli posrednikov, tudi če so na obzorju odločitve, ki zadevajo rutinske opravke.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V službi bodite strpnejši do sebe in svojih sodelavcev. Če vam pri delu kaj zdrsne, se pomirite in s trezno glavo poskusite znova. Najprej se predajte prednostnim nalogam in ne bodite tako površni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu, ko bo luna v dvojčkih, boste potrebovali pomoč ali ideje, kako naprej. Preveč se ukvarjate s starimi težavami in premalo upoštevate najnovejše dogodke, ki vodijo k sreči.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bodite presenečeni, če se danes ne boste izborili za svoje želje, toda žal se niste najbolje organizirali. Odločate se le na podlagi čustev, kar je včasih nevarno. Šele čez nekaj dni boste lahko nadaljevali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes bo poseben dan za vas, če se boste sprostili in se pomešali z razigrano energijo Mlaja v dvojčkih. Z nevsiljivim šarmom in optimističnim pogledom na svet si boste hitro pridobili občudovanje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če se morate takoj odločiti, raje izberite bolj enostavno možnost. Sicer oprezate na vse strani, kako bi se lahko znebili odgovornosti, vendar tokrat ne bo šlo, saj morate končati nekaj pomembnega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zdravje se bo izboljšalo, višek fizične energije vam omogoča nove podvige. Predlagajte kaj novega, bodite drznejši. Pri tem bodite hitri, ne čakajte, tako v novi delovni okolici kot v ljubezni.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.