Tedenski horoskop za obdobje 18.5.-24.5. 2020 napoveduje manjšo zmešnjavo

V tem tednu nič ne bo ustaljeno. Najprej vas bo prebudil premik Sonca v znamenje dvojčkov, kar lahko prinese s sabo nekaj zmedenosti in nedorečenosti. Štirje retrogradni planeti vas bodo podzavestno vlekli nazaj in vam na plano metali razne lekcije.

V kolikor boste ostali budni in zbrani, se boste lahko iz njih ogromno naučili.

Tudi tiste zadeve, za katere red časom niste našli dovolj energije. Čeprav ne boste najbolj osredotočeni, boste pa zelo iznajdljivi, tako v besedah, kot tudi v dejanjih. Na področju čustev se varujte nepremišljenosti in nikar ne obtožujte nekoga brez pravih dokazov.

Tedenski horoskop za obdobje 18.5.-24.5. 2020 napoveduje manjšo zmešnjavo

Mars v znamenju rib prebuja tisti del vaše psihe, ki je bil v zadnjem času nekoliko izobčen.

Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, levi in tehtnice, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Mars v znamenju rib vam v tednu pred vami prinaša umiritev in bolj stabilno delovanje. Finančni obračun bo zadovoljiv in tako boste sposobni osebnostno napredovati. Lotite se birokratskih zadev iz preteklosti, saj bodo rezultati pozitivni in oddahnili si boste. Kreativna nota bo konec tedna na vrhuncu, saj bo v družinskem krogu res prijetno. Lotite se stvari, ki vam prej niso šle dobro iz rok. Vsi bodo zadovoljni z vami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na poslovnem in finančnem področju bo v tednu pred vami s Soncem, ki zamenja pozicijo zelo zanimivo. Dobro počutje vam bo pomagalo pri sproščenem pogovoru, ki lahko obrodi sadove. Zdravje vam bo naklonjeno, saj boste znali dobro poskrbeti zase. Konec tedna bodite pripravljeni na manjše nesporazume, ki bodo povezani z popolnoma drugačnim mišljenjem nekoga, ki vam je zelo blizu in ga spoštujete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna, ko bo luna v ovnu boste imeli veliko sreče.

Z dobro potezo boste lahko rešili pomemben zaplet. Ker si boste s tem pridobili prednost pred drugimi boste zelo zadovoljni. Pojdite malo na spletno stran, ker vas čaka prijetno presenečenje. Na čustvenem področju se lahko v nedeljo pojavijo manjša trenja, zato nikar ne bodite tako zelo trmasti, raje uživajte v pravi meri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaupni pogovor bo odprl stare rane, spraševali se boste zakaj sploh drezate vanj, jezil vas bo tudi vpliv Marsa v ribah. Ljubezenska veza bo šele proti koncu tedna zaplavala v mirnejše vode. Pazite, da ne boste prav kmalu zopet vsega razburkali. Manjših težav boste deležni še posebej tisti, ki ste že dlje časa v nesporazumih. Iskali boste razloge za ali proti, pri tem vam bo pa tudi nekdo pomagal.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Najprej odstranite strahove, ki vam preprečujejo nemoten potek dela, šele potem bo vse skupaj veliko lažje izvedljivo. Blokira vas tudi prisotnost nekoga, ki misli da ve vse. Uprite se na diplomatski način. Na čustvenem področju boste konec tedna nekoliko v ozadju a se bo z ugodnim Marsom vse uredilo po načrtu. Tisti, ki ste samski pa poskušajte čim več časa preživeti aktivno. Zaradi močnega imunskega sistema boste odporni na vse.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Energije bo v tem tednu, ko Sonce spremeni smer svojega gibanja dovolj za nove podvige in uspeh ne bo izvzet.

Pomembna novica vam bo odprla vrata do srca osebe, ki vam je že dolgo všeč. Stabilno finančno stanje vam bo omogočilo tudi kakšen nakup, skratka tisto, kar si želite že dlje časa, pa si niste mogli privoščiti. Prijatelji vas bodo v nedeljo podpirali in z vami iskali prave rešitve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V sredini tedna pričakujte, da vas bodo preplavila močna čustva do ljubljene osebe. Izberite primeren čas za resen pogovor glede prihodnosti. Nežnost bo konec tedna na vrhuncu. Nekdo, ki vam je v preteklosti metal polena pod noge, bo končno spoznal, da je sreča na vaši strani. Ponosni boste sami nad sabo. Nekdo v družini vam bo v nedeljo prebudil nekaj slabih občutkov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvih tedna se boste z retrogradnimi energijami planetov vrteli bolj v preteklosti, kot pa v sedanjosti.

Z nostalgijo se boste spominjali prijetnih dogodkov iz preteklosti. Ni dobro, da preveč obujate spomine, raje se posvetite partnerju, ker vas že pošteno pogreša. Precej ognjevito se boste konec tedna zagnali v določeno zadevo. Laž bo naredila nekaj škode, a jo boste spretno popravili s svojo simpatičnostjo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskrbeli boste za optimistično vzdušje, saj bodo v tem tednu vsi okoli vas bolj napeti. Prepustili se boste dogajanju, ki vam bo prineslo veliko zadovoljstvo. Vaša uspešnost na delovnem področju pa bo tokrat nagrajena. Uredili si boste celotno finančno stanje, brez da bi pri tem občutili pomanjkanje. Uživali boste tudi v sproščeni situaciji. Opravite čim prej in umirjeno z obveznostmi, preden bo prepozno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Venera v retrogradni smeri lahko v tem tednu zbudi posebna čustva, ki vam ne bodo najbolj jasna.

Zanašali se boste na svojo intuicijo, a ste v resnici že čustveno preveč zabredli. Zanesite se raje na predlog ljubljene osebe. Na koncu se odločite za tisto, kar se vam zdi pravilno. Odprlo se vam bo veliko finančnih možnosti. Preučite jih in zgrabite za tisto, ki vam bo prinesla največ dobička. Vztrajni boste.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Teden pred vami vam prinaša ogromno dobre volje na vsakem koraku, še posebej prva polovica. Veliko uspeha in dobička vas čaka na poslovnem področju. Ne delajte prehitrih zaključkov, dobro premislite v kaj se spuščate. Napetost bo hitro minila. Dobro izkoristite pozitivno energijo, še posebej tam, kjer imate občutek, da bi se lahko pozitivno izteklo. Pri čustvih vam bo pomagala Venera.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Lunina vibracija lahko v tem tednu povzroči nekaj nihanj. Razpoloženje se bo spreminjalo iz trenutka v trenutek. Težko se boste prilagajali, zato prihaja še posebej v četrtek in petek nekaj notranjega nezadovoljstva. Zadeve rešujte počasi in premišljeno, v nasprotnem primeru se vam lahko nakopičijo. Ljubezen bo vaša glavna prioriteta v nedeljo, ko boste bolj umirjeni.