Partnerski odnos Roka Goloba in Katarine Habe

V ljubezni je Rok goreč in pripravljen žrtvovati se. Vodnarjeva planeta, ekscentrični Uran in Saturn, omogočata, da je izviren, ustvarjalen v vseh pogledih.

Med njima je odlično prijateljstvo. V partnerstvu izstopajo ego konflikti, kar pa na njuno srečo pogosto rešuje globlja povezanost. Katarina, ki je rojena v znamenju leva neodvisnost razume kot glamurozen, ekstravaganten način življenja. Skupaj zmoreta veliko.

Rokova Venera v znamenju rib tvori opozicijo s Katarinino Venero v devici, kar nakazuje na različne okuse in nekoliko težjo pot do skupne harmonije in zadovoljstva.

Povečano spoštovanje in nota poštenosti pomagata pri njuni rasti. Ključ za iskanje ravnotežja je uravnovešenje med elementom vode in elementom zemlje. Vendar njuna povezava nakazuje, da se nasprotne vrednote med seboj močno.

blankRokov Mars v kozorogu je v trikotniku s Katarinino Venero.

Rok je bolj energičen in včasih v odnos vnaša manjše napetosti, ki lahko pomagajo pri tem, da jima skupaj nikoli ni dolgčas. Njuna spolna privlačnost se z leti še povečuje in poglablja. Odnos napolnjen z občutkom sodelovanja in harmonije. To je odličen vpliv za dolgotrajno stabilno razmerje, ki diha in cveti.

Rokov Merkur v vodnarju je v opoziciji s Katarininim Soncem v znamenju leva.

V tem odnosu je Rok tisti člen, ki je ponosen in razumevajoč, medtem ko se Katarina včasih odziva razposajeno in deluje neresno. Medsebojno se spoštujeta in podpirata, tudi takrat ko se njuna mnenja močno razlikujejo. Morebitne spodrsljaje si znata oprostiti in jih na dolgi rok tudi pozabiti. Pri vzgoji drugih sta zelo enotna.

Rokovo Sonce je v trikotniku s Katarininim Uranom v tehtnici.

Rok preko Katarine dobiva globino in širino, kar zna zelo spretno potem uporabiti tudi sam. Energija njunega odnosa zagotavlja vznemirjenje, ki ga potrebujeta v svojem življenju. Drug drugemu sta vir navdiha. Njun odnos je zanimiv in napreden, oba se lahko v odnosu skozi leta spremenita in rasteta drug ob drugem. Edino kar bi moral Rok razumeti je, da Katarina včasih potrebuje nekaj prostora in časa popolnoma zase.

Rokov Neptun v strelcu je v kvadratu s Katarinino Venero v devici. Venera se nagiba k idealiziranju Neptuna.

Neptun poskuša narediti dober vtis na Venero in včasih skrije resnično osebnost. Bolj ko se spodbujata, bolj skupaj napredujeta. Čutnost, draženje in preizkušanje meja lahko na simpatičen način simbolizira njuno razigrano ljubezen.

blankRokov Saturn v znamenju raka tvori sekstil s Katarinino Venero v devici. Zaradi njunih prepričanj, želja in močne ljubezni lahko ta vpliv vodi k poroki in dolgemu, stabilnemu skupnemu življenju. Skupaj lahko prerasteta svoje vzorce iz otroštva, v smeri uresničitve in osebnega razvoja. Saturn uči Venero, kako naj usmeri svojo ustvarjalno energijo in ljubezenski nagon, tako da poišče večjo vrednost in pomen. Rezultat tega vpliva je stabilna in trajna ljubezen.

Rokov Neptun v znamenju strelca je v trikotniku z njenim Soncem v levu.

S tem vplivom se moč ljubezni in svetlobe dopolnita v mehko estetsko kombinacijo, udobno in pomirjujočo za oba. Njun odnos spremlja obilo topline, umetniške ustvarjalnosti in celo tiho razumevanje. Sonce je zaljubljeno v sanje, Neptun pa sebe dojema kot del teh sanj. Svetloba, ki prihaja od Sonca, osvetli domišljijo Neptuna in krepi njihov ego. Zaupanje je na vrhuncu, dvomi se razblinijo.

Rokov Uran v škorpijonu je v trikotniku z njenim Saturnom v raku.

Rok ji lahko s tem vplivom ponudi nov pogled na življenje, ki bo razjasnil težka vprašanja, deloma pa tudi pokazal, na katerih področjih je Katarina sama sebi največji sovražnik. To je vpliv zdravega in odkritega prijateljstva ali sodelovanja pri določenem projektu.

Pripravljeno za Govori.se

Preverite sinastrijo svojega odnosa.