Kaj vam prinaša RETROGRADNI Merkur v znamenju raka?

Vpliv, ki vam lahko povzroči nekaj komplikacij. 18. junija se bo Merkur pričel gibati v retrogradni smeri v znamenju raka. 12. julija se bo zopet začel gibati v direktni smeri.

Retrogradni Merkur v raku lahko ovira pretok besed v vaših vsakodnevnih interakcijah.

Čeprav ste običajno sijajen govornik, lahko to planetarno obdobje zmede vaše misli in besede. Večkrat boste težko našli ustrezno besedo, ko boste želeli natančno povedati, kaj si o nečem mislite. Na čustveni ravni boste veliko bolj občutljivi. Lahko se vam zgodi, da se v pogovorih z drugimi ljudmi dotaknete teme, ki vas lahko pripelje do tega, da se umaknete.

Kaj vam prinaša RETROGRADNI Merkur v znamenju raka?

Če preživite več časa v domačem okolju, se boste morda želeli osredotočiti na praktične dejavnosti, kot so popravila doma, obnova notranjosti in čiščenje.

Ta planetarni vpliv je čudovit za manjša opravila, še posebej za stvari, ki že nekaj časa pritegujejo vašo pozornost, pa si zanje niste vzeli časa. To je pravi čas za družinske zadeve, vendar skrajno neprimeren za nakup ali  najem stanovanja.

Rak je eden najbolj občutljivih in čustvenih znamenj zodiaka. Ko vstopi vanj planet komunikacije Merkur, postanejo vaše želje bolj povezane in bolj pod vplivom naših občutkov. Rak ni sposoben spregovoriti o svojih čustvih, zato ta Merkur ni najbolj klepetav.

Retrogradni Merkur vam daje priložnost, da stopite v stik s svojo intuicijo, ko se učite komunicirati na bolj empatičen, simpatičen način.

Ta energija vam lahko pomaga okrepiti vez s svojimi najbližjimi. V tem obdobju boste od drugih podzavestno pričakovali, da bodo razumeli, kako se počutite na intuitivni ravni. To je lahko problematično, saj vam vsi ne znajo brati vaših misli. Poskušajte zadeve jemati manj osebno, le tako ne boste razočarani.

Preberite tudi NAJBOLJ ZAŽELENE IN NAJBOLJ MOTEČE SOSTANOVALKE

Merkur prav tako ureja prenos informacij in med tem ciklom je pametno vse občutljive podatke zaščititi z geslom in jih postaviti v oblak.

Ker lahko njegova retrogradnost moti tehnologijo, upoštevajte posebne varnostne ukrepe s svojimi digitalnimi podatki. Varnostno kopirajte vse pomembne datoteke.

Kaj vam prinaša RETROGRADNI Merkur v znamenju raka?

Namigi za obdobje retrogradnega Merkurja v znamenju raka

  • Če želite, izjemno varno delovanje v pisarni, umaknite hrano in pijačo od računalnika in pomembnih dokumentov.
  • Prepričajte se, da ne začnete v tem obdobju ničesar novega.
  • Osredotočite se na dejavnosti, ki zahtevajo od vas da se vrnete nazaj, preverite in še enkrat proučite vse skupaj.
  • Pred podpisom preglejte vse pogodbe.
  • Obnovite svoje obveznosti, novim se zaenkrat izognite.
  • Ponovno se povežite s starimi prijatelji.
  • Preuredite sobo ali stanovanje.
  • Ponovno prižgite romantiko v ljubezenskem odnosu.
  • Ne bodite presenečeni, če na socialnih omrežjih prejmete prošnjo prijatelja od nekoga, ki ste ga morda že pozabili.

Preberite tudi KRALJICE SOCIALNIH OMREŽIJ SO