Preverite astro utrinke za lepše praznične trenutke

Pred nami so praznični trenutki, na katere čakamo skozi vse leto, saj so simbol povezovanja, topline in lepih želja za naslednje leto. Tokrat bodo prazniki zaradi situacije virusa nekoliko drugačni. Morda za nekatere manj zabavni, vendar za mnoge vseeno globoki. Počasi boste začeli razumeti, da se dogajajo stvari, o katerih ne vemo pravega pomena, katerih kot posameznik ne moremo rešiti. Ker boste bolj pripravljeni postavljati reševati težka vprašanja, boste v prazničnih dneh morda končno dobili odgovore, ki jih potrebujete, da se še bolj približate svoji resnici.

Preverite astro utrinke za lepše praznične trenutke
Kako bodo zvezde vplivale na vas na BOŽIČNI VEČER?

Luna v znamenju bika prestopi ob 11.55 uri, kar vas bo notranje še dodatno umirilo. Letošnja božična večerja bo zaradi tega vpliva popolna, drugačna. Ožji krog družine bo pozorno prisluhnil vsem predlogom. Stkale se bodo zanimive niti, ki bodo obarvane predvsem s toploto in prijaznostjo. Ključ večera bo prilagodljivost, pojavijo pa se lahko tudi počasnost in lenobnost.

Kakšen bo BOŽIČ glede na planetarni vrtinec?

Zaradi konjunkcije med Luno in Uranom bodo danes na sporedu številna presenečenja. Čeprav prihaja manjša ohladitev na področju čustev, se boste znali povezovati z družino. Komunikacija bo dovršena, pridobili boste odgovore na vprašanja, ki vas že nekaj časa begajo. Na trenutke se lahko pojavijo notranji nemir, razdražljivost in nestrpnost. Doživite lahko tudi razna razkritja.

Kako boste preživeli SILVESTROV VEČER?

Luna ob 17.58 preide iz znamenja raka v znamenje leva. Iz nežnih energij se boste zavihteli v bolj divje in strastne. Kljub temu da zabava ne bo takšna kot običajno, vas bo spremljal optimizem, pazite pa da ne boste preveč pogumni, kar se tiče vnosa alkohola. Prišli boste do zaključkov, da je potrebno določene strahove in blokade pustiti v preteklem letu in se brez njih usmeriti naprej, manj obremenjeno in seveda bolj pogumno, kar z energijo leva ne bo težko. Pozno zvečer prihaja opozicija med Luno in Saturnom, ki vas opozarja da se varujte pred slabimi mislimi in morebitnim pesimizmom, ki je lahko bolj izrazit pri tistih, ki boste v najdaljšo noč zakorakali sami.

Kakšen bo vstop v NOVO LETO?

Luna v znamenju leva prinaša moč ter vzdržljivost. Čeprav malce utrujeni, se boste entuziastično usmerili k novim zamislim in začeli počasi graditi drugačne temelje za naprej. Sekstil med Merkurjem in Neptunom prinaša ustvarjalen navdih, ki bo vsekakor popestril dan. Lahko nastopi nenaden preobrat, še posebej na osebnem področju, kjer boste stremeli k temu, da se dotaknete nove, bolj sveže energije.

Katera astro znamenja bodo skuhala najboljšo praznično večerjo?

Najboljšo praznično večerjo, božično ali silvestrovo bodo pripravili biki, raki in ovni. Njihov načrt za posebne jedi bo skrbno pripravljen in nihče ne bo znal vrteti kuhalnice boljše kot oni. Njihove dobrote bodo na mizi skozi ves prazničen čas.

Katera astro znamenja bi praznike najraje preskočila?

Najbolj nemirni v prazničnih dneh bodo rojeni v znamenju device, kozoroga in leva.

Preverite astro utrinke za lepše praznične trenutke

Praznični dnevi s simpatičnimi utrinki so zagotovo pravi čas, da se vprašate, kako se lahko v prihodnje stabilizirate in očistite napetosti ter energij, ki vam kradejo voljo. Izkazovanje obilja sebi in drugim bo od vas zahtevalo veliko energije. Ne bojte se sanjati, kajti sanje vam bodo v veliko pomoč, še posebej, ko se stvari zaostrijo.

Preberite tudi PRAZNIČNO VZDUŠJE GLEDE NA VAŠ ELEMENT