Astro novice – Edine e-novice, s katerimi boste že danes izvedeli, kaj vas čaka jutri.

Astro novice – Iz naključnih dogajanj izstopajo pravila ter značilnosti, ki omogočajo osebnostni razvoj in napredovanje. Vsaka sprememba v življenju je sprememba na bolje. Naj vam tudi astrološke smernice, ki jih boste prejemali z e-novicami, pomagajo, da bodo spremembe manj boleče. V vas bodo začele vzbujati zanimanje in možnost za rešitev.

Ne obljubljamo vam, da ne boste nikoli žalostni, razočarani ali ogorčeni. Vsebine, ki jih boste prejemali z e-novicami, vas vodijo v smer spoznanja, kako spremeniti te občutke in živeti bolj lahkotno in razigrano.

Če se želite prijaviti na brezplačne novice, izpolnite spodnji obrazec. S prijavo v e-novice boste prejemali horoskope, aktualne Astro novice, poučne vsebine, informacije s področja astrologije, aktualne planetarne premike. Vplive planetov na vaše življenje, ter zabavne tematike s področja astrologije, ki vam bodo zagotovo polepšale dan.

Najpomembnejše novice iz sveta Astrologije na enem mestu. Astro horoskop novice.

Naš pismonoša E.T. vam bo dostavljal:

Horoskop

Bodite vsak dan na tekočem, da vas nepričakovani planetarni premiki ter luna ne presenetijo preveč, spremljajte naše dnevne, tedenske, mesečne in letne horoskope.

Lunin vpliv

Da ne boste nepripravljeni, ko so na sporedu pomembni izpiti, operacije, lepotni rituali ter ključne odločitve, spremljajte vpliv lune na svoje delovanje in počutje.

Planeti in planetarni vplivi

Planetarni premiki vam prinašajo odgovore in posledice, zakaj se vam določene stvari dogajajo. Ne zapravljajte energije za negativne vzorce, situacije, mrke, retrogradna gibanja, raje si jih olajšajte in bodite pripravljeni s pomočjo e-novic. Zaupajte, da vesolje in zvezde v svoji neskončni viziji bolje vedo kot vi, kako in kdaj uresničiti vaše sanje.

Astro novice – Astrološke napovedi

Astrološka napoved vam podarja smernice in vas opozarja na morebitne napetosti. Podrobne informacije o planetarnih premikih vas bodo zagotovo prepričale.

Astroshop

Vesolje dobrih ponudb, novosti in novice o aktualni ponudbi v naši spletni trgovini.

Karakteristike zodiakalnih znamenj

Čeprav imate občutek, da poznate lastnosti svojega znamenja, vas bomo vedno znova navdihovali z novimi, zanimivimi karakteristikami vašega znamenja.

Strokovni nasveti

Divinacija, ki identificira naravo in izvor težav, hkrati pa pokaže smer reševanja.

Aktualne ponudbe in akcije

Bodite na tekočem, in spremljajte Astro obvestila, nasvete in vabila na dogodke.

Astro novice – Obveščanje o naših objavah

Že desetletje soustvarjamo z raznimi medijskimi hišami, revijami in portali, katere oskrbujemo z dnevnimi, tedenskim, mesečnimi, letnimi horoskopi in ostalimi zanimivimi, strokovnimi in zabavnimi astrološkimi vsebinami. Bodite obveščeni o najnovejših astroloških prispevkih in horoskopih, katere pripravljamo za druge medije.

S prijavo v e-novice boste občasno prejemali tudi aktualne novice, informacije, aktualne teme, ponudbe in akcije. Prijavo na e-novice lahko kadar koli spremenite ali prekličete. Za vas pripravljamo tudi izbrane nasvete, vpoglede, ekskluzivne vsebine, najbolj brane članke, ki bodo zagotovo vedno dobrodošli v vašem e- poštnem nabiralniku.

Veseli nas, da se boste naročili na brezplačne e-novice, ter s tem postali del naših zvestih gledalcev in ozvezdja. Veliko posebnega, uporabnega in zanimivega za širše razumevanje astrologije in našega delovanja na tem področju. Ne zamudite novih objav, vabil.


To je znak, na katerega ste čakali in ga iskali.

Informacije in namigi, ki zagotovo pripomorejo k izboljšanju možnosti, ter osebni rasti in razvoju, ki jo ponuja življenje, pa je sami morda ne opazite.

Skrbno varujemo vašo zasebnost: e-Novice vam bomo pošiljali le, če boste tako želeli. Nikoli vas ne bomo zasuli z nezaželeno e-pošto ali odvečnimi oglasnimi sporočili. Da bo naš odnos z vami ostal zakonit in zaupanja vreden, hkrati.

Želim se prijaviti na elektronske novice

Splošni pogoji o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov GDPR.
Več o varstvu osebnih podatkov si preberite.

Astro novice – Bodite obveščeni in se prijavite na Horoskop.si brezplačne e-novice.

Postanite tudi vi del velikega zvezdnega odra.