[MARJAN ŠAREC] – PREDSEDNIK VLADE IN NJEGOV ASTRO PROFIL

Zaradi prevladujočega elementa ognja je Marjan Šarec zelo temperamenten. Z Merkurjem v Kozorogu je podjeten in previden.

Svoboden in dejaven

Marjan Šarec ima Sonce v Strelcu, zato je zelo iskren, sicer hitro razdražljiv in nagle jeze, ampak se tudi zelo hitro pomiri.

Marjan Šarec ima rad občutek svobode, je športno dejaven, zelo zgovoren in klepetav. Hitro ga je mogoče navdušiti za kakšno stvar. Zaničuje vse, kar se mu zdi nizkotno in prostaško. Kjerkoli se pojavi, hitro pridobi naklonjenost in prijateljstvo. Glede zdravja naj varuje stegna in kolke, saj je na tem področju najbolj občutljiv. Je zelo strasten in zanimajo ga globine človeka. Denar lahko zasluži na načine, na katere drugi ne bi niti pomislili ker je zelo ambiciozen in popolnoma predan svojemu delu. Pri nakupih se odloča čustveno, zato zanj nobena cena ni previsoka, če le ima denar. Marjan Šarec rad kupuje darila, še posebno drugačna, nenavadna, unikatna. Ker veliko potuje, se njegov denar steka tudi v turizem in zabavo. Zavedno in nezavedno išče izhodišča, s pomočjo katerih bi si lahko osmislil svoje življenje. Ženejo ga potrebe po preseganju že doseženega, po raziskovanju, študiju, daljavah in širjenju obzorij.

Marjan Šarec – Direkten in ponosen

Mars ima v Levu, zato je direkten pri govoru in pisanju, dejaven in samozavesten pri delu in pri izpolnjevanju svojih obveznosti.

Marjan Šarec gleda brez strahu naprej, je sposoben prevzeti vodilen položaj, premore tudi čast in smisel za prevzem odgovornosti.

Včasih je tako zagnan, da ne ve, kdaj je mera polna, in gre prek cilja, takrat je lahko sebičen, preveč ponosen in aroganten. Odlično ima razvite govorniške sposobnosti, če naleti na oviro, je odrezav in ima logično ter urejeno mišljenje. Rad je uspešen oziroma želi, da drugi odobravajo njegove podvige, takrat postane zelo velikodušen in pogumen. Je zelo prepričljiv, odločen in ambiciozen. Trudi se, da bi ga prepoznali in spoštovali pomembni ljudje. Vedno želi voditi in se ne znajde najbolje na mestih, kjer ga lahko drugi spregledajo. Prepričan je, da se nikoli ne moti in druge vedno prepričuje, da ima prav. Išče odobravanje ter občudovanje. Včasih postane celo predrzen, domišljav in oblasten. Težko prenaša ljudi, ki mu pokažejo njegove napake.

Marjan Šarec, vir: Revija Lea
Marjan Šarec, vir: Revija Lea

Talentiran in zaščitniški

Njegova Luna je v Levu, kar nakazuje na njegovo daljnovidnost in sposobnost predvidevanja.

V kočljivih okoliščinah sta lahko prisotni tudi senzibilnost in ranljivost. Če živi v okolju, ki mu ne omogoča razvijanja danih spodobnosti, vedno bolj pada v negativno razmišljanje, saj skriva svojo stisko, ker je preponosen, da bi priznal, da trpi. Dobro se počuti takrat, ko je občudovan in v središču pozornosti, zato je to položaj komikov, igralcev in vseh drugih ljudi, ki radi nastopajo in izkazujejo svoj talent. Njegova hrana je naklonjenost drugih. Povsod išče priznanje, če ga ne dobi, postane nemiren. Je dominanten in zaščitniški, kar lahko negativno vpliva na njegove odnose, v katerih mora imeti glavno vlogo. Rad svetuje ljudem v težavah in je pokroviteljski, težko pa sam sprejme nasvet, saj meni, da je boljši in pametnejši od drugih. V mladih letih je zelo ambiciozen, ko na stara leta doseže, kar želi, pa se sprosti in je lahko zelo prijetna družba ter zaupljiv partner.

Marjan Šarec – Zanesljiv in družinski

Jupiter ima v Raku, kar je srečna postavitev predvsem v smislu zbiranja premoženja in nepremičnin.

Marjan Šarec je zelo zanesljiv, prijazen do ljudi, ima veliko fantazijo, je klepetav in dober prijatelj ženskega spola. Rad ima luksuz in veselje do življenja. Zelo je intuitiven in lažje napreduje, če prisluhne svoji intuiciji. Obenem naj vedno upošteva domišljijo, saj mu bo ta v veliko pomoč pri doseganju uspehov. Je ambiciozen in nadarjen za umetnost ter pripravo hrane, zato se tudi doma velikokrat vrti v kuhinji, kjer se popolnoma sprosti. Ljubeč in zaupanja vreden se v družinski vlogi odlično znajde, zato je dober mož in oče. V svojem domu poskrbi za varnost in udobje, v katerem uživa tudi sam.

Ni egoističen, ko govorimo o družini, ampak je pripravljen pomagati tudi tistim, ki se znajdejo v težavah. Zanj so zelo pomembni dom in njegove korenine. Rad se spominja vseh drobtinic iz preteklosti in je povezan s preteklimi izkušnjami.

Članek je bil objavljen: Govori.se/Astro