Lunin horoskop

V ponedeljek vas bo spremljal vpil lune v zemeljskem biku, zato se boste najboljše počutili doma ter v naravi, kjer boste črpali odličen navdih. težko vas bo razjeziti, saj boste notranje umirjeni in nagnjeni k iskanju pravih rešitev. V poznih večernih urah luna preide v znamenje dvojčkov, zato se lahko vaš notranji mir nekoliko poruši. V iskanju novosti, razigranih dogodivščin in raznih klepetov boste tudi v torek hiteli sem ter tja, brez posebnega pomena.

V četrtek se boste podali z vplivom lune v znamenju raka, ki bo prebudila vaša čustva in vam ponudila skok v preteklost, ki ne bo najbolj enostaven. Zadrževali se boste v domačem okolju in se skušali pogovoriti o raznih notranjih napetostih, ki vas v ozadju obremenjujejo. Poslovno boste težje napredovali, saj vam bo primanjkovalo vztrajnosti in motivacije, potrebne za stabilno delovanje in pomembne odločitve, ki vas lahko v teh dneh samo še dodatno zmedejo.

V petek bo nastopil Prvi krajec, s katerim se boste lažje odtrgali od negativnih misli in raznih napetosti. telo in duša bosta zaživela in se popolnoma prebudila.

V soboto ob 9.50 uri se luna pomakne v znamenje pogumnega leva. Prihajajo presenečenja, hitre in hkrati drzne misli ter želja po tem, da bi ugajali, vedno in povsod. Z visokim egom se boste veliko lažje postavili zase in zadeve tudi v nedeljo postavili na pravo mesto. Športne dejavnosti vas bodo razveseljevale, vendar samo če se boste nahajali med najboljšimi, saj boste poraz težko prenašali.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!