LUNIN HOROSKOP

V teden se boste podali z razposajeno energijo lune v znamenju dvojčkov, zato dolgčasa in miru nekako ne bo na spregled. Prišli boste do pravih odgovorov, tudi situacije, ki bi vas občasno iztirile, vam sedaj ne bodo predstavljale problema, ampak izziv. Čustva bodo obarvana s strastjo in prijetnimi nagajivimi mislimi, ki jih bo težko nadzorovati. Nekaj energije namenite tudi prijateljem, s katerimi boste z lahkoto našli skupno točko.

V sredo ob 11.06 uri luna preide v znamenje raka, ki bo poudaril vašo ljubezensko plat. lahko ste nezadovoljni, žalostni, labilni, vendar vam bo ljubezen kljub temu veliko pomenila. Vse kar se bo dogajalo v vašem vsakodnevnem življenju, lahko pusti določen pečat, saj boste veliko bolj dovzetni za vse dražljaje kot ste običajno. Če ste v fazi hujšanja, se boste težko zadržali in se uprli dobrotam, zato se poskusite več gibati.

blankV petek ob 15.14 uri preide luna v znamenje leva, kar vam prinaša odštekan vikend. Težko vas bo obremeniti ali potisniti v slabo voljo, saj boste na vse gledali z drugimi očmi, kar vas lahko zavaruje pred konflikti in neutemeljenimi vprašanji. Znali boste uživati in si vzeti čas samo zase in za svoje bližnje. Na ljubezenskem področju boste tokrat pripravljeni na aktivno nadaljevanje in napredek v odnosu. Tudi zdravje vam bo odlično služilo, o utrujenosti ne bo niti sledu, všeč pa vam bodo razne aktivnosti.

V nedeljo pozno popoldne luna preide v znamenje resne device, zato pričakujte več zbranosti in vztrajnosti. Vse skupaj bo lažje tudi zaradi Prvega krajca, ki bo zabrisal slabo misel na preteklost.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!