Tedenski Lunin horoskop

V ponedeljek se boste z vplivom lune v znamenju rib podali zasanjano. Vodila vas bo bujna domišljija, pojavi pa se lahko tudi nekaj labilnosti. Na področju čustev se boste veliko ukvarjali z globokimi mislimi. Avanture vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Skrite misli in želje se bodo spretno izmikale realizaciji, zato bodite še malce potrpežljivi.

blank

V torek se boste skozi dan pomikali bolj ležerno, v večernih urah, ko se luna začne gibati po znamenju ovna. Prihaja divji ritem, ki vas bo popeljal v kovanje novih načrtov in zmagovalnih kombinacij. Prepletali se bosta borbenost in diplomacija. Zato se tudi v sredo in četrtek neobremenjeno podajte novim ciljem naproti, saj so vam okoliščine več kot naklonjene. Tudi na področju ljubezni bo prevladovala sproščena energija, s katero si boste dovolili tudi kakšno avanturo.

V petek se luna zjutraj pomakne v znamenje bika, zato vam bo vedno bolj odgovarjalo domače zavetje. Samo tukaj boste lahko takšni kot ste brez, da bi se pretirano trudili in se spreminjali.

Zaželeli si boste umirjenih pogovorov ob dobi hrani ali dobri pijači.

Pogovori bodo potekali v harmoniji in tokrat vas bo težko razjeziti. nedeljsko popoldne bo spremljal vpliv lune v znamenju dvojčkov, ki bo na plano privabil razposajene ideje.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!