Ljubezenski horoskop za mesec maj

Venera se bo v mesecu maju sprehajala v znamenju dvojčkov, od 13. Maja dalje celo v retrogradni smeri. Na ta dan se tudi Mars začne gibati v znamenju rib, kar nakazuje, da se bo vse skupaj prevesilo v malce bolj zahtevno in zoprno obdobje.

Ljubezen bo sicer tisto področje, ki vas bo zanimalo, vendar boste s težavo karkoli izboljšali, popravili ali naredili tako, da bi bili popolnoma zadovoljni.

Zanimala vas bo prihodnost, vendar boste nanjo gledali bolj površinsko. Resnih obljub v tem mesecu ni najbolj priporočljivo podajati, saj bi se lahko kasneje znašli v težavah.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

V mesecu maju prihajajo prijetne in predvsem strastne situacije. Zaradi Venerine prisotnosti, boste ves čas zadovoljni z dogajanjem, radovedni in pripravljeni storiti kakšno zanimivo neumnost. Vsa običajna pravila bodo za vas postala zelo dolgočasna, domislili se boste tudi nečesa neverjetnega.

Spreglejte v drugi polovici maja, ko se boste bolj koz z ljubeznijo ukvarjali z drugimi zadevami smernice, ki vas postavljajo na pravo mesto in vam obljubljajo več konkretno naravnanih rešitev. Zadnji dnevi maja bodo umirjeni in namenjeni poglabljanju v svoj svet.

BIK

S svojim odličnim občutkom za realne odločitve boste v prvi polovici maja prehiteli težave in jih rešili še preden bodo dobile negativen predznak. Le tako bo ostalo več časa za ljubezen. Znali se boste usmeriti v prave pogovore, ki vam zagotavljajo srečo in prodornost, brez katere se boste težko znašli.

Venera v dvojčkih vas bo navdihnila, zato bodo vaša čustva bolj intenzivna, po drugi strani pa boste nekoliko eksplozivni in v določenih trenutkih konfliktni. Za lepše odnose bo konec meseca pomagal bo samo pogovor, saj boste hitro razumeli bistvo. Ne bodite odklonilni, saj bi se lahko znašli v nezavidljivi poziciji.

Ljubezenski horoskop za mesec maj

DVOJČKA

V prvih dneh maja boste ugotovili, kako spontano kako ponovno prižgati iskrice v svojem razmerju. Odlično lahko popestrite obdobje z Venero v vašem znamenju ter na dober način pritegnete pozornost. Odvrzite svoj stari pristop in izumite nekaj novega, boljše se boste počutili.

Tokrat je pomembno da ne predvidevate, da veste ali razumete, kaj nekdo čuti, ne da bi vam prej o tem kaj povedal. Konec meseca bodo planetarni vplivi povzročali zmedo in stvari morda ne boste zaznavali v takšni luči, kot dejansko so. Izogibajte se ljudem, ki vas niso prepričali s prvim vtisom in do vas niso iskreni, čeprav so privlačnega videza. Vezani se boste odlično počutili.

RAK

Na ljubezenskem področju se boste v prvi polovici maja, ko vas bo spremljalo Sonce v znamenju bika končno znali postaviti zase. Zelo boste zahtevni, kar lahko ljubljeno osebo zmoti, vendar se boste kljub temu boljše počutili. Spremljala vas bo tudi samozavest, s pomočjo katere boste tokrat sposobni na glas izraziti svoja čustva brez pomislekov.

Partner bo hrepenel po nežnostih, iz vas pa bo gorela močna strast, ki jo boste težko umirili. Ves čas se vam bo konec meseca nekam mudilo, zato vas bodo označili da ste nemirni. Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v preteklih dogodkih, ki vas le obremenjujejo in kradejo vaš dragoceni čas.

LEV

Na ljubezenskem področju pričakujte v prvih dneh maja nekaj nejasnosti. Ljubezenske energije bodo sicer zelo pozitivno usmerjene, površnost pa bo tista, ki vas bo jezila. Zdaj je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo vašo možnost prejemanja ljubezni v vašem življenju.

Svoj trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite. Konec meseca poskusite z malce drugačnim pristopom, ki vam bo omogočil bolj jasno sliko. Ljubezen bo dobila najlepšo podobo v zadnjih dneh meseca maja, ko vas bo spremljalo Sonce v znamenju dvojčkov.

Ljubezenski horoskop za mesec maj

DEVICA

Mnogi od vas se boste v prvem delu meseca maja znašli v globokem raziskovanju in prišli boste do nekaterih življenjsko pomembnih zaključkov. V sanjarjenju bo veliko vlogo odigralo ljubezensko življenje in povsem možno je, da boste želeli dopolniti določeno celoto.

Na novo odprta vrata, novi začetki in nova prizadevanja vas bodo objeli s pozitivno energijo. Morda boste kmalu deležni divje vožnje v svojem življenju. Vezani se boste v zadnjih dneh maja počutili izpopolnjeno, saj boste končno dobili občutek, da sta s partnerjem popolnoma kompatibilna

TEHTNICA

Mesec maj predstavlja edinstveno priložnost, da poglobite strastno ljubezensko razmerje. Zaradi vpliva sonca v biku boste mnogi iskali način, kako dobiti tisto, kar si želite v svojem življenju, ljubezen pa bo zasedala visoko mesto na vašem seznamu. Čustvena zelena luč se bo pojavila ravno v pravem času.

Zaradi planetarnih vplivov si lahko narobe razlagate besede določene osebe. Bodite previdni pri tem, kaj delate in govorite. Na pomoč vam bo priskočil Mars, ki vam obljublja več spontanosti, razigranosti, tako prihajajo tudi odgovori na vaša vprašanja.

ŠKORPIJON

Nobenega smisla nima pretirano analizirati tega, kar se dogaja v vašem ljubezenskem življenju. Prepustite se simpatičnemu toku in videli boste, kam vas bo ta pripeljal. Proti koncu meseca boste lažje upravljali svoje ljubezensko življenje, ki bo polno raznih nenavadnih presenečenj.

Pojavi se lahko tudi nekaj ljubosumja, ki ga skušajte nadzorovati, da si ne povzročite zapletov. Poskusite delovati bolj umirjeno, le tako se lahko približate svojemu cilju, povezanemu z vašim čustvenim področjem, kjer v zadnjem obdobju globoko v sebi niste najbolj zadovoljni.

STRELEC

Začetek meseca maja z Venero v dvojčkih prinaša ljubezensko zmešnjavo. V tem času ničesar ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli. Tistim, ki se prepirajo glede denarja, bo ta mesec dovolil, da vidite jasno pot k uspešni rešitvi.

Samski se pripravite na podaljšane delavnike, saj se bo potencialen kandidat nahajal v vaši bližini, zato se trdno držite, ko se vajine oči srečajo. Za tiste, ki ste že zaljubljeni, bo konec meseca prinesel preobrat v vašem trenutnem razmerju. Vzemite si zadnje dni v maju čas za vse, najprej pa naj bo na vrsti vaša duša.

Ljubezen v maju

KOZOROG

Vaše nežne energije bodo v maju zagotovo opažene s strani oseb nasprotnega spola. Naj vas komplimenti, ki jih boste dobivali ne zavedejo, da bi naredili kakšen korak, ki bi ga kasneje obžalovali. Vzemite si več časa zase in uživajte v svojih vibracijah osebne rasti.

Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo Mars v življenje prinesel spremembe in željo po nekaj več. Ne bojte se strastnih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla na vsakem koraku. Prelomnice bodo od vas zahtevale močan karakter in osredotočenost, ter morda tudi nekaj odrekanja.

VODNAR

Prvi dnevi v mesecu maju bodo na področju ljubezenskih odnosov žareli v najlepših barvah. Tistim, ki imate dvome glede svojega trenutnega razmerja ali potencialnega partnerja, bo pomembno le kaj čutite. Če v srcu čutite, da je tisto, kar imate, pristno, potem zaupajte svojemu instinktu in povejte dobro mislečim prijateljem in sorodnikom, da morate zadeve predelati sami.

Za tiste, ki ste že oviti v objem svoje ljubljene osebe, bi ta mesec lahko prinesel priložnost za dolg pogovor, ki bo vključeval občutljive teme. Zadnji dnevi v mesecu maju bodo malce nevsakdanji, saj se boste ukvarjali bolj sami s sabo, ter s svojimi skritimi željami, ki bi jih bilo smotrno tudi uresničiti, vendar elegantno.

RIBI

Vaše ljubezensko življenje v prvih dneh maja ne bo ravno v najboljšem stanju. Čas je, da se začnete soočati s situacijo, saj se vam bodo v nasprotnem primeru vse te energije preusmerile drugam. Energije, ki jih boste začutili poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami.

Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni končal. Na čustvenem področju se vam konec meseca maja obeta boljše obdobje, ko boste prišli na svoj račun tudi tisti, ki ste bili do sedaj v zmedenem stanju. Vsekakor se vam ponuja zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti, še posebej tisti, ki ste samski.

Preberite tudi HOROSKOP: ČESA VAM PARTNER NE BO NIKOLI POVEDAL?