Ljubezenski horoskop za mesec april. Vas zanima, kaj vam zvezde napovedujejo na področju ljubezni v mesecu aprilu?

Ljubezenski horoskop za mesec april. “Življenje nas je naučilo, da ljubezen ni zrenje drug v drugega, temveč zrenje v isto smer.” Antoine de Saint-Exupery

OVEN

Na ljubezenskem področju lahko že v začetku aprila pričakujete na področju čustev srečne okoliščine. Imeli boste občutek ljubljenosti, vztrajnosti in zadovoljstva. V samopomoč vam bo tudi vaša intuicija. V ljubezni bodo v drugi polovici aprila daleč na prvem mestu nežnost in romantična doživetja. Tokrat boste ves svoj čas podredili partnerju ali prijatelju in ne bo vam žal. Vsako uro boste preživeli bolj aktivno, hkrati pa pomirjajoče, saj bo ljubljena oseba znala poskrbeti za vaše zadovoljstvo.

 

Ljubezenski horoskop za mesec april – BIK

Planeti bodo v aprilskih dneh na vaši strani, še posebej na ljubezenskem področju. Obdani boste s svežimi idejami in zamislimi. Našli boste tudi neko paleto priložnosti za izražanje čustev, ki je pred vrati. Povežite se z ljudmi, ki vam lahko pomagajo in ne ovinkarite preveč glede svojih želja. Vaša največja težava je v tem, da partnerju ne zaupate dovolj. Ljubečo energijo boste znali konec meseca usmeriti v prave ljudi, s katerimi ste se zadnje čase nekoliko oddaljili.

 

DVOJČEK

Mešani občutki na ljubezenskem področju vas bodo v sredini meseca aprila zapustili. Prešli boste v bolj zadovoljno pozicijo, ki jo bo še dodatno polepšala ugodna Venera v znamenju rib. Nekoliko boste proti koncu meseca raztreseni ali zmedeni in zato se morate boriti s posledicami napak v komunikaciji. Notranje boste občutljivi, zato vas partner občasno ne bo razumel. V zadnjih dneh aprila se lahko po dolgem času srečate z nekom zelo privlačnim.

 

Ljubezenski horoskop za mesec april – RAK

Marsikaj boste v začetku meseca aprila, ko vas bo spremljalo Sonce v ovnu storili za osebo, ki je v vašem srcu. Presenetite jo, saj je že skrajni čas, da storite nekaj prikupnega. Preverite konec meseca osebne zadeve, nekaj vas moti, mogoče se že zavedate napake. Na vsako stvar boste odreagirali preveč čustveno. Vezane bo partner ranil z nepremišljenimi besedami, samski pa boste zaradi neke osebe začeli izgubljati tla pod nogami.

 

LEV

Z mislimi se boste ves čas vračali v pretekla razmerja in se obremenjevali, kaj bi lahko spremenili ali naredili drugače. Kar zadeva reševanje težav, boste občutili v sredini aprila, ko vam bo naklonjen Mars, znatno zmanjšanje napetosti. Pred vami je uspešen konec meseca, če le ne boste preveč pasivni glede svojih želja. Naklonjena vam bo prijetna oseba nasprotnega spora. Skozi pogovor boste uvideli, kaj bo potrebno še urediti.

 

Ljubezenski horoskop za mesec april – DEVICA

Združili boste duhovna znanja, da uredite svoje čustveno življenje in odpravite zmedo. V kolikor se boste poslušali, lahko zopet poiščete moč in energijo, ki vas bo popeljala do umirjenosti. V sredini meseca bo zelo ugoden čas, da dokažete samozavest tudi na osebnem področju. Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. V ljubezenskih odnosih boste zopet preveč zadržani.

 

Ljubezenski horoskop za mesec april
Ljubezenski horoskop za mesec april

TEHTNICA

Vaše počutje v zvezi s čustvi bo v aprilu drugačno, kot ste ga vajeni. Začetek meseca bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive in hkrati vznemirljive odločitve. Dobro boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v družinskem okolju se vam bo nasmihala sreča. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite v tišini križem rok.

 

Ljubezenski horoskop za mesec april – ŠKORPIJON

Po intenzivnem dogovarjanju in načrtovanju boste končno lahko začeli uresničevati svoje zamisli, povezane s partnerskim odnosom. S poudarjeno zagnanostjo in jasnim ciljem vam zadovoljstvo prihaja v naročje. V ljubezni bo pri tistih, ki ste samski v ospredju prijateljstvo. V zadnjih dneh meseca boste zelo obremenjeni. Tokrat se boste pokorili vsem pravilom. Vezani boste s partnerjem skušali vzpostaviti globljo vez.

 

STRELEC

Vaš način komuniciranja bo pustil ljubljeno osebo brez besed. Očarali jo boste s svojim čustvenim in hkrati pogumnim nastopom. Vezani premislite, preden boste napadli partnerja za njegove napake, najprej se zavedajte svojih in jih skušajte odpraviti. Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od vseh v vaši družbi. Vsekakor pa ostanite samostojni, zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano.

 

Ljubezenski horoskop za mesec april – KOZOROG

Čeprav vam ljubljena oseba veliko pomeni, se mora naučiti sprejemati odgovornost za svoje odločitve. Notranja moč se bo že v prvi polovici aprila okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako našli ugodne vibracije za spremembe na ljubezenskem področju. Tok le teh bo počasen in temeljit, kar vam bo všeč. Znova razmislite vse in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Ne morete se otresti občutka, da niste zadovoljni.

 

VODNAR

Na ljubezenskem področju bo v prvih dneh aprila bolj temačno. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivih temah, s partnerjem skupnega jezika tokrat ne boste našli. Z malo občutka za partnerjeve želje boste lahko v drugi polovici aprila izboljšali odnos, pa naj gre za ljubezensko ali skrivno navezo. Upoštevajte svoj šesti čut, ki vas vodi v pravo smer in vam govori, kdo je tisti, ki vas resnično spoštuje in vas ima iskreno rad.

 

Ljubezenski horoskop za mesec april – RIBI

V partnerskem odnosu bi morali v aprilskih dneh, ko vas bo prebujalo Sonce v ovnu pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem. Na vsak način boste želeli dokazati, da ste enako dobri, če ne še celo boljši od njih. Najprej se boste odločili, da partnerja vendarle pustite pri miru, potem se boste konec meseca vseeno zapletli v pogovor. Preprosto se vam bo dogajalo preveč naenkrat in ne boste želeli ostati v ozadju.

Vas zanima odnos z ljubljeno osebo?