Ženske, ki znajo pozabiti preteklost in živeti za jutri so rojene v naslednjih astro znamenjih…

Preteklost je tista, ki nas uči raznih lekcij za življenje, po drugi strani pa nas lahko posrka vase in nam onemogoči nadaljnji razvoj ter sproščeno življenje. Nekatere srečnice zodiaka znate pozabiti preteklost in se lažje usmeriti v sedanjost! Ste med njimi?

OVNICA

Ovnica je prepričana, da preteklost zanjo ni pomembna. Sposobna se je naučiti lekcij, vendar zaradi njih ne bo obtičala v slabih energijah. Ona zna naglas priznati, da je v preteklosti naredila napako, vendar je zanjo pomemben samo ta trenutek sedaj. Njen neustavljiv optimizem je tisti, ki ji omogoča, da hitro in učinkovito razčisti s preteklostjo.

Zanjo so spori, konflikti in spodrsljaji nekaj, kar vedno pušča za sabo.

Če se je izkopala iz slabega razmerja, bo hitro pozabila na tegobe in bolečino, ki jo je preživljala in teh energij ne bo nosila s sabo v prihodnost. Nerazčiščene zadeve so zanjo tabu, saj točno ve, kaj je tisto, kar je zanjo pomembno in spomin na preteklost to zagotovo ni.

Ženske, ki znajo pozabiti preteklost

DVOJČICA

Dvojčica se večkrat znajde v situaciji, ko naredi nekaj, kar bi marsikdo obžaloval. Ona pa preteklost spontano pušča v ozadju in se nanjo ne ozira. Tudi če ni imela najbolj rožnatega otroštva, ona negativnih vzorcev in žalosti ne bo nosila s sabo, ampak se bo potrudila, da si ustvari čim lepšo prihodnost.

Dvojčica se zna soočiti s preteklimi dogodki, zapleti in situacijami.

S svojo navihanostjo bo v vsem slabem vedno našla nekaj dobrega. Če je bila razočarana, se bo znala prepričati, da ni bila ona kriva in se samozavestno nasmejati vsemu skupaj. Njena neobremenjena in razpršena narava ji mogoča, da se v slabe energije preteklosti enostavno ne zapleta.

Ženske, ki znajo pozabiti preteklost so samozavestne

LEVINJA

Levinja je ženska, vselej usmerjena v optimizem in prihodnost. Močan karakter in pogum ji omogočata lažje soočanje s preteklostjo in veliko hitrejšo ozdravitev, ko se v njenem življenju pojavijo boleče situacije.

Levinja takrat, ko so pred njo težave, globoko diha in se osredotoča na pozitivne misli.

Zanjo je, ko želi izpustiti pretekle energije še kako pomembno, da si vzame čas za tišino, mir in meditacijo. Levinja dobro ve, da je ona tista, ki si kroji svojo prihodnost, zato za preteklost, ki jo vleče navzdol v njenem življenju nikakor ni prostora. Levinja zna oprostiti, saj se zelo dobro zaveda, da ji stare zamere prinašajo več slabega kot dobrega.

Ženske, ki znajo pozabiti preteklost

VODNARKA

Vodnarka, modra in premišljena ženska, se zelo dobro zaveda, da je preteklost sicer del nje, ampak ona si ne dovoli, da bi živela v primežu preteklosti. Včasih težko pozabi in oprosti, vendar pa zna vedno poiskati novo priložnost, da se postavi na noge in postane to, kar želi postati.

Vodnarka zna razmisliti o pomenu dogodkov iz preteklosti, vendar opazuje okoliščine z nekoliko distance, saj tako pretekle dogodke lažje razume in se bolj neobremenjeno usmeri k lepši prihodnosti. Sprejemanje preteklosti jo vedno razbremeni in ji podarja možnost, da na čim lažji način stopa naprej.

Pripravljeno za Elle.si