KATERE IZMED VAS STE NAJBOLJ POVEZANE Z DEDKOM ALI BABICO?

Povezane z babico in dedkom

Ženske zodiaka, ki so najbolj povezane z dedkom in babico so…

Dedki in babice so naše zavetje, pridih topline in rama, ko nam je najbolj hudo. Ste ena izmed tistih, ki so najbolj povezane z dedkom in babico?

DEDEK je moj najboljši prijatelj

Povezane z babico in dedkom

STRELKA

Strelka je z dedkom povezana že od mladosti. On je njen drugi oče, ki ji vedno stoji ob strani. Z veseljem se z njim podaja v naravo in mu dovoli, da jo nauči kakšne tehnične stvari.

Dedek je tisti, ki ti najlažje razloži, kako popraviti avto ali zamenjati žarnico. Z njim se z veseljem pogovarjaš, tudi o fantih, saj ti njegova razlaga in stališča lahko olajšajo marsikatero situacijo.

Ste povezane z dedkom in babico?

DVOJČICA

Dvojčica, ki je najbolj polna hudomušnih idej, se z dedkom odlično razume, saj se on njenim šalam vedno nasmeji, brez da bi ji karkoli zameril.

Tvoja klepetava narava se odlično ujame z dedkom, ki ti zna vedno prisluhniti in te presenetiti s kakšno inovativno idejo. Dedek te rad vzame s sabo na kakšen pohod, tudi med svoje prijatelje te rad povabi, saj je nivo tvoje komunikacije zelo prilagodljiv.

VODNARKA

Vodnarka v svojem življenju potrebuje tudi moške energije, zato je dedek njen zaveznik in tisti, ki jo vedno razume ter spodbuja na pravi način.

Tvoj dedek je prijatelj, ki se zna odlično identificirati s tvojimi težavami. Takoj začuti, kdaj si preobremenjena in takrat te z veseljem pelje na kakšen izlet v neznano, ki ga še dolgo ne boš pozabila. On je tisti, ki ti vedno kupi posebno, najboljše darilo.

Ste povezane z dedkom in babico?

BABICA je moja največja zaupnica

Povezane z babico in dedkom

OVNICA

Ovnica je zelo samosvoja in vedno prepričana da ima prav. Edina oseba, ki ji dovoli, da ji podari kakšen moder nasvet je njena babica, ki jo še kako spoštuje.

Babica je tista, ki ji popolnoma zaupaš in tista, ki te zna pohvaliti takrat, ko to najbolj potrebuješ. Zna pa te tudi ustaviti, ko želiš narediti kakšno neumnost. Vajini pogovori so modri, od nje se lahko tudi veliko naučiš.

Ste povezane z dedkom in babico?

RAKICA

Rakica je zelo čustvena in venomer hrepeni po globokih odnosih. Babica je njeno najljubše zavetje, ko je žalostna, razočarana, saj jo vedno usmeri k temu, da se stabilizira.

Tvoj babica je kot vodnjak, kjer se zbirajo tvoja čustva. Ona slabe energije spretno pretvori v dobre, nauči te tudi, da ne smeš biti vedno tako občutljiva. Babica zna prebuditi tudi tvojo kreativno plat. Pokazala ti bo, kako se šiva, kvačka in plete, tako boš lažje zaposlila svoje misli.

RIBICA

Ribica, ki ima močno intuicijo je običajno že od mladih nog babičina desna roka. Zna ji slediti in ji dovoliti, da ji predlaga, kaj lahko v življenju izboljša. Zagotovo spada med tiste, ki ste povezane z dedkom in babico.

Ti si z babico resnično tesno povezana in ona je tista, ki te vedno ščiti. Tudi takrat, ko se s starši zapleteš v kakšen konflikt. Zna te umiriti in dovoli ti, da sanjariš in izražaš svoje mnenje tako kot ti odgovarja.

Preberite tudi ŽENSKE, KI ŽIVITE ZA DOM IN DRUŽINO