Kako vaše znamenje doživlja Valentinovo?

Kako vaše znamenje doživlja Valentinovo? Danes je Valentinovo, dan zaljubljenih. Vibracije lune v škorpijonu bodo strastne, zato lahko pričakujete neverjeten ljubezenski naboj! Kaj pa pričakuje od Valentinovega vaše znamenje? Katerega darila se boste najbolj razveselili?

OVEN

Kaj si misli o Valentinovem oven?

Oven je naivno optimističen, tako v življenju kot tudi v ljubezni. Valentinovo je zanj simpatičen praznik, ki ga bo letos polepšala Venera v njegovem znamenju. Stare romance niso v njegovem slogu, zato se bo na Valentinov dan spomnil samo na tiste, ki delijo in sprejemajo njegovo ljubezen sedaj.

Kaj podariti ovnu in ovnici?

Srce ovnice lahko kljub temu, da ne spada med romantične osvojite z rdečimi vrtnicami, saj bo zanjo dovolj le pridih vaše naklonjenosti. Oven se bo najbolj razveselil vstopnice za kakšen športni podvig.

Kako vaše znamenje doživlja Valentinovo?

BIK

Kaj si misli o Valentinovem bik?

Bik, čuti, zaznava in rad okuša, pozna najboljšo hrano, vino in ima najboljši okus v mestu. Zato je tisti, ki zna pričarati najlepše Valentinovo. Bik želi biti predvsem popolnoma predan in potrebuje tudi na praznik zaljubljenih občutek varnosti.

Kaj podariti biku in bikici?

Darilo za moškega bika je lahko je praktično, mora pa biti privlačno. Posebne, izbrane čokolade so zmagovalna kombinacija zanj. Bikica se bo najbolj razveselila povabila na večerjo od svečah, seveda ne sme manjkati rožica.

DVOJČKA

Kaj si misli o Valentinovem dvojček?

Dvojček mora vedno dihati in se počutiti svobodno kot ptica, zato tudi za Valentinovo ne mara biti priklenjen in ne mara pretirane organizacije. Osvojite dvojčkov um s svojim duhovitim pristopom tudi na dan zaljubljenih. Največ jim bo pomenilo, če boste z njimi klepetali dolgo v noč.

Kaj podariti dvojčku in dvojčici?

Za dvojčka se ne obremenjujte preveč z darilom. Najbolj bo vesel kakšnega priročnika s hitrimi nasveti. Dvojčica obožuje prijetne vonje, zato ji lahko podarite izbran parfum ali kakšno drugo dišavo.

Kako vaše znamenje doživlja Valentinovo?

RAK

Kaj si misli o Valentinovem rak?

Nežni in nostalgični raki preprosto obožujete Valentinovo. Potrebujete le pristno gesto, v skladu s svojimi občutki ter kančkom nostalgije. Z veseljem se boste odzvali prijetnemu vabilu, brez da bi sploh razmišljali.

Kaj podariti raku in rakici?

Raku podarite vajino fotografijo, če se le da čim starejšo in čim bolj obarvano s številnimi spomini. Rakica obožuje nežnost, tako da bo zanjo najlepše darilo masaža, če pa je niste vešči, bo vesela tudi bona za masažo.

LEV

Kaj si misli o Valentinovem lev?

Lev je kralj zodiaka, zato ga je treba tudi na dan zaljubljenih obravnavati kot najboljšega. Čeprav sam ne vlaga veliko energije v organizacijo dneva zaljubljenih, pričakuje, da se bo ljubljena oseba naj spomnila in ga seveda tudi obdarovala v pravem slogu.

Kaj podariti levu in levinji?

Lev potrebuje slavo in blišč, zato darilo zanj naj ne bo malenkostno. Potrudite se, da ga boste očarale z veličino in iznajdljivostjo. Levinja je posebna ženska, ki se bo na Valentinovo najbolj razveselila bona za trgovino z oblačili.

Want You Love GIF by FUN WITH FRIDAY - Find & Share on GIPHY

DEVICA

Kaj si misli o Valentinovem devica?

Devica se bo zagotovo razveselila romantično naravnanega Valentinovega. To je zanjo čas za praznovanje in zabavo, tako da ne sme biti razočarana. Že nekaj dni prej bo skrbno načrtovala prijeten večer, v katerem se mora vse odvijati tako kot si želi.

Kaj podariti devici in devičniku?

Nekoliko bolj resen moški, rojen v znamenju device ceni pristno darilo, podarjeno s srcem. Devica se bo razveselila tudi najmanjše pozornosti. Najbolj jo boste očarali z rožami in čokolado.

TEHTNICA – Kako vaše znamenje doživlja Valentinovo?

Kaj si misli o Valentinovem tehtnica?

Venera v ovnu prinaša strastno energijo, zato se tehtnica ne bo odločila preživeti Valentinovega doma ob svečah, bolj ji bo ustrezalo druženje tam, kjer se nekaj dogaja. Zaželela si bo plesati in se veseliti do jutranjih ur.

Kaj podariti tehtnici?

Rože za žensko tehtnico morajo biti lepe in šik, glasba mora biti prefinjena, restavracija dobro izbrana in uglajena. Pričakujte, da se bo brezhibno oblekla, zato izberite primeren ambient. Moški tehtnica bo najbolj predel od ugodja, če ga povabite na izlet.

ŠKORPIJON

Kaj si misli o Valentinovem škorpijon?

Škorpijoni boste letošnje Valentinovo najbolj cveteli, saj se bo luna nahajala v vašem znamenju. Torej prihaja še več strasti, sproščenosti in želje po dogajanju v spalnici. Preveč romantičnim vzgibom se boste izogibali.

Kaj podariti škorpijoni in škorpijonki?

Škorpijon je naravni zapeljivec in najbolj se bo razveselil kakšnega izvirnega intimnega darila. Praznujte s škorpijonko v zasebnem lokalu, rada ima temne, skrivnostne kraje, z zaključkom v spalnici.

Kako vaše znamenje doživlja Valentinovo?

STRELEC

Kaj si misli o Valentinovem strelec?

Strelec, vedno pripravljen na pustolovščino, komaj čaka na praznik zaljubljenih, saj bo lahko presenetil vse, ki so mu pri srcu. Strelec rad odkriva nova obzorja, zato se bo na dan zaljubljenih odločil za nekaj vznemirljivega, morda bo načrtoval divjo vožnjo z romantičnim piknikom.

Kaj podariti strelcu in strelki?

Strelec bo vesel vsake malenkosti, najbolj pa tega, da si boste znaj vzele čas in se mu spontano prepustile. Strelka se bo razveselila, če ji boste izdelali filmček, z vajinimi skupnimi fotografijami iz potovanj.

KOZOROG

Kaj si misli o Valentinovem kozorog?

Kozorogi so zahtevni, tudi na dan zaljubljenih. Prepričajte se, da je darilo zanje nekaj kakovostnega. Težko si zaradi svojega natrpanega urnika odtrgajo čas za ljubezen, vendar si bodo letos znali ugoditi, saj jim manjka nekaj sladkega.

Kaj podariti kozorogu ali kozoroginji?

Za kozoroginjo je najboljše Valentinovo darilo nakit, ki mora biti kakovosten in eleganten. Kozorog se bo razveselil praktičnega darila, takšnega ki ga bo lahko uporabil tudi pri svojem delu.

VODNAR

Kaj si misli o Valentinovem vodnar?

Vodnar je prijazen in ne pretirano romantičen. Valentinovo sprosti pri njem pozitivne signale, pripravljen se je zabavati, vendar raje v družbi, kot v dvoje. Rad pleše, zato je to najboljši predlog za njegov dan zaljubljenih.

Kaj podariti vodnarju ali vodnarki?

Moški vodnar je vsekakor nenavaden in ceni darilo, ki je drugačno. Podarite mu nekaj izjemnega, unikatnega in osvojili ga boste. Vodnarka se zna visoko ceniti, zato pričakuje malce dražje darilo.

RIBI

Kaj si misli o Valentinovem ribi?

Ribi obožujejo praznovanje ljubezni v kateri koli obliki, zato je to znamenje, ki komaj čaka na dan zaljubljenih. Pripravlja se že nekaj dni prej in seveda zna poskrbeti, da je zvečer vse čudovito, harmonično in predvsem obarvano z ljubeznijo.

Kaj podariti ribi?

Ribica bo najbolj vesela masaže, obarvane z aromaterapijo. Razveselila se bo tudi povabila na romantično večerjo. Moški rojen v tem nežnem znamenju se bo najbolj razveselil nežnih objemov.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi PARTNERSKI ODNOSI IN ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJ