Kaj potrebujete, da bodo prazniki še lepši?

Kaj je tisto, kar nujno potrebujete, glede na vaše astro znamenje, da bodo prazniki fenomenalni?

Kako ustvariti harmoničen praznični čas. Preverite!

OVNICA
Planeti te v prazničnih dneh vodijo v to, da se ti čim več dogaja. Še posebej previdna bodi v božičnem obdobju. Saj se ti takrat lahko v mislih pojavi kakšen trenutek nezadovoljstva, ki se ga čim prej znebi. Izogibaj se nerodnim temam pogovorov v krogu družine. Ne glede na tvoj status razmerja, boš med prazniki potrebovala ljubezen!

BIKICA
Bikice, med prazniki boste hrepenele po spremembah in zalotile se boste, kako težko ste same. Vzdušje bo med prazniki prijetno, čeprav tvegate, da se boste v manjšem družinskem krogu dolgočasile. Potrebovale boste najslajše dobrote. Tokrat vam bo čisto vseeno, če pridobite kakšen odvečen kilogram, saj so prazniki vendar namenjeni uživanju.

DVOJČICA
Praznični čas bo zate, če si dvojčica malce stresen, saj rada tekaš po vseh trgovinah in se trudiš ujeti čim več akcij. Ravno zato čez praznike nujno potrebuješ sprostitev v miru, v manjši družbi. Nauči se reči ne, ko boš želela biti malce sama s sabo. Prijateljica pa te bo vztrajno prepričevala, da moraš na zabavo, tudi če si utrujena.

Najboljši prazniki

RAKICA
Prazniki so zate, če si obkrožena z najbližjimi popoln čas. Rakice, rade preživljate praznike z družino in otroki. To je odlična priložnost za nekaj resničnega kakovostnega časa preživetega skupaj. Za najboljše praznike boš potrebovala čim več iskrenega in pristnega druženja. Seveda brez odvečnih ter nepotrebnih napetosti in sporov.

Kaj narediti, da bodo prazniki še lepši?

LEVINJA
Če si levinja, boš poskrbela, da bodo tvoji prazniki popolni. Za to odlično energijo pa boš potrebovala malo več prilagajanja. Planetarne kombinacije bodo poskrbele, da bo praznični čas napolnjen z ljubeznijo in romantiko. Ne glede na to, ali si v zvezi ali si samska. Če se boš znala prilagoditi tudi željam bližnjih, lahko pričakuješ neverjetno pozitiven čas.

DEVICA
Če si rojena v znamenju device, bo tisto nekaj, kar bo še kako polepšalo praznike družba tvojih zvestih prijateljev. Še posebej tistih, ki jih poznaš že dlje časa. Ne skrbi preveč, tudi če se boš zaradi nakupov daril soočala z denarnimi težavami. Lahko se zaneseš na svoje prijatelje in družino, ki ti bodo ves čas na voljo, da te podprejo tako ali drugače.

Najboljši prazniki

TEHTNICA
Tehtnice, prazniki bodo prijetni, vendar za še boljšo voljo potrebuješ soočenja s tistimi prijateljicami, ki jih ne razumeš že dlje časa. Tvoja ostrina bi lahko povzročila kakšen konflikt. Če te bodo preveč silile v tisto, česar ne želiš. Odgovori, do katerih se boš prikopala med prazniki bodo odlična iztočnica za vstop v novo leto.

Naj bo praznični čas poseben…

ŠKORPIJONKA
Če si škorpijonka, zaradi vsega kar se ti dogaja, o praznikih najprej ne boš razmišljala najbolj optimistično. V resnici boš rahlo zaskrbljena in pod stresom. Zato bo tisto, kar potrebuješ, da bodo prazniki lepši topel strasten objem ljubljene osebe, ali simpatije, ki ti že dlje časa v mislih ne da miru. Poskusi čim več trenutkov nameniti ljubezni, saj si boš s tem ustvarila več lepih spominov.

STRELKA
Strelka, prazniki so zate najljubši čas. Odlično razpoložena boš, vitalna in polna zanimivih predlogov za aktivno preživljanje prostega časa. Vse kar še potrebuješ je, da si obkrožena z ljubeznijo. Ni pomembno, ali je to ljubezen, ki jo prejemaš od družine, prijateljev ali pa je to ljubezen prikupnega fanta. S katerim boš skozi praznike želela preživeti več časa.

Najboljši prazniki

KOZOROGINJA
Merkur bo med prazniki zmotil tvoje načrtovanje in povzročil, da bodo stvari začele nekoliko zamujati. Vse skupaj lahko povzroči napetosti in nesporazume med tabo ter družinskimi člani, zato med prazniki nujno potrebuješ več razumevanja, še posebej, če si obkrožena s tistimi, ki so drugače misleči kot ti. Napetosti bodo kmalu pozabljene in prazniki bodo sproščeni.

Poskrbite za odštekane dni, polne topline

VODNARKA
Če si vodnarka, boš v prazničnih dneh potrebovala predvsem zdravo mero. Na vseh področjih te bo vodila močna želja po dogajanju, veseljačenju in zapravljanju. Vendar se lahko, če se ne boš malce nadzirala vse skupaj kočna v negativni smeri, seveda s prazno denarnico. Z veseljem boš obdarovala tiste, ki jih imaš rada, ne da bi pri tem upoštevala svoj proračun.

RIBICA
Ribica, čeprav boš med prazniki obkrožena z družino, lepo obdarovana in notranje pomirjena, boš nekoga močno pogrešala. Hrepenela boš po toplih, romantičnih prigodah, ki jih tvoji prazniki enostavno morajo vsebovati. Z veseljem se boš v spremstvu ljubljene osebe večkrat odpravila na sprehod, kjer se bodo prebudile tudi tiste najbolj subtilne energije.

Pripravljeno za: Cosmpolitan.si

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020