Vas zanima, kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju kozoroga?

Venera v kozorogu bo na prvo mesto postavila tiste, ki ste ambiciozni, zagnani in predani. Obdobje, ki se je začelo 8. januarja in traja do 1. februarja ni najboljši čas za eksperimentiranje z novimi zadevami, ker vas bo v resnici zanimalo le tisto, kar veste, da vam je všeč. Venera, ki predstavlja ljubezen, ustvarjalnost, privlačnost, odnose, denar in finance postavlja v kozorogu na prvo mesto finance in plezanje po karierni lestvici. Venera v Kozorogu je namenjena iskanju varnosti in racionalnim odločitvam.

V ljubezenskih odnosih boste hrepeneli po trdnosti in stabilnosti.

Vas zanima, kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju kozoroga?

Prihaja sicer domiseln odnos do spolnosti, vendar se boste strastem prepuščali težje kot običajno. Nekoliko boste staromodni, spremljala vas bo želja, da se umirite in ustvarite nekaj, kar traja. Da razkrijete zemeljsko čutnost, ki ima moč boste potrebovali več časa. Zelo boste zanesljivi in pričakovali boste, da se vaši bližnji ujemajo z vašo stopnjo odgovornosti. V negativnem smislu boste zaznavali priokus melanholije, ki vas lahko popelje globoko v temen prostor. Pomembno je, da imate ob sebi tiste,  ki razumejo vašo potrebo po zasebnosti.

Vse, kar boste v tem obdobju ustvarili, bo trdno zgrajeno in stabilno.

Še bolj se boste zavedali, da je ohranjate spoštovanja osnova za stabilno zvezo. S svojimi povezavami se boste rokovali dostojanstveno, čeprav nekoliko hladno. Kozorog je astrološko znamenje, za katerega je znano, da išče stabilnost z bogastvom in uspehom, Venera pa je tista, ki jo področje denarja zelo zanima. Vaš pristop do odnosov ter do kariernih premikov bo zelo resen in premišljen, povezan z zanesljivimi ljudmi.

Venera v kozorogu

Ne bodite presenečeni, če boste z Venero v kozorogu zelo resni, togi in celo arogantni.

Najboljše se boste počutili v družbi odraslih ljudi, ki imajo resen pristop do življenja. Zelo dobro se boste zavedali, da je bolje biti sam kot v slabi družbi. V odnosih se lahko pojavijo težave z izražanjem občutkov. Tokrat boste težko naredili prvi korak, ker vas bo strah pred zavrnitvijo malce ohromil. Težje se boste spontano spuščali v razprave, saj boste v ozadju obremenjeni z notranjimi podzavestnimi vibracijami.

Odzivi ne bodo tako drastični kot v preteklem obdobju, ampak resni ter obarvani z manjšo noto hladne energije. Zavestno se boste kakšni zadevi odrekli, če bo dišala po nestabilnosti. Pogrešali boste tudi spontanost in nenadne reakcije. Namesto da se pritožujete zaradi premalo dogajanja na področju čustev, se raje v tem obdobju poslovno obarvanih energij usmerite v napredek na področju dela ali izobraževanja. Lažje boste sprejemali tudi vse česar do sedaj morda niste želeli slišati ali razumeti.

Katera astrološka znamenja se bodo v času Venere v znamenju kozoroga najboljše počutila?

Najboljše se boste v obdobju Venere v kozorogu počutili rojeni v znamenju kozoroga, bika in škorpijona.

Kaj je tisto, kar bo najbolj izpostavljeno v obdobju Venere v kozorogu?

V obdobju Venere v kozorogu je pomembno da sledite svojim ciljem v realni smeri.

Pripravljeno za Sensa.si