Ste kača, kitajsko znamenje prebujenja?

Pomanjkljiv element ognja, energije, blokira nedejavnost kače. Kača, če deluje v skladu s svojimi pravimi energijami funkcionira izredno ognjevito, ker je njena značilnost akcija in reakcija. Konec življenja je za kače običajno zmagoslaven ali tragičen, kar je posledica njenih preteklih dejanj. Kača, kitajsko znamenje prebujenja je oseba, ki je posebna, drugačna.

Vaše znamenje je kača, če ste rojeni v letih: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

Kače na področju denarja dobro delujejo.

Običajno nimajo denarnih težav, saj so odlično opremljene in pripravljene za zadovoljitev svojih potreb. Po neuspehu, ki jim za vedno ostane koristna izkušnja se znajo nenavadno hitro pobrati na noge in seveda začeti znova, v svojem najboljšem slogu.

Če so v mladosti občutile pomanjkanje denarja ali ljubezni, tega nikdar ne prebolijo in včasih pozneje prav fanatično kopičijo bogastvo, ter postanejo zajedljive in zaprte vase. Skrbno zanjo ohraniti svojo zasebnost in zanimive skrivnosti.

Kača kitajsko znamenje prebujenja
Kača kitajsko znamenje prebujenja

Kača, kitajsko znamenje prebujenja je običajno filozof, oziroma nekdo, ki zelo rad razpravlja.

Zelo vljudni, lepo govorijo, imajo izbran okus za dobre knjige, hrano, glasbo in ostale oblike sproščanja. Elegantno se oblačijo in vedno pustijo poseben, unikaten vtis.

Izogibajo se neresnim površnim pogovorom in lahkomiselnim ljudem, ki ne dosegajo globine. Znajo biti radodarni, ampak tudi neusmiljeni, kadar želijo na vsak način doseči pomemben cilj. Brez okrevanja, ko so v slabi koži odstranijo vsakogar, ki jim stoji na poti. Predvsem se zanašajo na svoje lastno mišljenje in presojo, zato podpirajo individualizem.

Kače pa znajo biti tudi zelo zahtevne in oblastne, hkrati pa tudi izredno nezaupljive.

Nikdar ne odpustijo neizpolnjene obljube. V hujših situacijah postanejo nevrotične ali celo paranoične. Njihovo nasprotovanje je tiho in globoko zakoreninjeno. Pomembna sta ji emocionalna in materialna varnost.

Kača, kitajsko znamenje prebujenja je običajno prava čudovita ženska.

Njena hladna, mirna, elegantna lepota je skoraj hipnotična. Deluje ležerna in umirjena, vendar njeni preračunljivi možgani nikdar ne mirujejo. Potrebuje popolno intelektualno svobodo in neodvisnost.

Kača lahko na ljudi napravi slab vtis, saj se jim zdi, da je zahrbtna, zvita in polna vragolij. Včasih se je na Kitajskem kačo imenovalo ‘Mali zmaj’, saj po videzu spominja na zmaja. Pod mirnim videzom kače se skriva večno goreče srce. To so družabne ženske z izredno pozitivnim razpoloženjem. Kača je pripravljena sprejeti izziv in se vedno zelo potrudijo, da bi dobro končala nalogo. Njihova ljubezen je lahko zelo sladka.

Pripravila T.C.

Preberite tudi KATERE SO VEDNO UREJENE ŽENSKE, KI IMAJO DOVRŠEN STIL?