Dnevni horoskop za torek 8. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 8. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 8. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 8. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zapomnite si, da nič ne more preprečiti človeku s pravo miselno naravnanostjo, da bi dosegel zastavljene cilje. Danes je svetovni dan oceanov in dan Primoža Trubarja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tudi če se danes znajdete v časovni stiski, bodite iznajdljivi in vse skupaj vam ne bo predstavljalo večjih težav.

dnevni horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 20.47 uri preide luna v znamenje dvojčka

Dopoldan, ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zvečer ko se luna premakne v znamenje dvojčka, prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe ali telovadbo. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Danes praznuje Marijana Brecelj: Astro profil

S svojim inteligentnim pristopom, ki ga Marijani podarja Sonce v znamenju dvojčkov točno ve, kaj si želi. Je dober organizator, ki se rad giblje in potuje, prav tako obožuje literaturo. Tolerantna, optimistična in ljubezniva ima vse pogoje za uspeh. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije so zelo visoke. Strmi po svežem vetru, spremembah in novih reformah. Ima močno osebnost in mnogo prijateljev.

S svojo povečano inteligenco in prodornim razumom, ki ju omogoča Luna v znamenju tehtnice je sposobna biti dober mediator. Je umirjena in diplomatska govornica ali bralka.

Odlično se zna tudi izražati na področju umetnosti. Ker ne mara konfliktov, zapletov in glasnega govorjenja, se velikokrat v življenju enostavno prilagodi in se ne postavi zase, saj ji ni do prepiranja. Ker je nežna, poštena in umirjena, pričakuje to tudi od drugih, zato velikokrat pristane v razočaranju in nemočna. Označujejo jo sreča, priljubljenost in velikodušnost. Odlično se znajde s kuhalnico in ceni svoje udobje.

Branje je popotovanje skozi čas.

Carl Sagan

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Nace Simončič, slovenski gledališki igralec
  • Anton Čeh, slovensko-hrvaški dirigent in skladatelj
  • Bonnie Tyler, valižanska rockerska pevka, kitaristka
  • Ivo Sanader, hrvaški politik
  • Lindsay Davenport, ameriška teniška igralka

Že od leta 2010 je 8. junij, dan Primoža Trubarja. Spominski dan avtorja prve knjige v slovenskem jeziku in pobudnika oblikovanja zavesti o enotnosti slovenskega kulturnega, jezikovnega prostora. Na današnji dan v Sloveniji poteka Referendum o zakonu o varovanju arhivskega gradiva. Prehod Venere prek Sončeve ploskve. Rodil se je Danilo Bučar, slovenski skladatelj, dirigent in Aleš Bebler, slovenski diplomat. Rodila se je tudi ameriška pevka Bonnie Tyler in bobnar skupine Van Halen, Alex Van Halen. Umrl je Anton Melik, slovenski geograf in Miško Kranjec, slovenski pisatelj.

Kakšne energije bodo danes zajele področje čustev in ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo danes na področju čustev in ljubezni prisotno veliko topline in prijaznih besed.

Katera astro znamenja boste skozi dan najbolj trmasta?

V današnjem dnevu boste najbolj trmasti rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in device.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj boste zaradi vpliva lune, ki se bo skozi dan nahajala v biku narobe razumeli. Na vidiku je nekaj več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o vsem skupaj dobro razmisliti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadeve se bodo uredile po naključnem pogovoru, ki se bo začel nekoliko drugače. Dobili boste boljši občutek glede ljubezenskega področja, saj vas spremlja optimistična energija.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju dela se morate bolj potruditi, tudi zato, da nekaj nadoknadite. Za težave je kriva tudi negotovost na čustvenem področju, kjer se odločate med pomembnima možnostma.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vam bo pokazal, da je med vama veliko nedorečenega. Resnica bo več kot očitna, marsikaj se bo zvečer, ko luna preide v dvojčka pozitivno razpletlo, brez večjih obremenitev in zastojev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na čustvenem področju bo zaradi lune v biku nekaj nejasnega, kar vas bo močno vznemirilo. To bo vidno ob pogovoru, ki se bo razvil nepredvidljivo in v nenavadnih okoliščinah.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tisti, ki vas obdajajo, vas bodo danes le s težavo razumeli. Morda mislite, da imate prav in zagovarjate svoje stališče, vendar ne vztrajajte pri tem za vsako ceno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko boste razmišljali o materialnem področju, ki ni v najbolj blestečem stanju. Poskusite poiskati kakšno dobro rešitev, ki bi vam lahko dolgoročno prinesla boljše energije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skozi dan, ko bo luna v biku, odmislite vse vaše običajne strahove ali zavore in se spontano podajte novim rešitvam naproti. Zanimivo bo v družbi nekoga, ki vam je že dolgo všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Od nekoga boste skozi dan, ko boste z luno v biku trmasti zahtevali več, kot vam je pripravljen dati. Morda preveč komplicirate, okoliščine pa zahtevajo iskanje srednje rešitve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S starimi težavami se boste z zemeljsko energijo skozi dan spoprijeli popolnoma drugače kot doslej. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko pridobite, le vztrajati morate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste uspeli tudi s težjimi zalogaji, saj boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni kot ste običajno. Čisto nič vam ne bo pretežko, veselili se boste uspeha.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Topla srčna energija lune v znamenju bika vas povezuje z nekom, s katerim se le fizično privlačita. Posvetili se boste svojim notranjim zaznavam, ki vas bodo prebudile.

Vas zanima: LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali MESEČNI HOROSKOP JUNIJ