Dnevni horoskop za torek 4. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 4. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes spremembe pretvorite v delovanje, nikar pa jih ne prepuščajte drugim.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe v današnjem dnevu neizbežne. Ideje, ki ste jih toliko časa kopičili v sebi, pogumno pokažite in poiščite tisto, kar vam pripada.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

Danes z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Nicolas-Jacques Conté, francoski slikar, izumitelj
Janez Stanovnik, slovenski pravnik in politik
Jaser Arafat, palestinski voditelj
Barack Obama, ameriški predsednik
Severa Gjurin, slovenska glasbenica

Na današnji dan Josef Ressel prvič preizkusi svoj ladijski vijak. Umrl je Dušan Pirjevec, slovenski književni kritik in Hans Christian Andersen, danski pisatelj, pesnik. Rodil se je slovenski literarni kritik in zgodovinar Fran Levec, kot tudi ameriški džezovski glasbenik Louis Daniel Armstrong, Satchmo.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop AVGUST 2020

Dnevni horoskop: torek 4. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi sami niste popolni. Sprejmite odgovornost in sodelujte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vseh prebliskov, ki vas bodo obhajali, ne boste zmogli zadržati samo zase. Nastopali boste vročekrvno in pogosto brezglavo, zato zaradi lune v vodnarju pazite na jezik. Globoka čustva bodo iskala odgovore.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Simbolika današnjega dne bodo prebliski, ki bodo zaradi energije vodnarja povezani s prihodnostjo. V veliki meri vas bo spremljala drznost, ki bo najbolj izražena na čustvenem področju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar v današnjem dnevu ne hitite s podpisovanjem pogodb in resnimi dogovori. Nekaj možnosti je, da v naslednjih dneh pride do spremembe, zaradi katere si boste želeli premisliti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker se pri delu s pomočjo lune v vodnarju junaško držite tudi v težkih razmerah, lahko upate, da vaš trud ne bo poplačan samo s hvalo temveč tudi s finančnimi sredstvi, ki bodo še kako dobrodošla.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 4. avgusta 2020

Vaša dejanja bodo imela danes veliko težo, čeprav se lahko sprva zdi, da jih nihče ne opazi. Če dobro pogledate, pa boste opazili, da marsikdo ponavlja za vami in upošteva vaše nasvete.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes bo zaradi vpliva lune v vodnarju zelo prijetno. Svežina vas bo ujela pri pogovorih in izmenjavi mnenj. Pomembno bo, da boste svojo energijo znali usmeriti in tako narediti korak naprej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pojavila se bo nejasnost, ki je nikar preveč brezbrižno ne spreglejte. Najprej se pogovorite z ljudmi, ki so neposredno vpleteni v situacijo, ki je za vas še kako pomembna. Lepa beseda lepo mesto najde.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaša pričakovanja v ljubezni bodo danes, ko je luna v vodnarju upravičena. Odlično se boste ujeli z osebo, s katero ste se pred nedavnim zbližali. Pri vezanih lahko pride do močne želje po spremembi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno je pred vami dan brez napornih posebnosti. Bolj kot vi je sicer za to zaslužen nekdo drug, ki pa se mu nedvomno ne boste pozabili primerno zahvaliti. Prijeten bo tudi vpliv lune v vodnarju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Romantično bo danes na področju ljubezni in ujeli se boste v val prelepe strasti. Odkriti bo potrebno, kaj bi lahko še spremenili. Nekaj več ustvarjalnosti in kreativnosti se bo pričakovalo v povezavi z delom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na delovnem mestu danes preudarno ravnajte z velikimi projekti, saj nočete dodatnih dolgov in zapletov. Z ljubezenskim izbrancem potrebujeta dolgoročno vizijo in bolj globok pogovor.

Ne zamudite TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG in Tedenski Lunin horoskop