Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 3. avgusta do 9. avgusta

V ponedeljek prihaja ob 17.59 Polna luna, ki se bo tokrat v znamenju vodnarja razbohotila na vseh področjih. Pričakujte hitre reakcije, napredne misli in občutek, da morate nujno nekaj spremeniti, čeprav se lahko kasneje izkaže, da tveganje žal ni bilo učinkovito. Upoštevajte, da morajo besede včasih privreti na plano, da se zadeve začnejo reševati. Tudi na poslovnem področju se zadeve ne bodo reševale tako bliskovito, kot boste želeli, potrebno bo izpostaviti prilagodljivost.

Torek bo razgiban dan, saj boste z luno v zračnem znamenju pozitivno naravnani in pripravljeni na nadaljevanje kakršnekoli zgodbe.

Ljubezen bo optimistično usmerjena, sedaj je pravi čas da se soočite, saj boste zelo iskreni in direktni. Več časa boste preživeli na spletu ali mobilniku, v iskanju novih trendov in informacij.

V sredo se boste prebudili z nežno energijo, ki jo prinaša luna v znamenju rib.

Sanje se bodo razpršile in domišljija bo tista, ki vam lahko pomaga razumeti in nadaljevati. Čeprav boste bolj tihi, umirjeni in zaverovani vase, vam bo druženje z bližnjim nekakšna rešilna bilka. Želeli si boste prijetnih vibracij, ki jih lahko pričakujete še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju.

Black And White Moon GIF - Find & Share on GIPHY

V četrtek bo priporočljivo  sprejeti zadeve takšne kot so in se prilagoditi tistemu, kar se bo dogajalo v vašem okolju.

Na področju dela in denarja se zadeve ne bodo reševale tako ugodno, kot ste načrtovali, potrebno bo izpostaviti prilagodljivost. Prišli boste do novih spoznanj, ki bodo vodila korak naprej, tudi kar zadeva vašo zavest.

V petek boste dopoldne bolj občutljivi, zasanjani in ne preveč zgovorni.

Ob 15.04 preide luna v znamenje ovna, kar bo povzročilo, da boste navdušenje širili kjerkoli se boste pojavili.  Ker boste tako zelo hiteli, bodite pozorni, da ne boste v naglici spregledali kakšne pomembne zadeve. Tisto, kar si boste zapičili v glavo, boste dosegli, vendar bolj s pogumom. Nobenih težav ne boste imeli s tem, da sami sebe postavite na prvo mesto in se zadovoljno nasmehnete, tudi v nedeljo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN