Dnevni horoskop za torek 3. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 3. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 3. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 3. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V odnosih bo čutiti veliko humorja, nekaj nemira in manjše težave s prilagajanjem, ki vas lahko popeljejo do razmišljanja o spremembah.

Horoskop nasvet za današnji dan: Končno boste lahko odvrgli vse kar je nekoristno in vse odnose, ki slabo vplivajo na vaš razvoj in počutje zaključili.

dnevni horoskop
Lunin dnevni vpliv

Luna je v znamenju dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec. Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih.

Če človek z zaupanjem sledi svojim sanjam in se trudi živeti, tako kot si je zamislil, bo doživel uspeh, ki si ga ni mogel prej niti predstavljati.

Henry David Thoreau

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Princesa Kristina Švedska
  • Jean-Pierre Raffarin, francoski predsednik vlade
  • Osvaldo César Ardiles, argentinski nogometaš, trener
  • Martin Atkins, angleški bobnar
  • Špela Bračun, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan je bila ustanovljena košarkarska liga NBA. po petletni gradnji odprta panoramska cesta čez Großglockner. Calvin Coolidge postane 30. predsednik Združenih držav Amerike. Pričetek zavezniške intervencije pri Vladivostoku. Krištof Kolumb iz Palosa odrine na svojo prvo pot. V Milanu se odpre operna hiša La Scala. Rodil se je Clifford Donald Simak, ameriški pisatelj in Alojz Gradnik, slovenski pesnik, prevajalec. Rodil se je tudi ameriški filmski igralec Ramón Estevez, bolj znan kot Martin Sheen. Umrl je Vilko Ovsenik, slovenski glasbenik in Slavko Grum, slovenski dramatik.

Ob zmagi si zaslužiš penino in ob porazu jo potrebuješ!

Napoleon Bonaparte
Katera znamenja zodiaka se bodo danes znala popolnoma sprostiti?

V današnjem dnevu se boste znali popolnoma sprostiti rojeni v zračnih znamenjih.

Na katerem področju bo danes vladala največja zmešnjava?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo vladala prava zmešnjava na področju dela in denarja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP AVGUST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dela bo v današnjem dnevu več kot dovolj, vi pa boste pripravljeni tudi narediti še več, samo da bi se izpostavili. Ostane pa še dilema glede ljubljene osebe, ki vam ne sledi tako kot si želite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Samskim bikom bo ponovno ogrelo srce nekaj, kar boste slišali preko prijateljev. Obstaja celo možnost, da boste nekoliko zapostavili ostale. Vezani pa se malce bolj ozrite vase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ugotovili boste da ste v preteklem obdobju veliko naredili in da vas ljudje občudujejo, saj se zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Ohranite tudi tokrat dobre energije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse se bo vrtelo okoli ljubezni. Luna v dvojčkih bo poskrbela, da se bo v vašem življenju precej pogrelo na tem področju, saj boste željni ljubezni in bližine. Marsikateri odnos bo dobil drugačen epilog.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ste prijateljska oseba, ki je pripravljena pomagati, kar boste z veselem v določeni situaciji tudi pokazali. Želite čiste račune, krivica vas boli, zato boste želeli določeno zadevo razčistiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Gneča v službi bo zaradi lune v dvojčkih nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na delo. Privoščite si večkrat prijeten obred, ki vas lahko pomiri. Četudi je to samo kava.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaše misli bodo z zračno energijo begale iz ene skrajnosti v drugo. Razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na trenutke boste pa pozno zvečer tudi nasmejani in sproščeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pri delu vas bodo pohvalili. Čeprav nimate veliko izkušenj, vam bo vse skupaj zelo pisano na kožo. Vaši dobri lastnosti pa bosta tudi neverjetna vztrajnost in neuničljivost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse se premika naprej hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite sodelovanje, ki vam nikakor ni všeč. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj nestrpni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Notranji nemir bo tokrat zaradi lune v dvojčkih del vas, zato ga čim prej sprejmite in se naučite z njim živeti. Ne pozabite na dejstvo, da lahko mirno zaprosite za pomoč druge ljudi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate odlično priložnost za dodatni zaslužek. Srce vas bo opozarjalo pred napakami, vendar se vas bo zaradi lune v dvojčkih ves čas dotikal nemir, kar pa vas ne bo najbolj navdihovalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, izkoristite jo, še posebej tokrat, ko se luna nahaja v znamenju dvojčkov.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP