Dnevni horoskop za torek 27. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 27. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 27. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 27. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Premislite, kako naprej in ali je vse kar se dogaja vredno tolikšnega razburjanja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odločitve boste prestavili za kasnejše dni, bolj boste prisluhnili notranjemu glasu, kdor zna brenkati na vaše strune, bo imel korist.

horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze.

Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes praznuje Jonathan Rhys Meyers: Astro profil

S Soncem v 7. Hiši leva je vztrajen in priljubljen. Veliko razmišlja, analizira, vendar na diplomatski način. Pripravljen na zmago izžareva ponos in samozavest. Kljub temu da deluje zelo samozavestno, se mu v življenju vrstijo obdobja, ko se bori sam s sabo in strmi k večji odločnosti. V odnosih je odločen in vsekakor usmerjen k materialnim dobrinam, ki mu prinašajo zadovoljstvo.

Luna v znamenju strelca mu daje optimizem in flegmatično noto, zato na ljubezenskem področju z neuspehom in razočaranji ni preveč obremenjen. Primanjkuje mu planetov v zemeljskih znamenjih, zato je večkrat nerealen in poln nenavadnih pričakovanj, ki se večkrat ne izpolnijo kot si je zamislil. Pretirano je ponosen in nagnjeni k pretiravanju. Zelo se boji, da ne bi drugi imeli slabega mnenja o njem.

Ni tako dobrodejne in močne ljubezni, kot je ljubezen, izražena v prijateljstvu.

Laurens Van Der Post

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Enrique Granados, španski skladatelj, pianist
  • Mark Lazarevič Levi, ruski pisatelj
  • Mario del Monaco, italijanski tenorist
  • Pina Bausch, nemška koreografinja
  • Cassandra Clare, ameriška pisateljica

Na današnji dan Avstrija postane neodvisna država. Federativna ljudska republika Jugoslavija odpre avtomobilsko cesto Zagreb—Beograd, ki je bil prvi razdelek avtoceste Bratstva in enotnosti. Clement Attlee sestavi novo britansko vlado. Konec osmih olimpijskih iger. Raziskovalci na torontski univerzi pod vodstvom Fredericka Bantinga odkrijejo hormon inzulin. V Celovcu ustanovljena Mohorjeva družba. Uradno odprtje železniške proge med Ljubljano in Trstom. Rodil se je Kukai, japonski budistični menih in Alexandre Dumas sin, francoski pisatelj. Umrl je Ivan Regen, slovenski biolog in Gertrude Stein, ameriška pisateljica.

Kaj vam prinaša v današnjem dnevu konjunkcija med Luno in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje močne in intenzivne sanje ter bogato domišljijo.

Katera znamenja boste danes bolj občutljiva in nevzdržna?

V današnjem dnevu boste bolj občutljivi in nevzdržni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nežna energija lune v znamenju rib prebuja speča čustva in vas vodi v kreativno delovanje. Ne skrbite, tokrat bo vaš talent še kako opažen s strani iskrenih in zanimivih ljudi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sanjate o spremembi, vendar se zanjo zaenkrat še niste pripravljeni žrtvovati. Najprej rešite vse kar je staro in kar se komplicira, nato prihaja čas za nove in nepoznane zadeve.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaželeli si boste iskrenega pogovora, saj boste pričakovali spoznanja in odgovore, ki vas bodo pravilno usmerili. Z vplivom lune v znamenju rib vam konflikti ne bodo dišali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nobena stvar ni tako grozna da je ne bi mogli razrešiti, zato se čim prej odločite in naredite korak, s katerim lahko morda celo napredujete na osebnem ali ljubezenskem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spoznali boste, da se določene zadeve za vaš okus morda preveč komplicirajo, zato se boste za trenutek ustrašili ter temeljito še enkrat razmislili o določenih stvareh, ki niso najbolj jasne.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nečesa ne razumete dovolj, da bi se lahko odločili v pravi smeri. Potrebujete še nekaj dodatnih potrditev ter morda tudi kakšen nasvet osebe, ki se na vse skupaj dobro spozna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Luna v znamenju rib bo poživila vašo domišljijo, zato se boste lažje znašli, tako v karieri kot tudi pri ljubezenskih zadevah. Prijetna komunikacija bo dišala po simpatičnih komplimentih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Morda bo danes za vas vse skupaj preveč mirno in preveč zasanjano, zato se boste trudili popestriti vse skupaj s kakšnim zanimivim, strastnim ter žgečkljivim predlogom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razmislite, kdo je tisti, ki vam vedno skuša stati ob strani in vas spodbuja pri vsem, za kar se odločite. Prenehajte se neprestano obremenjevati s tem, kaj si o vas mislijo drugi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S trdo in hladno energijo danes ne boste uspeli, saj se luna nahaja v znamenju rib in zahteva od vas umirjen, prijeten in predvsem iskren odziv. Sprostite se, saj bo marsikaj lažje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zašepetajte tisto kar se vam odvija v mislih in z iskreno ljubezensko povezavo bo dan v trenutku lepši. Samski vodnarji boste imeli v spletnih klepetalnicah neverjetno srečo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bojazni da vam nekaj, kar si močno želite ne bo uspelo se čim prej znebite, saj je to faktor, ki vas samo ustavlja in vam jemlje energijo, ki bi jo lahko uporabili v veliko bolj koristni smeri.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG