Dnevni horoskop za torek 26. maja 2020

Dnevni horoskop za torek 26. maja 2020
Dnevni horoskop za torek 26. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 26. maja 2020

Dnevni horoskop za torek 26. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja, da boste lažje izkoristili svoje potencijale. Horoskop smernica za vsa znamenja: Danes razmislite o tem, kako pogosto strahovi vezani za preživetje in materialno varnost usmerjajo vaše misli.

Dnevni horoskop torek
Dnevni horoskop torek

LUNA JE V ZNAMENJU RAKA

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko.

Življenje nas je naučilo, da ljubezen ni zrenje drug v drugega, temveč zrenje v isto smer.

Antoine de Saint-Exupery

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Albert Sirk, slovenski slikar
Janez Jalen, slovenski pisatelj
John Wayne, ameriški filmski igralec
Lenny Kravitz, ameriški glasbenik, pevec judovskega rodu
Helena Bonham Carter, angleška filmska igralka

Na današnji dan se je rodil pripovednik in dramatik Janez Jalen, slovenskim bralcem znan po trilogiji Bobri. Rodil se je danski prestolonaslednik Frederik – Frederik Andre Henrik Christian. Umrl je ameriški režiser Sydney Pollack.

Dnevni horoskop za današnji dan, torek 26. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo, ki se povsem razlikuje od vaših dosedanjih predstav, vas bo popolnoma prevzel. Vodila vas bo predvsem prebujena radovednost, ki vas lahko še nekaj časa drži pokonci.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z luno v znamenju raka niste najbolje razpoloženi, čeprav vam je jasno, da se določene vaše težave počasi končujejo. Premislite o svojem načinu življenja, ki bi ga bilo počasi potrebno spremeniti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Opažate, da imate nekaj skupnih točk s tistimi, ki vam lahko pomagajo k boljšemu počutju. Draga oseba upravičeno zahteva, da ji danes prisluhnete, zato je nikar ne ignorirajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Postajate vedno bolj muhasti, saj preprosto nočete prepustiti vodilne vloge, ne glede na utrujenost in stres, ki je s to pozicijo povezan. V ljubezni se z vplivom lune v raku počasi podajte naprej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izredno samozavestni boste, zato se lahko podate v dobro družbo, ki vas vodi v razigranost. Predlagajte kaj novega, saj lahko svoje zamisli tokrat predstavite brez ovir.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 26. maja 2020

Danes, ko je luna v raku imate veliko priložnosti za tople in srčne odnose. Marsikomu, ki bo šel skozi težave, bo vaša sočutna in ljubeča narava prinesla več zadovoljstva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč ste z vplivom lune v raku navezani na določene zadeve in tako pravzaprav izgubljate svoj dragoceni čas. Pazite, če sodelujete s prijateljem, ki morda razmišlja popolnoma drugače.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z veseljem ugotavljate, da ste še vedno dovolj zagnani, posebno pri ustvarjalnem delu in kreativnih podvigih. Poskusite tudi kaj novega, kar vas bo še posebej zvečer razvedrilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na poslovnem področju lahko napredujete, toda počasi, korak za korakom in premišljeno. Poravnajte stare račune, posebno če ste dolžni nekomu od dobrih prijateljev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Mehka in počasna energija lune v raku vas bo zmotila in hkrati obremenila. Vi bi želeli čim prej naprej, v prihodnost ne pa da vas čustva, spomini in ljudje okrog vas vlečejo v preteklost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste imeli dovolj dobrih argumentov, zato se boste na poslovnem področju znova prebili v ospredje. Pričakujte pozitivne novice, posebno od tistih, ki jih vidite redko.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Še nekaj časa imate na razpolago do nove spremembe pogojev, zato jih izkoristite pametno, posebno če ste zapostavili nekaj ključnih poslovnih ciljev ali pa ste vsega že naveličani.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.

Avtor: Horoskop.si