Tedenski horoskop za obdobje 25.5.-31.5. 2020 napoveduje

Teden bo popestrila pozitivna energija, ki jo prinaša Sonce v znamenju dvojčkov. Že v prvih dneh tedna boste presenečeni nad sabo, česa boste sposobni. Težka naloga iz preteklosti ali nedorečen odnos, vse to bo v tem tednu postalo preteklost.

Zanimale vas bodo nove energije, hrepeneli boste po tem, da se čim več naučite. Teden bo obarvan z modrostjo v zanimivi obliki.

Ne boste pa najbolj osredotočeni in globoki, saj boste vse dojemali površno in zračno, kot znamenje dvojčkov, v katerem se bo do četrtka nahajal tudi Merkur. nato preide v znamenje raka, tako da ne bodite presenečeni, če boste konec tedna brez posebnega razloga užaljeni. Tedenski horoskop za obdobje 25.5.-31.5. 2020

Retrogradna Venera bo še naprej povzročala drastične situacije, v enem trenutku pozitivne, v drugem trenutku pa obarvane z veliko mero ljubosumja in nezadovoljstva. Mars v ribah bo okrepil vašo notranjo zaznavo in okrepil vašo moč.

Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete biki, levi in ribe, nekaj smole pa se obeta rakom, devicam in kozorogom.

Preberite tudi NAJSLABŠA KOMBINACIJA ZA PARTNERSTVO GLEDE NA ZNAMENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse se vam bo v prvi polovici tedna, ko se bo luna nahaja v raku, dogajalo zelo nepredvidljivo. Enkrat hitro, drugič zelo počasi in komplicirano. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, če boste dovolj potrpežljivi. Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prijatelji zvabili v družbo. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali, saj ste se v zadnjem času preveč zaprli vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Notranje boste v tem tednu zaradi Marsa v znamenju rib občutljivi in le s težavo boste v določenem odnosu naredili korak. Na čustvenem področju boste v sredini tedna bolj mirni, posebno če boste opravili z vsemi pomembnimi zadevami ob pravem času. Tudi za razne konflikte boste imeli dovolj energije. Raje boste prikimali in se še posebej konec tedna z vsem strinjali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V kolikor želite v tem tednu izboljšati določen odnos, boste morali igrati na odprte karte, drugače se vam bo vse zakompliciralo.

Ljubezenske vibracije bodo zaradi retrogradne Venere še nekoliko nejasne. Z malo občutka za partnerjeve želje boste lahko izboljšali odnos. Upoštevajte svoj šesti čut, ki vas vodi v pravo smer in se nikar ne zanašajte na prazne govorice, ki jih tokrat ne bo malo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomembno je, da ostanete v tem tednu močno osredotočeni na to, kar počnete. Z malo truda boste hitro uredili zoprne razmere in se vrnili k prijetnim obveznostim. Razpršena energija bo konec tedna tista, ki vas bo vodila k sreči in notranjem zadovoljstvu. Tokrat boste spoznali, kaj bo potrebno še spremeniti, da bi se lahko resnično razveselili in bili nekoliko bolj sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na pomemben podvig boste v sredo, ko lun preide v vaše znamenje dobro pripravljeni.

V ljubezenskih odnosih boste zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, kakšne so vaše notranje želje, po katerih hrepenite. Uspeh bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo krepiti. V nedeljo se vam končno odpirajo lepše priložnosti, zato bose začeli zaupati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh tedna prihaja povečana možnost ugodne rešite finančnih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. V ljubezni, bodo daleč na prvem mestu pogovori, ki odpirajo tudi skrite skrivnosti. Proti koncu tedna boste popolnoma sproščeni, saj bodo glavne naloge opravljene, načrti za prihodnost pa zelo natančno zastavljeni. Le ljubezen v tem tednu ne bo tako pozitivno usmerjena.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V tem tednu prihaja kljub štirim retrogradnim planetom nekaj zanimivih anekdot, ki vas bodo nasmejale in prebudile.

Vaša največja težava bo v tem, da ne zaupate dovolj v ljudi, ki vas obkrožajo, zato se vam ponavljajo dvomi. Delovno energijo boste znali v petek usmeriti v prave cilje, s katerimi ste zadnje čase nekoliko zaostajali. Zahteve boste uresničili. Nikar pa v kočljivi situaciji ne zadržujte besa v sebi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvih dneh tedna, ko bo luna v raku, boste obremenjeni in nervozni. Ubogljivost vam bo prinesla napredek in ustreznejše pogoje, zato se nikar preveč ne izpostavljajte. Vezani boste s partnerjem skušali napredovati. V čustvenem življenju prihaja možnost novosti in lepih priložnosti, ki vas bodo močno navdihnile in vam povrnile vero ter zaupanje v tisto kar si že nekaj časa po tihem želite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preverite v tem tednu osebne zadeve, saj ne bo možnosti za kasnejše popravke. Na vsako stvar boste odreagirali preveč čustveno. Vezane bo partner ranil z nepremišljenimi besedami, samski pa boste zaradi neke osebe začeli izgubljati zaupanje v iskreno ljubezen. Konec tedna boste končno dočakali pozitivno spremembo, ki vas bo popeljala v boljše vibracije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju dela se vam bo v sredo in četrtek, ko bo luna v levu povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje.

V boju za svoje pravice boste ostri, kar se vam bo tudi obrestovalo. Svojo resnost boste prenašali tudi na družinske odnose. Vse boste želeli imeti urejeno, pod nadzorom. V nedeljo bo vaša najboljša prijateljica narava, še posebej travniki in gozd.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V sredo, ko se luna zavihti v leva preverite vse podatke in ugotovili boste, da ste morda nekaj pomembnega izpustili. Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, zato se boste naloge lotili na pravi način, tokrat veliko bolj zbrano. V ljubezenskih odnosih si boste več časa vzeli v soboto, ko vam bo zelo pomembno, kako se ob ljubljeni osebi počutite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Uživali boste v izzivih in občutku neodvisnosti, zato vas bo najverjetneje zamikal kakšen tvegan, še posebej v sredo, ko bo luna v znamenju leva. Vaša moč bo naraščala tudi proti koncu tedna, ko boste veliko bolj odločni kot običajno. Tistim, ki se sami ne znajdejo, boste ponudili roko in se umirjeno pogovorili o vsem, kar se prepleta.