Dnevni horoskop za torek 24. novembra 2020

Dnevni horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 24. novembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 24. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dopoldne boste sanjarili in upali, popoldne pa boste pripravljeni vse kar ste si začrtali tudi popeljati v realno obliko.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Veste, da ste že veliko dosegli, a v tem še vedno ne najdete pravega zadovoljstva. Zato se boste pripravljeni bolj poglobiti vase in razmisliti, kaj sploh želite.

Dnevni horoskop danes
Dnevni horoskop

Danes ob 16.04 uri preide luna v znamenje ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Dan ne bo najbolj primeren za hujšanje, ustrezala vam bo pekoča hrana. Dan je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane, saj ugodno vpliva na vaša čutila. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol.

Danes praznuje Katherine Heigl: Astro profil

S Soncem v znamenju Strelca je privlačna, igriva in vedno optimistična, tudi takrat, ko že vsi ostali skoraj obupajo. Ascendent v znamenju Vodnarja jo še dodatno izpostavi, kjerkoli se pojavi, saj je nenavadna in odlično sprejeta zaradi svojega prisrčnega humorja. Ničesar se ne boji in nič ji ni težko, saj jo vedno vodi močan entuziazem, s katerim spretno premaguje vse ovire. Luna v Devici ji lahko povzroča preglavice na ljubezenskem področju, saj svojih čustev ne izkazuje na glas, ampak predvideva, da jih bo nasprotna stran sama zaznala. Venera v znamenju Škorpijona ji podarja gorečo strast in dejstvo, da se ji nasprotni spol težko upre.

Preverite: Vaše zvezde danes

Kaj pravi dnevni horoskop, torek 24. november 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Alfred Garjevič Šnitke, ruski skladatelj
  • Billy Connolly, škotski igralec, komik, glasbenik
  • Emir Kusturica, srbski režiser
  • Katherine Heigl, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Maria Höfl-Riesch, nemška alpska smučarka

Na današnji dan ameriški paleoantropolog Donald Carl Johanson in Tom Gray pri Hadarju v Etiopiji najdeta okostnjak avstralopiteka Lucy. Rodil se je Ignacij Žitnik, slovenski politik in Carlo Collodi, italijanski novinar, pisatelj. Umrl je Freddie Mercury, britanski glasbenik in Simon Gregorčič, slovenski pesnik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 24. november 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je naporno dopoldne z luno v ribah. Menili boste, da nekdo, ki vas sicer dobro pozna pričakuje od vas več, kot zmorete. Ne skrbite, nalogi boste kos, vendar vas bo zelo izčrpala.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne skrivajte danes dopoldne, ko bo luna še v ribah pravih čustev. Na kočljivo vprašanje bi lahko brez težav odgovorili, kot se spodobi. Vsaj popoldne bodite čim bolj dejavni, tudi glede rekreacije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V službi trenutno niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo sigurnost. Pozorni bodite tudi, da boste brali med vrsticami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Marsičesa dopoldne, ko bo luna še v ribah ne boste mogli končati natanko tako, kot ste si zamislili, ne glede na to, da se počutite pripravljeni. Lahko se obrnete na nekoga v družini, ki ve več.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskrbite popoldne, ko luna preide v ovna nekoliko bolj za svoje osebno počutje, saj niste v najboljši koži. Odklopite se in se poskusite narediti nekaj zase, ker napornega tempa ne boste več dolgo zdržali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 24. novembra 2020

Poskusite se popoldne kljub luni v ovnu umiriti in brzdajte slutnje, ki vas le zavirajo. Morda vas muči tudi nekaj več ljubosumja in lažje vam bo od trenutka, ko boste storili več za dvig samozavesti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar se dopoldne, ko bo luna še v ribah ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne morete se odločiti, toda čas neusmiljeno teče in še en dan vam bo minil, kot bi mignili z očesom. Bodite pozorni in dobro odprite oči, posebno ko vam bodo obljubljali nekaj novega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj zadovoljni. Čas je, da popoldne, ko luna preide v ovna naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa se vam je do sedaj izmikal.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste razdraženi. Izogibajte se nepreverjenim zadevam, saj se boste drugače lahko zapletli v prepire. Težave boste imeli predvsem s sodelavcem, s katerim imata skupno preteklost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nemirni boste, še posebej popoldne, ko bo luna v ovnu. Prav zato ne boste dovolj iznajdljivi. Pazite za volanom ter glede pomembnih dokumentov. Za svoje se borite s pravimi argumenti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste sposobni narediti manjšo spremembo na ljubezenskem področju. Vsakodnevnim težavam boste z lahkoto kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa in sproščene energije.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop ali Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!