Dnevni horoskop za torek 23. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 23. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 23. februarja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za torek 23. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Morali boste biti osredotočeni, da vam kakšna priložnost slučajno ne spolzi iz rok, notranje doživljanje pa bo zelo bogato.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne ustrašite se v današnjem dnevu neznanih področij, saj jih lahko z malo truda tudi vi kmalu obvladate.

horoskop
Luna v znamenju raka

Luna je v znamenju raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom.

Kaj pravi horoskop za torek 23. februarja 2021?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Kazimir Severinovič Malevič, ruski slikar
  • Karl Theodor Jaspers, nemški filozof
  • Erich Kästner, nemški pisatelj
  • Dakota Fanning, ameriška igralka
  • Princesa Estela, vojvodinja Östergötlandska

Na današnji dan je bilo prvo masovno cepljenje proti poliomelitisu z cepivom Jonasa Salka. Prvo zasedanje Evropskega sodišča za človekove pravice. Rodil se je ameriški glasbenik, član skupine Aerosmith Brad Whitford in britanska igralka Emily Blun. Rodil se je tudi Frančišek Lampe, slovenski pisec, filozof in Georg Friedrich Händel, nemški skladatelj. Umrl je John Quincy Adams, ameriški predsednik in Janez Drnovšek, slovenski politik, državnik. Umrl je tudi ruski pisatelj Aleksej Nikolajevič Tolstoj in slovenski pesnik, slikar Matjaž Kocbek.

Katera znamenja boste danes največ sreče našla v domačem okolju?

Najboljše se boste v domačem okolju danes počutili raki, kozorogi in škorpijoni.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 22. DO 28. FEBRUARJA 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmišljali boste o resnih stvareh, možnih zapletih in prihodnosti. Potrebovali boste neke vrste sprostitev, da se boste lahko spet vrnili na realna tla.

Luna v raku vam podarja umiritev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste začutili posledice utrujenosti, saj ste se v zadnjih nekaj dneh izredno naprezali in zdaj je čas, da nekoliko znižate prestavo. Tudi v odnosih z osebo, ki ne odstopa od svojega stališča.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaše osnovno vodilo na področju kariere bo danes, da se morate pokazati v najboljši podobi, tako v očeh nadrejenih kot v svoji notranjosti. Danes vam bo šlo delo dobro od rok.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ugotavljate, da vas pozitivno razmišljanje vodi k ugodnim rezultatom. Zato ostanite spontani in povejte svoje mnenje brez zadržkov. Tudi v ljubezni vam bo lažje, nekdo vam bo hitro odgovoril.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poudarite danes, ko bo luna v raku svojo erotičnost, saj delujete preveč predvidljivo. Bodite pa bolj pazljivi pri uporabi nekaterih izdelkov, saj se lahko pojavijo stranski učinki.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Današnji dan z vplivom lune v raku ne bo primeren za bliskovite odločitve. Najprej sklepajte in se nato premišljeno odločite. Izkoristili boste vse svoje prednosti, ki jih premorete.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste spoznali marsikaj, pred čimer ste prej zatiskali oči. To se prepogosto ponavlja, zato si naredite drugačen načrt, posebno na področju dela in denarja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Majhna hišna opravila bodo tista, ki lahko danes prinesejo plodne rezultate. Umetniške dejavnosti vam bodo pomagale in z luno v raku se boste ob njih odlično počutili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Življenje boste kljub občutljivi luni v raku zajemali z večjo žlico. Veselo bo tudi na delovnem mestu. Zdi se, da se bodo zadeve danes odvijale drugače od pričakovanega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prijetna presenečenja so očitno vedno za vogalom, le spregledati bi jih morali, kar pa z današnjim vplivom lune v raku, ki krepi vašo intuicijo niti ne bo težko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav ste zadnje dni ves čas delali in sledili napornemu ritmu dela, še ne pričakujte počitka. Ravno nasprotno, dela bo vedno več, vaša utrujenost pa se bo s tem sorazmerno stopnjevala.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Daleč v ospredju bo danes kljub luni v znamenju raka optimizem in tako boste zastavljenim nalogam in obveznostim kos. Zvečer sledi rekreacija, ki bo ugodna za vaše počutje.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop