Dnevni horoskop za torek 22. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 22. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 22. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 22. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Končno boste začeli zaradi direktnega Merkurja razumeti, zakaj se nekdo do vas tako čudno obnaša. Močno boste presenečeni nad odzivi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ostanite na trdnih tleh in počakajte da se nevihtno nebo dogajanja v vaši bližini razblini.

horoskop
Luna je v znamenju strelca

Danes ob 14.55 uri luna preide v znamenje strelca

Dopoldan prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti niso izključeni. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Hkrati boste močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje.

Lotite se reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Popoldan, ko bo luna v znamenju strelca boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju raka na vaše življenje?

Zaradi energije Sonca v znamenju raka, ki je nastopilo 21. junija ob 3.32 uri, boste čustveno ranljivi, vendar oboroženi s številnimi argumenti. Dokler ne pride do popolnega zaupanja, se ne boste prepuščali. Rak je vodno znamenje, ki je povezano z valovi čustev in vtisov. Nekateri valovi lahko postanejo razburkani, kar vas vodi do občutkov nejasnosti in nezadovoljstva.

Biti pripravljen pomeni že napol zmagati.

Miguel Cervantes

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Billy Wilder, ameriški filmski režiser
  • Meryl Streep, ameriška filmska igralka
  • Cyndi Lauper, ameriška pevka
  • Milan Jazbec, slovenski pisatelj in politik
  • Bojan Umek, slovenski dramski igralec

Na današnji dan belgijski izdelovalec glasbil Adolphe Sax patentira saksofon. Ameriški marinci se izkrcajo na Kubi. Leonid Brežnjev med obiskom ZDA podpiše dogovor o preprečevanju atomske vojne z medsebojnim dogovarjanjem. Rodil se je tudi Giuseppe Mazzini, italijanski politik, revolucionar in sir Henry Rider Haggard, angleški pisatelj. Umrl je Moritz Schlick, nemški filozof in Judy Garland, ameriška filmska igralka.

Ali se bo v današnjem dnevu zgodil kakšen planetarni premik?

Dnevni horoskop napoveduje, da se Merkur danes začne gibati v direktni smeri.

Katera astro znamenja se boste v današnje dnevu težko zbrala?

Danes se boste težje zbrali in osredotočili rojeni v znamenju leva, device in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na poslovnem področju zaradi prehoda lune v strelca čas, da prevzamete glavno vlogo. Če se ne boste zganili, bo nekdo drug prevzel zasluge za tisto, kar ste vi naredili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Premišljujete o novih nakupih in naložbah, možnosti, da bi popravili stanje na računih. Nekdo vam bo dopoldne, ko bo luna v škorpijonu sicer pomagal, čeprav bo hkrati z vami zahteven.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri nekaterih stvareh boste sami odločali, kaj je trenutno najbolje. Verjetno se delu ne boste mogli izogniti. Splačalo se vam bo, saj se vam končno obeta nekoliko večji zaslužek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poslovni pritiski bodo vsaj za nekaj časa popustili in vi lahko dobite svojih pet minut. Lažje se boste lotili tudi tistih stvari, ki vam že dolgo ne dajo miru in vas vlečejo k tlom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj ne boste razumeli in s tem si boste ves dan belili glavo. Čustva bodo v popoldanskih urah, ko bo luna v strelcu zelo uravnovešena. Partner bo razumel vaša stališča.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ves dan vas bo vleklo v naravo, saj boste nasičeni od napornih nalog. V službi vam bodo šli na roko, še posebej kar se tiče finančnega stanja, ki vas že nekaj časa obremenjuje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo se vam bo delno izogibal in se preveč umikal od pravih odgovorov. Vse to lahko v vas sproži vihar ali celo dilemo o obstoju odnosa. Rešili pa boste manjši finančni problem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sproščeni se boste podali v popoldne, ki ga bo polepšala luna v strelcu in poskušali boste iz vsake situacije potegniti najboljše. Družinski člani vam stojijo trdno ob strani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prihaja priložnost, da naredite pomemben korak v smeri osebnega zadovoljstva. Na delovnem mestu boste napredovali, predvsem pa boste razčistili razlike v odnosu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša hladnost se bo popoldne, ko luna preide v strelca skrila in pokazali boste boljšo polovico svojega karakterja. Nekomu boste vztrajno pomagali in se na koncu skupaj nasmejali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Niste v najboljši kondiciji, toda vseeno veste, kaj morate storiti. Začnite dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu v službi in premislite o tem, kaj bi lahko storili za izboljšanje situacije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prejeli boste mnogo prijetnih komplimentov, ki vas bodo vsa za nekaj čas dvignili in vam pomagali, da lažje rešite tudi poslovne zadeve, ki vas v notranjosti bremenijo.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP